Extraterestrul

Ultimele doua sezoane au reprezentat pentru Fernando Alonso un amestec de bucurii si necazuri.

Plecat de la Renault din postura de dublu campion mondial, Alonso a fost primit la McLaren in 2007 ca un adevarat erou care putea aduce primul titlu pentru britanici din 1999.

De altfel, oamenii de creatie de la Vodafone l-au comparat pe spaniol cu un extraterestru sosit pe pamant direct in monopostul MP4-22 pentru a aduce din nou glorie pentru echipa lui Ron Dennis:

Ce a urmat dupa luna de miere stim cu totii si nu cred ca este nevoie sa rememoram clinciurile verbale si nu numai dintre Alonso si Hamilton.

Important este insa ca Alonso, ca un adevarat campion, a avut puterea de a reveni in 2008 acolo unde ii este locul: pe prima treapta a podiumului. Nu i-a fost deloc usor: avand la dispozitie un monopost Renault prea putin reusit, spaniolul a fost nevoit sa rabde cateva curse si sa abandoneze chiar in fata propriilor suporteri in cursa de la Barcelona.

Si totusi, abilitatile sale i-au ajutat pe ingineri sa construiasca o masina din ce in ce mai buna, ceea ce a culminat cu doua victorii de senzatie in Singapore si Japonia. In plus, Alonso a fost cel mai bun pilot in ultimele 6 curse ale anului, devansandu-i pe Hamilton si Massa.

Extraterestrul a revenit in top. Ramane de vazut daca va fi in top si in 2009 si, mai ales, daca va fi capabil sa lupte pentru titlul mondial.

PS: Multumesc Anei (pentru a cata ora?) pentru sugestii.

Etichete: / /

Un comentariu la “Extraterestrul”

  1. scuderia spune

    super faine filmuletele:)