Eroare fatala

Eroarea mecanicilor McLaren la cea de-a doua oprire la boxe a lui Lewis Hamilton reprezinta fara indoiala punctul de referinta al Marelui Premiu al Europei.

Hamilton a dat senzatia ca va obtine o victorie facila la Valencia, insa intrwaga echipa a exclus varianta victoriei chiar si in cazul i ncare echipa nu comitea acea eroare stupida la boxe.

Greu de spus daca echipa are dreptate sau daca a incercat doar sa nu creeze un nou episod “Australia” in presa internationala. Nu incape nicio indoiala ca echipa este pe un trend ascendent, iar britanicii au nevoie de liniste pentru a incheia sezonul cu rezultate promitoare in perspectiva lui 2010.

Personal, ca simplu telespectator al cursei, am fost convins ca greseala mecanicilor a stabilit rezultatul final al cursei. Insa chiar si acum, dupa ce am citit reactia echipei, consider ca Hamilton ar fi castigat cursa de la Valencia daca aceasta eroare nu ar fi avut loc.

Campionul mondial avea un avans de 4 secunde in fata lui Barrichello si ar fi avut sanse reale sa ramana in frunte chiar daca brazilianul a efectuat ultima intrare la boxe cu trei tururi mai tarziu.

Ca de obicei, parerile sunt impartite, asa ca va invit sa participati la sondajul urmator pentru a face o statistica clara in aceasta privinta:

3 comentarii la “Eroare fatala”

  1. RADCARGT08 spune

    Am scos cursa si am revazuto.. Ham putea castiga ..nu doar prin KERS ci si si prin constantza si agresivitate…..Dar cu asa greseli ..nu face mare branza pt placinta lui Nicole’,si nici pt titlu..de data asta Rubinho a meritat victoria pt ca sa implicat emotional pt MASSA si a dat tot ce a putut .Bravo Rubinho!!!

  2. mad79 spune

    pe ce anume te bazezi,cand spui ca putea castiga fara greseala de la boxe a echipei?eu zic ca el si fara aceea greseala pierdea cursa.si imi bazez teoria,prin ce a’reusit’saa ii faca lui Kova,dupa primul schimb de opriri.sigur,ai sa0mi spui ca finlandezul nu este un pilot de masura lui Hamilton,dar nu pot sa nu fac aceasta comparatie.oricum nu mai conteaza,pentru ca faptele nu se mai pot schimba,oricate supozitii am face noi.
    ps.Se vede ca esti tendentios si esti un om mic,cu multe frustrari in tine,mai ales dupa cum il intepi,pe Ham,pentru relatia lui cu Nicole.oricat de amuzanta s-ar fi vrut a fi poanta cu placinta,eu zic sa iti schimbi discursul cu femeile,pentru ca altfel risti sa ajungi intr-un orfelinat,singur,neiubit de nimeni si nu vei stii de ce!!!

  3. hasu spune

    Ham a zis-o .E un DOMN SI PENTRU ASTA A CRESCUT IN OCHII MEI