Resuscitarea

Victoria lui Fernando Alonso din Singapore reprezinta cea mai buna recompensa pentru dublul campion mondial, revenit la Renault dupa o experienta esuata la McLaren.
Omul care a reusit sa resusciteze partial o echipa aflata in coma la finalul anului trecut a primit cea mai mare satisfactie prin victoria reusita in prima cursa pe timp de noapte din istoria Formulei 1.
Iata asadar inca un motiv pentru care Alonso va ramane in istoria acestui sport, pe langa cele doua titluri cucerite in 2005 si 2006.
Revenit la Renault intr-un moment nefast pentru francezi, Alonso a avut rabdare si, incet-incet, a reusit sa ridice din nou stacheta. Dupa ce la un moment dat cazuse pe locul 7 in clasamentul constructorilor, Renault a reusit sa-si revina, iar in prezent lupta cu Toyota pentru locul 4.
Dar acest lucru nu ar fi putut fi posibil fara acest Alonso, a carui experienta in setarea masinii a contat decisiv. Si, bineinteles, a contat si faptul ca Alonso se simte ca in familie la Renault.
Iar acest lucru, in opinia mea, va fi factorul decisiv in alegerea lui Alonso pentru 2009. Dar despre acest lucru, intr-un post viitor.

Etichete: / /

7 comentarii la “Resuscitarea”

  1. kimifinish spune

    sper sa-l vad la ferrari anul viitor in locul lui massa….sa vedeti atunci adevaratul fernando

  2. mariko san spune

    N-am mai urmarit de mult o transmisie a unei curse de la cap la coada.Ieri insa am fost curioasa sa vad si eu prima confruntare in nocturna a acestor supersportivi.M-a bucurat foarte mult victoria lui Fernando Alonso,chiar daca ea a venit pe fondul multor greseli ale adversarilor sai( sau ale mecanicilor acestora!)Felicitari si,daca s-ar putea ,mai asteptam o victorie in acest final de sezon!

  3. Drako spune

    Nu cred ca Alonso e asa mare specialist in setarea unei masini, parerea mea e ca el are o intuitie buna. Ca un sobolan stie unde sa fuga cand vine apa. Spun asta pentru ca in 2006 a anticipat caderea Renault si a dat fuga la McLaren unde a dat peste o masina buna si echipier la fel. Dupa esecul de aici s-a refugiat din nou la Renault sub aripa lui Briatore. Kimifinsh- Alonso nu va merge la ferari niciodata pentru ca nu-i plac italienii!

  4. Join spune

    sper kimifinish si eu as vrea sa vad un pilot cam ca rosberg in locul lui kova si atunci mai vorbim !!!!!!

  5. Join spune

    Alonso nu va mai fii nicodata acel pilot din 2005-2006 care il invata pe Schumacher cu ce e mananca F1 as dori sa vina din nou montoya la Mclaren sa arate ce stie!!!!

  6. Jolerto spune

    mda …. de aia sie italiana foarte bine….a zis ca a invatat italiana pentru o cauza buna:)

  7. KalEl spune

    nu drako, aici gresesti, el ar pleca si acum la ferrari, insa acolo nu este dorit