Alonso la Honda. Sau nu

Ce sanse avem sa-l vedem pe Alonso la Honda in 2009?

Desi multi sustin ca transferul este ca si rezolvat, exista cateva aspecte despre care nu s-a discutat aproape deloc. Sau mai concret spus, deloc.

Plecam de la premisa foarte clara ca Alonso vrea sa concureze pentru Ferrari in 2010. Lucru perfect plauzibil in contextul in care Raikkonen va spune probabil adio Formulei 1. In plus, stim cu totii ca cea mai mare dorinta a lui Alonso este sa piloteze pentru o echipa capabila sa lupte la titlu. Varianta McLaren se exclude din start, asa ca ramanem cu Ferrari.

Dar… de ce ar alege Alonso sa se duca la Honda pentru un singur sezon (2009) in loc sa ramana la Renault? Ce ii poate oferi Honda in acest moment lui Alonso mai mult decat primeste la Renault? Bani? Nu acesta este scopul lui Alonso in F1. O masina mai buna? In 2008, Renault a castigat de peste doua ori mai multe puncte decat Honda. Liniste? Alonso se simte ca acasa la Renault, la Honda ar trebui sa invete din mers multe lucruri pentru un singur an.

Si atunci de ce sa schimbi echipa pentru un singur an, daca lucrurile merg destul de bine la Renault? Eu nu vad niciun motiv, cu exceptia de rigoare numita Ross Brawn.

Daca sunteti de alta parere, nu ezitati sa dati de veste prin comentarii.

Etichete: / /

7 comentarii la “Alonso la Honda. Sau nu”

  1. Senna18 spune

    niciodata…….

  2. sharky_raduku spune

    nu se duce nici pt. 500 de mil acolo…ca orice pilot din f1 … nu vrea bani…ca toti au…masina buna si atat :)

  3. undispudet spune

    Va salut,pot spune despre Alonso ca nu se va duce la honda 1:ca nu este o masina capabila sa functioneze ca Renault,2:Poate Alonso spune in sensul sa-l mai calce un pic pe picior Flavio Briatore pentru ai face o masina mai competitiva ,cum a fost o stire despre renault ca a folosit regulamentar motoarele prin inghetarea lor fata de alte echipe si ca ar fi printre cele putine echipe de f1.Dupa aceasta stire,daca a-ti observat pe circuitul din Budapesta-Hungaroring masina renault a fost capabila sa ajunga pe locul -4 si pot spune ca a fost foarte competitiva .Cam asta este tot si cred ca la tot ce am spus am dreptate…Va salut si numai bine ;)

  4. Johann spune

    eu zic ca sunt sanse, daca il platesc cu 100 de milioane pe an, altfel nu vad cum

  5. alexandra spune

    tocmai am venit de la hungaroring si pot sa comentez putin in ceea ce priveste masina renault.Undispudet are dreptate cand spune ca masina a fost foarte,foarte competitiva.chiar asa a fost…alonso la honda??doar daca chiar nu gandeste…la reanult e ca la el acasa…are o echipa in kre el inseamna totul:idol,pilot,prieten…Cat despre partea asta:”Plecam de la premisa foarte clara ca Alonso vrea sa concureze pentru Ferrari in 2010. Lucru perfect plauzibil in contextul in care Raikkonen va spune probabil adio Formulei 1.”:cine mama dracu va zis voua k kimi se va retrage in 2009???cred ca deja e satul saracu baiat sa tot repete k nu a luat vreo decizie si nici nu se grabeste sa o faca…in plus,kimi nu s-ar retrage ca sa-i faca loc lui alonso…kimi ar vrea sa-l aiba ca si coechipier,el nu e ca si maimuta de schumaher care a fugit de frica lui kimi…Doamne…cat de putin il cunoasteti pe baiatu asta,,,

  6. undispudet spune

    BUNA ALEXANDRA,am si eu o rugaminte ca mai facut curios la faptul ca ai fost in Ungaria la Hungaroringsa te intreb cate ceva unde ai fost.Am placerea sa putem vorbi pe mes daca se poate id meu deste :manolache_nicusor@yahoo.com ;)

  7. Aur spune

    Alonso va ramine la Renault… Parerea mea.