Care pe care

Lupta pentru titlul mondial este mai echilibrata ca oricand. Hamilton, Massa, Raikkonen sau Kubica? Toti patru au sanse reale la titlu, insa numai unul dintre ei va fi campion mondial. Sa-i luam pe rand:

Hamilton: Presa britanica l-a ridicat in slavi dupa victoria de senzatie de la Silverstone. Totusi, sa nu uitam ca englezul o comite exact cand te astepti mai putin. Daca va continua sa faca greseli in curse va pierde puncte pretioase, iar asta l-ar putea costa mult la final.

Massa: In timpul cursei de la Silverstone ma intrebam cum reusise brazilianul sa se catere pe primul loc. Greu de spus dupa cursa pe care am vazut-o cu totii duminica. Probabil a fost pilotul care a pierdut de cele mai multe ori controlul volanului. Si inca ceva: cand Webber depasea pilot dupa pilot intr-o cursa de revenire pana la jumatatea plutonului, Massa se chinuia cu un Force India din fata lui. Macar nu a stat o cursa intreaga in spatele lui, cum a fost cazul in celebrul duel cu Sato.

Raikkonen: Vine dupa o perioada destul de modesta. Nu a mai castigat de 6 etape, iar la Silverstone a fost tradat de strategia echipei. Ma astept insa ca finlandezul sa revina si sa inceapa din nou sa castige. Chiar daca stiu ca pe podium nu va zambi deloc.

Kubica: Atuul sau este constanta. Probabil va mai termina pe podium de cateva ori, insa este putin probabil sa lupte pentru titlu pana in ultima cursa.

Concluzii? Doar una. Anticipez o lupta Hamilton – Raikkonen pana in ultima cursa.

Etichete: / / /

15 comentarii la “Care pe care”

  1. undispudet spune

    Massa este cel mai amator pilot de formula unu pe care l-am vazut vreodata,las-o frate> sa se lupte cu propia lui masina (inca nu s-a trezit din acel regulament fara traction control)si nu este un force india sa tragi la greu ,este un ferrari domnilor si s-a vazut ca massa este un pilot care iar trebui cel mult o masina cum ar fi Toro Rosso.Sa fim seriosi Massa nu va fi pilot titular in acest an poate peste 10 ani si inca ceva :NU MERITA SA FIE LA FERRARI dak ar fi fost ALONSO AR FI MANCAT ASFALTU CU MASINA FERRARI…..Va salut…….

  2. alexandra spune

    sunt 4 piloti in lupta pentru titlu,4 piloti cu sanse aproape egale…dar din cei 4,poate doar unul are taria de caracter si moralul necesar unui campion mondial si cu siguranta acela este actualul campion,Kimi Raikkonen! finlandezul care intr-adevar vine dupa 6 curse fara victorie dar daca vom privi in spate,spre cursele care au trecut,vom observa ca copilul nu a gresit aproape deloc.seria ghinioanelor a inceput o data cu cursa de la monaco ,cursa in care a primit o penalizare pt mine absurda ,iar apoi a urmat o cursa haotica in care kimi nu a mai putut face nimic si a terminat lovindu-l pe sutil din cauza k a pierdut controlul masinii si nu a mai putut evita impactul.apoi,a urmat canada,o cursa pe care ar fi castigat-o in proportie de 90% daca hamilton nu i-ar fi ruinat cursa printr-o greseala inadmisibila.a urmat franta cand a plecat din pole,si a condus jumatate din cursa pana cand au aparut probleme tehnice destul de grave,probleme care ar fi determinat abandonul oricarui pilot si totusi…raikkonen s-a luptat cu masina 30 de tururi si a terminat pe 2.silverstone,cea mai recenta cursa:era pe urmele liderului cursei,au intrat impreuna la standuri dar dupa ce au iesit,kimi a pierdut timp pretios.cauza?mecanicii au hotarat sa-l lase cu acelasi set de pneuri si i-au distrus sansele la victorie.raikkonen a ajuns pe 11 si apoi a reusit sa se lupte cu toti si sa termine in cele din urma pe 4 adjudecandu-si 5 puncte,cu ajutorul carora a ajuns in fruntea clasamentului general al pilotilor la egalitate de puncte cu massa si hamilton.

    deci,raikko a pierdut puncte pretioase din cauza unor erori si nici una facuta de el…
    el e pilotul care merita sa fie campion,e cel mai bun si merita sa fie undeva sus.
    hamilton,e prea neexperimentat,prea ingamfat,se crede superior tuturor.massa,castiga doardaca pleaca din pole si nici nu vreau sa ma mai gandesc la cursa lui massa de la silverstone,iar kubica,kubica nu are poate flerul necesar unui campion adevarat,nu va rezista in lupta asta,se joaca mult prea dur pt el…

  3. cobra spune

    la hockenheim va fi altceva…sa vedem cine se mai pune cu massa

  4. Aur spune

    Mnda… Multe si nevrute se vorbeste… Un singur lucru e cert, numai unul va cistiga. Eu cred in Massa. Sunt deacord cu tine Cobra, sa vedem cine se va pune cu Massa.

  5. alexandra spune

    chiar crede cineva k massa poate castiga un titlu mondial?????

  6. Aur spune

    Da, tde ce nu?
    Dar tu Alexanra, de ce nu crezi ca ar putea?

  7. Cyrus spune

    Cert este ca este un campionat foarte interesant: rasturnari de situatie la fiecare cursa, depasiri, greseli ale favoritilor – te intrebi de fiecare data ce va fi la urmatoarea cursa.

    La moment avem 3 lideri: Kimi a condus cel mai bine pina acum, in cursa e cel mai rapid, dar a avut si mult ghinion; Felipe este foarte rapid, mai ales in calificari, dar uneori are si el probleme sau greseste; Hamilton – face uneori niste curse frumoase, dar ceva parca ii lipseste…

    Dar sper totusi sa castige Massa

  8. alexandra spune

    eu zic k massa pur si simplu nu ar merita sa fie campion in conditiile date.kimi si hamilton sunt mai buni.felipe,face curse dezastruoase pe ploaie si castiga doar cand pleaca primul chiar si in conditii de pista uscata.un campion trebuie sa stapaneasca bine orice situatie,parea mea…

  9. Aur spune

    Sunt deacord cu tine, insa partial… Oricum, fiecare isi spune parerea lui.

  10. alexandra spune

    normal.nu ar mai fi interesant daca am avea toti aceeasi parere ;)

  11. Aur spune

    aha, imi pare bine sa vorbesc cu o fata careia ii place F1 :)

  12. alexandra spune

    o specie pe cale de disparitie cred:))

  13. alexandra spune

    dar totusi inca mai exista :)

  14. alexandra spune

    daca vrei,id-ul meu e alexandra_kimi4ever:)

  15. Cyrus spune

    In Monaco Massa s-a descurcat bine pe ploaie, cred ca in Silverstone a mers rau si din cauza masinii.

    In plus, cand greseste, cel putin o recunoaste, asa cum de altfel face si Kimi, mai putin Hamilton