Dorinte

Inainte de debutul unui sezon, fiecare pilot isi seteaza un obiectiv pe care isi propune sa il indeplineasca in anul respectiv.

Daca ne referim la sezonul care va incepe peste exact doua luni, constatam ca avem o inflatie de piloti care isi doresc trofeul mult ravnit ce revine campionului mondial.

Pe de alta parte, exista piloti care par sa se gandeasca la aspecte mult mai “lumesti”, insa cand vine vorba despre acestia lucrurile nu sunt si probabil nu vor fi nici prea curand foarte clare.

In fine, anul 2009 marcheaza si o categorie aparte de piloti. Jenson Button este pilotul care nu isi doreste altceva decat sa piloteze. Pentru cine, nici el nu stie, iar noi cu atat mai putin.

Toate aceste elemente au fost surprinse cum nu se poate mai bine de celebrul caricaturist Bruno Mantovani, care ne prezinta perspectiva sumara asupra dorintelor pilotilor in sezonul 2009:

Voi ati schimba ceva la aceasta caricatura?

3 comentarii la “Dorinte”

  1. michelle_b spune

    Da! In mod sigur as schimba Vodka lui Kimi! Nu are ce cauta acolo, lui Kimi ii place Koskenkorva :P Este o bautura finlandeza, asemanatoare cu Vodka, dar mai buna :D . Kimi stie, ca indiferent la ce se gindeste, anul acesta va lua titlul <:-P
    Cat despre Jenson, chiar ii doresc sa isi gaseasca un volan …

  2. ally_great spune

    Da. Pe langa INCA o sticla de vodka lui Kimi ( pt fortza, nu ca ar fi betiv:D), l-as mai adauga pe Trulli, care spera, viseaza si el. Sorry pt Jenson, maybe next Button …aaaaaa year.

  3. alexandra spune

    da,as scrie deasupra lui Kimi,cu litere maaari WORLD CHAMPION 2009 !!! GO KIMIIIII ! si fortza fanilor sai care il sprijina neconditionat :) :D