Scantei

Departe de a fi peste media sezonului din punct de vedere al spectacolului de pe circuit, Marele Premiu al statului Singapore ne-a oferit si cateva doze de accidente si rasturnari de situatii, care au constituit tot atatea motive de altercatii verbale la finalul cursei.

Cel mai radical a fost veteranul Heidfeld, care a aruncat o adevarata ploaie de jigniri la adresa tanarului Sutil, din cauza incidentului de cursa in urma caruia amandoi au abandonat. Iata cuvintele lui Nick asa cum au fost ele rostite, in limba engleza: “I still think it was completely stupid of Sutil, he kept going and went back onto the circuit without looking. Maybe we try to find a brain for him!”

Undeva pe podium, Fernando Alonso nu a uitat modul in care a castigat cursa de anul trecut din Singapore, motiv pentru care a rostit urmatoarele cuvinte: “I dedicate this podium to Flavio – he is at home but he is part of the success we had today”.

Si incheiem cu o imagine caracteristica pentru Singapore, acolo unde denivelarile circuitului au produs numeroase scantei, de data aceasta la propriu.

Hamilton_scantei

2 comentarii la “Scantei”

  1. polizei spune

    toata lumea greseste din cand in cand, de ce trebuie heidfeld sa fie asa rautacios??

  2. TeamClown spune

    Alea sunt nimicuri pe langa (decl)aberatiile care pot fi citie dupa cursa pe acest site.