Trulli vine in Romania

Jarno Trulli va face sambata o scurta vizita in Romania.

Pilotul italian vine in tara noastra la invitatia companiei South Pacific Group, cea care a primit licenta pentru construirea unui circuit de Grand Prix One in Romania.

South Pacific Group intentioneaza sa construiasca in Romania un complex de retail care sa includa si un circuit pentru curse de masini. Drept garantie pentru seriozitatea companiei, Jarno Trulli a fost invitat pentru a semna contractul de acordare a licentei pentru acest tip de circuit. Conform propriilor estimari ale companiei, complexul ar urma sa fie gata in anul 2010, urmand sa atraga peste 4 milioane de vizitatori din tara si strainatate.

Costul total al proiectului este estimat la peste 250 de milioane de euro, insa pana in prezent nu se cunoaste locatia finala a circuitului. Organizatorii au anuntat ca posibilitatea de a construi circuitul la Snagov este incerta in acest moment, insa acestia au in vedere doua locatii ce vor fi analizate in perioada urmatoare.

Trulli va sosi in Romania alaturi de australianul Michael Doohan, multiplu campion mondial la motociclism.

Anul trecut, Romania a primit vizita unui alt pilot de Formula 1, Nelson Piquet Jr, pe atunci doar pilot de teste in cadrul team-ului Renault.

Etichete:

Comments are closed.