Magnetul lui Alonso

Daca inca aveti dubii legate de modul in care a reusit Fernando Alonso sa se impuna in Singapore, iata o posibila explicatie:

magnet.jpg

4 comentarii la “Magnetul lui Alonso”

  1. Senna18 spune

    da mult noroc a avut alonso aas fi vrut ca rosberg sa castige merita mai mult ca alonso!!!

  2. Cyrus spune

    Am o banuiala ca accidentul lui Piquet a fost inscenat. Prea multe coincidente: Alonso si Piquet coiechipieri; Alonso a intrat foarte devreme la boxe – ciudat, deoarece n-a ajuns in Q3 si a pornit de pe 15; Piquet face accident imediat dupa ce Alonso iese de la boxe (un tur mai tarziu) si in acelasi timp, in cel mai nepotrivit moment pt ceilalti piloti – Barichello face pana de benzina, Kubica si Rosberg penalizati pt ca au intrat la boxe atunci cand acestea erau inchise, dar in caz contrar, pateau si ei ca Barichello. Dar sigur ca nimeni nu poate demonstra nimic. Poate doar daca peste ani cineva se scapa cu vorba…

  3. michelle_b spune

    “magnetul” lui Alonso (comparativ cu nicovala de plumb a lui Piquet, care l-a ajutat pe acesta sa devina “tapet” pe perete) este o potcoava norocoasa pe care este pus un trifoi cu patru foi (nu am aflat inca daca a si calcat in vreo materie organica ajutatoare sau a apelat la vreun veiozar – desi circula vorba ca ei ar tine cu Ferrari, sau a apelat la alte metode aducatoare de noroc) insa, asa cum a afirmat chiar Alonso: a cistigat printr-un miracol :D . Si, pentru ca in final, in acest caz concret, nu conteaza calea, ci rezultatul am doar o urare: “Felicidades Alonso i muchas mas !!!”

  4. kimifinish spune

    faina cursa..dar totusi Cyrus s-ar putea sa aiba dreptate…exact la asta m-am gandit si eu:)