Un simplu foc de paie?

Button a fost foarte aproape sa produca surpriza in prima zi de teste de la Barcelona. Pilotul celor de la Brawn GP a socat dimineata pe toata lumea, reusind sa fie timp de cateva ore pe prima pozitie.

A reusit acest lucru pilotand pentru o echipa care in urma cu patru zile nici macar nu exista, cu un monopost aflat pentru prima oara pe un circuit (shakedown-ul de la Silverstone nu e foarte relevant) si, mai mult decat atat, pentru o echipa care anul trecut a fost cea mai slaba din competitie cu exceptia numita Force India.

Sigur, sunt doar teste, iar Raikkonen si Heidfeld au demonstrat ca, atunci cand vor, pot apasa pedala de acceleratie pentru a obtine timpi competitivi. Intrebarea care sta insa pe buzele tuturor este daca performanta de luni a celor de la Brawn GP este doar o intamplare efemera sau un semn prevestitor pentru o mare surpriza a sezonului.

Din pacate, va trebui sa asteptam inca 20 de zile pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare. Tic-tac, tic-tac…

Etichete: / / /

34 comentarii la “Un simplu foc de paie?”

  1. Cyrus spune

    Sper ca echipa Brawn GP intradevar sa fie foarte competitva si sa avem mai mult spectacol acest an

  2. scuderia spune

    se pare ca sunt rapizi…bv lor…mai ales k in doar cateva zile au reusit sa monteze un motor mclaren pe sasiu:)…sa vedem:)..parca ieri ma uitam pe f1.com si vedeam k mai sunt 100 si ceva de zile…si azi mai sunt vreo 20…timpul tace si trece…abea astept sa inceapa…bafta tuturor…

  3. scuderia spune

    @dani
    aici ai cam exagerat:p…nu exista acum 4-5 zile pe hartie dar masina era deja terminata si s-a lucrat la ea de la jumatatea sezonului trecut…doar numele s-a schimbat…

  4. alexandra spune

    sa inceapa o data ca deja nu mai avem rabdare niciunu :P .trebuie sa recunosc k imi place “meseria” de fan :X:X:X fan F1…fan Raikkonen… cam asta ar fi de stiut :) ).cat despre teste,mclaren au fost dezastru si nu exagerez cand spun asta dar nu ma bucur .pentru ca…vazut-ati voi drac mort?neaaaah,vor reveni in partea fruntasa a plutonului in scurt timp :-j .dar Kimi va fi campion din nou anul asta,va fi precum un “matador cu o mantie rosie deasupra adversarilor ( mai mult boi decat tauri daca e sa ma intrebati)” :D

  5. michelle_b spune

    tic-tac, tic-tac, dar, citeodata, dupa asta urmeaza BUUUUUM ! :P Chiar sper sa se produca surprize multe (sau fara numar, cum preferati) in campionat.
    Si fara gluma, chiar cred (si sper) ca Jenson si BGP vor face o “bum” din prima cursa. Este de admirat (cu sau fara sa tinem seama ca sunt “doar” teste) reusita lor, chiar si provizorie. Eu, personal le urez multa bafta si mult, mult succes. [lolicei, ce as ride sa vedem la Melbourne un clasament de genul : Kimi (evident, asta nu e negociabil :P ), Jenson, Rosberg, Vettel, Buemi, Bourdais, Webber, ... completati si voi mai departe - e negociabil :D ]. Stiu, stiu, acum vor urma atacurile la persoana pentru “tupeul” de care am dat dovada. Dar, pe linga faptul ca ma lasa “rece”, e cu “lolicei” in fata. Cine poate, pricepe :D .

  6. alexandra spune

    @clasament michelle :lol: da,exact.si pe undeva pe locurile 18,19,20 sa se zareasca primadonele massa,liui si fonso :P cat despre kimi,nu am nicio indoiala ca va lua campionatul si va duce cupa acasa,in finlanda :D

  7. ally_great spune

    Tic-Tac, dar pana cand? Hmm..motoare Mercedes …Ce sa zic despre Brawn GP? We’ll see! Prea multi taurasi naravasi in clasamentul de mai sus :D . I-as inlocui pe new-comeri & oldies but goldies cu Kovalainen (ca tot vrea sa lupte pt titlu…si va lupta odata si odata!), Nakajima si Glock. Daca tot se poate negocia… :) ) pt ca normal, locul 1 e numai 1 ;) si asta e categoric a lui Kimi. Sper sa nu ne faca “firma” de ras!

  8. ally_great spune

    @Am observat si nu cred ca ma insel, dar ne-am cam adunat aici la comentarii Chimii-stii si Chimii-stele =))

  9. Daniel Popescu spune

    @ally_great: Presimt ca nu e departe ziua in care o sa-mi cereti sa schimb header-ul blogului :) )

  10. Bruno_Senna spune

    Fetelor,nu mai visatii:))
    Paie sunt destule nu va mai jucati cu focul,prima cursa conteaza mult.Vedem cum sta treaba peCATALUNYA Barcelona
    Cine giceste top 8 Melbourne primeste un balot!!!!

    Pregatitiva veiozele,stergeti paianjeni dp siteurile cu stiri

    Propun un header maine

  11. ctlnmihai spune

    kimi cred k ar eclipsa turneul madonnei daca ar veni in Ro..noua moda de 8 martie kimi in locul celor de la flamingo boys :D

  12. Cyrus spune

    Stiu ca multi nu vor fi de acord cu mine, mai ales fanii inversunati, dar am o presimtire – ca anul acesta vor lupta pt titlu Alonso, Massa, Nick si cineva de la Toyota.

    Voi ce parere aveti?

  13. ctlnmihai spune

    Important este sa nu castige titlul vreun pilot ferrari….in rest nu ma intereseaza :D

  14. michelle_b spune

    ally_great: dupa cum spunea si Alexandra, mai bine taurasi naravasi decit boi =)). clasamentul chiar e deschis la orice. surpriza sau nu. singura certitudine e Kimi pe locul unu :D .
    ctlnmihai: te-a mai intrebat ally daca esti gelos de te deranjeaza admiratia unora pentru Kimi :P ? din punctul meu de vedere, este o timpenie sa spuna cineva ca sunt “indragostita” de cineva care e pusti (comparativ), pe care nu l-am vazut niciodata, cu care nu am vorbit niciodata. Nu ma intereseaza nici “aspectul comercial” (care nu e genul meu). Este doar cel care, dintre pilotii activi, a reusit sa imi cistige in cea mai mare masura admiratia din punct de vedere al talentului, capacitatii de a conduce/seta un monopost si al decentei pe care o putem vedea in toate declaratiile lui.

  15. ctlnmihai spune

    @michelle ..nu stiu ce sa-ti spun Michelle..dupa declaratiile lui Massa sper k ferrari sa nu-l sacrifice pe kimi ..dar ce-mi doresc mai mult e sa nu castige ferrari :D .Ptr. mine e mai simplu k prefer sa fiu simpatizantul unei echipe decat al unui pilot ,e mai usor de ales,dar intotdeauna mi-au placut lucrurile mai simple :D

  16. ally_great spune

    @ Dani, neee! Eu nu iti voi cere NEVER sa schimbi header-ul. Mie imi convine, e ok asa :)
    Dar poate ca vor veni altii cu idei si te inspira .. who knows? Just keep up the good work & everything will be perfect!

  17. alexandra spune

    chiar ca e reuniune KIMIsta pe aici :) ):)):)) ma rog,cu cateva exceptii.
    @michelle.exact,ai mare dreptate.majoritatea catalogheaza fanele ca noi ca fiind indragostite sau in cel mai rau caz “obsedate” :roll: si nu e deloc asa.dar nu stiu,chiar nu pare logic ca dupa ce sustii un on timp de 8 ani ( de la incepututl carierei) sa ajungi sa tii la el ca la o persoana cunoscuta? si mai ales cand e vorba de cineva ca si kimi.e nobil,e fair-play’ul intruchipat,e singurul normal intr-o lume oricum doar normala nu :roll: avem bucurii,tristeti,ganduri si nelinisti legate de sportul asta.momente de fericire extrema traite (indirect) alaturi de el.atunci cand pierde,in ochii mei (si sunt sigura ca ai tuturor fanilor) el mai castiga un punct.cel al suferintei pt scopul sau in viata;pt ca singurul tel e acela de a castiga.dar nu inteleg,cum pot unii sa blameze un om ca si el? :roll: oricum va pot spune din proprie experienta k Raikko isi iubeste fanii.la hungaroring 2008 am avut ghinionul de a sta la parada langa o tribuna cu fani kubica.si l-am strigat pe Kimi,ma vazut si a facut cu mana.in plus,erau finladezele cu inimioare mari de carton pe care scria “we love you Kim” si le-a salutat si a zis la microfon un sincer “thank you for be here” ma impresionat.in schimb massa,liui,ce fac ??? se intrec in declaratii mizerabile 8-|

  18. hasu spune

    Baieti daca va uitati pe gsp.ro o sa vedeti ca etapa din Australia este programata pe 16martie si pe 20martie, de nu mai stie omu ce sa creada.Abia astept startu……..

  19. ctlnmihai spune

    @ alexandra -sentimentalism feminin :D

  20. Daniel Popescu spune

    @hasu: Nerabdare mare in redactia GSP pentru inceperea noului sezon :) ) Eu totusi astept pana pe 29 :)

  21. Radu Catalin spune

    michelle_b.is back !!!!.alexandra is new ,ally_great my sisko here…Girl start hunting
    @hasu 29 GP Australia

  22. alexandra spune

    da…suntem 3 forte.. :lol: o sa transmitem fortele divine spre kimi…:)):))

  23. alexandra spune

    privind timpii de pana acum de pe circuitul din barcelona,cu kimi pe 1,s-ar zice ca au ajuns deja fortele la el :) ) :lol:

  24. Radu Catalin spune

    @alexandra Welcome to the CLUB poate it ifaci o prezentare 2 fotrze din F1 CHAMP le stiu {ally_great,michelle_b}in ordinea clasamentului din 08
    Sunt si eu undeva pe acolo un firicel de vanticel:))

  25. Radu Catalin spune

    @alexandra Welcome to the CLUB poate it ifaci o prezentare 2 forze din F1 CHAMP le stiu {ally_great,michelle_b}in ordinea clasamentului din 08
    Sunt si eu undeva pe acolo un firicel de vanticel:))

  26. mad79 spune

    ce ziceti de vettel campion mondial si barichello vice cmpion?mi-a placut kimi tot timpul,dar cred ca hamilton e un pilot mai bun ca el!sa nu uitam ca a concurat roata la roata cu alonso si l-a batut de cateva ori,cand erau coechipieri la McLaren!

  27. alexandra spune

    nu am cont in F1 Champ.dar voi fi mai des aici pentru a imparti pareri cu voi ;) Btw sunt din jud HD si am 16 ani si cateva luni.zodia balanta la fel ca si favoritul meu.eu in 7 octombrie,el in 17 :P

  28. alexandra spune

    @mad79 tre sa-ti spun ca te apreciez.am vazut din alte comm’uri ale tale k esti fan mclaren.si e mare lucru ca inca mai spui ca ti-a placut kimi tot timpul :)

  29. Radu Catalin spune

    Te asteptam in F1 Champ d~soara

  30. alexandra spune

    poate ca o sa ma inscriu :)

  31. mad79 spune

    @alexandra
    eu sunt un fan McLaren din 87 si am tinut mai tot timpul cu pilotii acestei echipe,mai putin cu prost,dar cu siguranta nu cu m.schumacher,daca ar fi venit la McLaren!asa ca pe kimi,fiind un ex pilot mclaren e usor sa il”diger”,desi e la echipa pe care nu o suport!

  32. Andrei spune

    Ce de dragoste pentru Kimi simt in aer :) Personal sper sa fie serios anul acesta, sa nu uite ce este important si de ce este in Formula 1. Si el si Felipe trebuie sa castige pentru Ferrari. Nu ma intereseaza nici mijloacele si nici ideile folosite :) Ferrari trebuie sa castige, dar amandoi ai sansa de a o face.

    Cat despre fete… care mergeti la Hungaroring sau… la Istambul sa vedeti cursele? Evident intrebarea se adreseaza si celorlalt fani Formula 1, lasand la o parte preferintele, fie ele pentru Ferrari sau McLaren.

  33. alexandra spune

    HUNGARORING aici :D pentru a treia oara consecutiv :lol: m-am fermecat finlandezii :lol:

  34. alexandra spune

    m-au* (ar fi util daca s-ar putea edita ulterior posturile :) )