De vorbă cu Fernando Alonso

Ţi-ar plăcea să stai de vorbă cu Fernando Alonso într-o sesiune de videochat?

Ferrari îţi oferă această oportunitate joi cu începere de la ora 19:00, ora României, pe site-ul oficial al Scuderiei.

Partea mai puţin plăcută este ca videochat-ul va fi de fapt unidirecţional. Poţi să-l vezi pe Alonso şi să asculţi răspunsurile sale la întrebările primite de la fani. Însă nu de la orice fani, ci numai de la cei care au statut de Premium User. Iar pentru a deveni Premium User trebuie să plăteşti, dacă nu mă înşeală memoria, cam 40 de euro pe an.

Sigur, în felul acesta Ferrari se asigură că va avea un număr relativ limitat de useri care să-i pună întrebări lui Alonso, putând astfel să răspundă la o mare parte dintre acestea.

Pe de altă parte, ca echipa cu cei mai mulţi fani în Formula 1, Ferrari ar trebui să fie ceva mai deschisă la acest capitol. Îmi aduc aminte că, în urmă cu aproape doi ani, am avut ocazia să vorbesc pe chat-ul Ferrari cu Felipe Massa, într-o perioadă în care accesul fanilor nu era restricţionat în niun fel.

Tu ce l-ai întreba pe Fernando Alonso în videochatul din această seară?

Etichete: /

5 comentarii la “De vorbă cu Fernando Alonso”

  1. barichelu spune

    io l-as intreba ce mai face

  2. Sak spune

    Ferrari a invatat din greseli. Crezi ca atunci cand ai vorbit cu Felipe nu au observat ei ceva? De exemplu ca au intrat tot felul de indivizi rau intentionati si au exagerat cu intrebari idioate si injuraturi?
    Si sa nu crezi ca platitorii sunt putini. 40 de euro pe an nu e o suma exagerata pentru un fan.
    Cum ramane cu “indy” pentru calificatii in finala. Se pare ca nici la mailul f1champ… nu raspunde cineva.

  3. Diesel spune

    Ce ne poate spune despre posibila sosire la echipa a lui Rory Byrne. Sunt surse care afirma ca Fry l-a invitat sa se alature echipei pt 2012.

  4. BackonYou spune

    L-as intreba cand detroneaza echipa redbull . Nu de alta dar cred ca este capabil de asa ceva.

  5. dodo spune

    cand era kimi la ferrari se zicea ca e lenes si nu se pricepe la setari de masini ….din care cauza rezultate slabe pentru ferrari…de cand a venit alonso se intampla acelasi lucru…slabe rezultate….ce ar avea alonso de zis in privinta asta ?