Citate celebre

Sezonul 2008 a fost marcat, pe langa duelurile de pe pista, si de declaratiile facute de piloti pe parcursul anului. Plecand de la postul de joi al lui Mircea, am selectat cele mai spumoase declaratii ale sezonului 2008, insotite in unele cazuri de linkuri catre stirea integrala de pe Automarket.ro. Let’s start:

“Ii multumesc lui Hamilton ca a lovit monopostul Ferrari si nu pe mine”Robert Kubica dupa ce a castigat Marele Premiu al Canadei.

“In intreaga mea cariera am fost rapid pe ploaie. Nu am uitat sa pilotez pe ploaie si acum sunt in F1″Felipe Massa dupa cursa de la Silverstone.

“Ferrari nu beneficiaza de tratament special din partea FIA. Ferrari lucreaza cu FIA pentru imbunatatirea viitorului. Faptul ca ei nu critica FIA nu inseamna ca Ferrari beneficiaza de un tratament special” – Ross Brawn inaintea Marelui Premiu al Belgiei.

“Cred ca a fost ok” – Charlie Whiting despre duelul pe pista dintre Hamilton si Raikkonen de la Spa.

“Esti pilot de curse? Nu. Eu sunt pilot de cand aveam 8 ani si stiu destul de bine fiecare manevra de manual si de aceea sunt cel mai bun”Lewis Hamilton explicand incidentul de cursa cu Raikkonen de la Spa.

“Pentru mine era deja surpriza sezonului. Dar este de clasa mondiala ce a demonstrat, in aceste conditii meteo, fara sa faca vreo greseala si dominand de la inceput” – Michael Schumacher despre victoria senzationala a lui Sebastian Vettel de la Monza.

“Cand pilotam pe circuite unde circul ar fi mai bun, orice se poate intampla, pentru ca spectacolul este furnizat de Safety Car. Este umilitor pentru Formula 1″Luca di Montezemolo despre Marele Premiu al statului Singapore.

“Daca presedintele Ferrari crede ca Marele Premiu al statului Singapore este un circ, trebuie sa le multumim pentru ca ei furnizeaza clovnii” – replica lui Bernie Ecclestone la afirmatiile lui Montezemolo.

“Daca pot sa ajut, il voi ajuta pe Massa” – Fernando Alonso despre lupta pentru titlul mondial dintre Hamilton si Massa.

“Stiu cum sa castig si stiu cum sa pierd” – Felipe Massa, dupa ce a pierdut titlul mondial.

“Iubesc aceasta echipa, nu plec nicaieri. Obisnuiam sa merg la vechiul sediu central si sa sad masinile de campioni ale lui Ayrton Senna si Mika Hakkinen. Obisnuiam sa ating volanele si sa visez ca intr-o zi voi avea numele meu si numarul 1 pe masina. iar acum acest vis a devenit realitate”Lewis Hamilton dupa ce a castigat titlul mondial.

Voi care credeti ca au fost cele mai tari replici ale acestui sezon? Unele dintre acestea ar putea reprezenta chiar o sursa de inspiratie pentru concursul “Lasa-i fara replica“.

10 comentarii la “Citate celebre”

  1. teamclown spune

    Eu ii votez pe Bernie si Max. Primul pentru ideea geniala de a introduce medaliile in locul punctelor, iar al doilea pentru ideea de a introduce motoare standard. Mi-e lene sa le caut declaratiile.

  2. Cyrus spune

    “Stiu cum sa castig si stiu cum sa pierd”. Nu-i usor sa spui asta dupa ce pierzi titlul in ultimul viraj. Si nu doar a spus-o, a si aratat-o. E un adevarat gentleman

  3. Aur spune

    “Daca pot sa ajut, il voi ajuta pe Massa” – Fernando Alonso despre lupta pentru titlul mondial dintre Hamilton si Massa.

    “Pentru mine era deja surpriza sezonului. Dar este de clasa mondiala ce a demonstrat, in aceste conditii meteo, fara sa faca vreo greseala si dominand de la inceput” – Michael Schumacher despre victoria senzationala a lui Sebastian Vettel de la Monza.

    Massa si Vettel sunt doi piloti extraordinari… Imi doresc sa-l vad pe Vettel la Ferrari.

  4. Senna18 spune

    “In intreaga mea cariera am fost rapid pe ploaie. Nu am uitat sa pilotez pe ploaie si acum sunt in F1″ – Felipe Massa dupa cursa de la Silverstone. SE VEDE MAI MASSA CA ESTI BUN AI DEMONSTRAT-O!!!

  5. Aur spune

    *Snna18
    Tu chiar nu ai minte in cap… dar ai paie…

  6. Senna18 spune

    ai impresia ca am vorbit cu tine ???

  7. Aur spune

    Comentariile de prost gust tinetile acasa… Mai bine ea-i face altceva lu Massa, cred ca stii ce…

  8. scuderia spune

    lasa-l mah pe senna18 in pace…dak atat il duce mintea ce sa faci…

  9. NeoGalaxy spune

    @Senna18… acuma sunt si eu curios… dar tu cui i te adresezi pe acest site? Adminii sigur te ignora ca altfel iti stergeau user-ul de mult… noi te ignoram desi ne face placere sa radem de orice comentariu pe care il postezi aici… deci cu cine te certi tu?

    Felipe stie sa conduca pe ploaie si asta s-a vazut. Restul fanilor de aici au trecut de mult peste faza asta. Nu este vina lui ca monopostul F2008 a avut oarece probleme la rularea pe ploaie si acest lucru s-a vazut. Daca tu nu te-ai prins… iti spun sincer ca nici nu ne asteptam :)

  10. ccmax spune

    Kubica… sincer si recunoscator… :)