Resemnarea Ferrari

Massa si Raikkonen au dat astazi primele semne ca s-au resemnat cu statutul de outsideri in noul sezon competitional. Rezultatele mai mult decat nesatisfacatoare din primele doua curse si performantele si mai slabe obtinute fara sistemul KERS par sa fi ingropat definitiv moralul echipei.

Atitudinea celor doi piloti este una fatalista, in ciuda faptului ca mai sunt 14 curse din acest sezon (daca excludem China din ecuatie).

Ce ar trebui insa sa faca Felipe si Kimi in acest context? Eu unul le-as sugera sa asculte sfatul lui Jenson Button: “Decat sa fiti nervosi ar trebui sa va concentrati sa ne ajungeti din urma”.

La munca baieti! Daca va plangeti de mila nu va va baga nimeni in seama!

6 comentarii la “Resemnarea Ferrari”

  1. wolful spune

    Era un filozof care spunea: Pentru a-ti depasi conditia trebuie mai intai sa realizezi care este aceasta. Ei stiu ca F 60-ul nu merge asa cum doresc ei si Montezemolo. Au renuntat la KERS din ratiuni de spatiu. Prin amplasarea bateriilor sub masina acestea luau din locul disponobil pentru rezervor. Convinsi fiind ca nu pot face fata pe frontul vitezei ei incearca ceva mizand pe o tactica cu mai putine opriri. Este singura tactica abordabila pentru ei la ora actuala. Nu sunt resemnati , fiti siguri ca la Maranello se munceste asiduu. Nu degeaba s-au adunat acolo varfurile ingineresti ale echipei rosii.

  2. Alexandra1710 spune

    ehe….i s-a urcat la cap si lu’ button.da nu-i nimic ca nu mai e mult si Ferrari will bounce back doar ca mai dureaza vreo 2 etape.la venirea in Europa vor reveni in forta,balonul astora de la brown gp se va sparge ,iar buttonel-nasturel va reveni unde ii e locul ca deja se si vede campion :-j

  3. ctlnmihai spune

    N-as fi asa de sigur Alexandra..

  4. Alexandra1710 spune

    @ctlnmihai.vazut-ai tu drac mort? :) )

  5. Afy06 spune

    Sper ca Ferrari in cel mai scurt timp sa revina cu picioarele pe pamant. Unde esti Schumi ?

  6. Dpp spune

    @Afy06 : unde l-au trimis! Aparent strica treaba la echipa :) )