Cine rade la urma?

Fernando Alonso si Michael Schumacher sunt din nou rivali pe circuit pentru prima oara dupa 2006. La conferinta de presa din Bahrain cei doi au ingropat insa securea razboiului si au ras cu pofta, remarca fiind valabila in special in cazul lui Schumi.

Alonso_Schumi1

Alonso_Schumi2

Singura intrebare care imi sta insa pe limba este cine va rade la finalul cursei de duminica?

Foto: LAT Photographic
Etichete: / /

11 comentarii la “Cine rade la urma?”

 1. diesel spune

  In lumina calificarilor finalizate deja as putea ca cei care rad sunt..Ferrari:). Rosberg este ceva mai in “tema” cu noua configuratie a monopostului, ma astept sa termine inaintea lui Schumacher. O mare, foarte mare bila alba pentru Red Bull, in special Vettel! Il am maine in echipa, langa Alonso:)..

 2. diesel spune

  ..spune

 3. mad79 spune

  @daniel
  tu ai voie sa joci in F1 Champ?si daca da,atunci ai echipa facuta?

 4. Radu Catalin(Radcargt08) spune

  Nu stiu cine o sa rada da sigur noi nu…criza criza da e ridicol noi speram ca premiul de etapa va fi o macheta au ,,medalie ” cum vroiau unele mai sentimentale usere si nu 100 de Lei ,nui vb de suma ca de e Chriza…..dar ca valoare sentimentala as prefera o macheta sa o pun in vitrina :) ) nu 100 de lei sa nu zic ceva cu rima ……pace… si rating Fortza Ferrari!!!

 5. radu spune

  SCHUMY!!!

 6. ally_great spune

  Pot spune ca Alonso ranjeste mai mult. Dar cand 2 se cearta (rad), al treilea castiga! Si eu sper ca acela sa fie Vettel :)
  @Mad vrei sa te inspiri?

 7. baronu_albastru spune

  amandoi au un zambet larg. Schumi nu are ce pierde, el este de placere in F1. Alonso e pe val si cred ca e ceva mai stresat, inca are de dovedit ceva.

 8. NeoGalaxy :P spune

  O sa vedem astazi cine va rade la finalul cursei. Totusi… unul zambate dintr-un motiv iar unul este doar politicos :)

 9. Radcargt08 spune

  dE castigat va castiga Vettel ca al 3 lea rade mereu la urma :) )

 10. Daniel Popescu spune

  @mad79: Am echipa in F1 Champ pentru a testa daca totul este in regula. Evident ca mi-am facut echipa, dar nu am fost prea inspirat pana acum. Poate in cursa :)

 11. mad79 spune

  bafta tuturor
  nu raspund la provocaro ally:)