Prieteni, dar pana cand?

Declaratiile facute miercuri de Massa la adresa lui Alonso pareau sa conduca direct la un razboi psihologic intre cei doi piloti care vor concura pentru Ferrari in 2010.

Surprinzator, Alonso a minimalizat atacul brazilianului, iar intalnirea face2face de la Interlagos a decurs mai mult decat amical. Dupa cateva clipe in care a stat incruntat, Alonso si-a recapatat zambetul si a dat mana cu Massa pentru cateva fotografii de presa.

massa_alonso_1

massa_alonso_2

massa_alonso_3

massa_alonso_4

Aceste fotografii merita insa sa fie puse in rama. Anul viitor, lupta pentru titlul mondial i-ar putea obliga pe cei doi coechipieri sa aiba o atitudine mult mai rece unul fata de celalalt. Primul semnal a venit deja la Interlagos. Cred ca este doar o chestiune de timp pana cand il vom primi pe al doilea.

Etichete: / /

5 comentarii la “Prieteni, dar pana cand?”

  1. hasu spune

    Uitindu-ma la fata lui ALONSO imi dau seama ca il va minca ca pe un pui de gaina.Massa va fi un numar doi perfect altfel…….valeaaaa!!!!

  2. wolful spune

    hasule ! Felipe, daca nu iese in fata pleaca sa lase locul pentru Kubika.

  3. fritz spune

    Cred ca Massa s-a grabit facand acele comentarii. Nu prea isi aveau rostul. Cat despre lupta pentru titlu…cred ca Alonso se va impune destul de repede iar diferenta de rezultate il va obliga pe brazilian sa se resemneze.

  4. hasu spune

    PLEACA, DACA PLEACA SANTANDER.Dar priveste poza nr. trei.,,Mrrrrrr ,am sa te maninc iepurasule”.Kubica cu ce sa vina saracu ,cu SOLIDARITATEA ?

  5. ally_great spune

    Prieteni…rasul asta nu e rasul lui Fernando. Mi se pare mai mult un ranjet prefacut. Totul e de ochii presei si atat.