Alonso ici, Alonso colo

Numai fan al lui Fernando Alonso sa nu fii in aceasta perioada.

Daca pana acum zvonurile despre posibila sa destinatie apareau o data la cateva zile, in ultimul timp avem parte de cateva stiri – sau speculatii, sau zvonuri, sau ce-or fi ele -  in fiecare zi.
Bine macar ca aria de selectii s-a retrans in prezent la 3 echipe: Renault, BMW, Honda. Alonso zice ca se gandeste in primul rand la Renault, BMW-ul zice ca negociaza de zor cu el, iar Honda… ei bine, ei sunt cei mai secretosi aici. Toata lumea stie ca Honda il vrea pe Alonso, dar japonezii nu prea ies prin presa cu astfel de declaratii.
Ce va fi pana la urma? Probabil vom afla undeva prin noiembrie – decembrie. Mai tarziu de atat nu cred ca va lua o decizie, pentru ca, mai ales daca va schimba echipa, Alonso va trebui sa se obisnuiasca cu monopostul din 2009, radical diferit fata de cel din 2008.
Voi unde credeti ca va ateriza Fernando anul viitor? Il vedeti in stare sa lupte constant pentru victorii?

Etichete: / / /

4 comentarii la “Alonso ici, Alonso colo”

  1. TeamClown spune

    Alonso are o mare problema dupa cele intamplate anul trecut la McLaren – lipsa de credibilitate. Toate echipele au secrete in Formula 1, iar faptul ca l-a santajat pe Ron Dennis ii face pe multi manageri sa-si puna intrebari daca sa il ia sau nu.
    Personal cred ca nu il vom mai vedea vreodata campion mondial si nici la o echipa mare (poate doar inapoi la McLaren).

  2. undispudet spune

    Va salut,sunt fan Alonso si nu-mi pare rau ca sunt,chiar daca el nu este decisiv in aceasta ipostaza de a gasi o echipa buna pentru anul 2009 dar eu cred din atatea vesti care mai de care va da o veste buna in ceeea ce il priveste pe el si echipei 2009.Dar parerea mea desprea aceasta perioada cum spune d-nu Daniel Popescu este ca el va ramane la Renault pentru ca este echipa cu care a castigat in 2005 titlu si se simte ca acasa la aceasta echipa de f1.Referitor la aceasta stire data de saytul automarket : http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/14860/alonso-renault-prima-optiune-pentru-2009.html cred ca nu va fi o prima optiune ci va fi si anul viitor 2009 la echipa de top renault .Va salut si nu ma afecteaza aceasta perioada chiar daca sunt fan Alonso si imi pare rau ca nu-mi pot permite sa ma duc sa vad o data in viata un pilot bun ca Alonso si ma bucura faptul ca este un roman care lucreaza pentru echipa franceza Renault. Numai sanatate si respect f1 .

  3. andrei spune

    si eu normal ..tot fan alonso
    sper sa faca cea mai buna alegere, oricum ar fi renault sau BMW, nu cred k ar alege honda doar pentru bani.
    cred ca renault vor putea face o masina mai competitiva pentru 2009, sper
    toate cele bune

  4. NeoGalaxy spune

    Fernando a castigat 2 titluri cu Renault si mai vrea sa mai castige inca cateva ceea ce mi se pare foarte normal. Acuma sa vedem daca mai si poate. Renault nu o duc prea bine anul acesta iar anul trecut erau in bezna totala. Personal i-as ura sa plece la o echipa mai buna. Iar Renault nu prea mai este o echipa de top. (Top = primele 3 echipe).
    Ii este greu sa aleaga mai ales ca nu pot sa inteleg ce vrea Kimi de la Ferrari. Nu am inteles nici faza cu ca si-a prelungit el contractul nici faza cu ca se retrage. Nu neg dar mi-as dori sa vina Fernando la Ferrari. Kimi este ciudat in ultima perioada, iar de Felipe m-am plictisit rau de tot. Si Irvine era la fel cand se dadea mare ca vrea ajutor sa castige titlul si Ferrari i-au facut vant. Sa-l lasa pe Lewis sa i-a titlul de anul acesta si Felipe sa se transfere. Se rezolva 2 probleme si totul o sa fie super bine. In rest numai bafta!