Faceţi cunoştinţă cu Hamilton şi Button

McLaren a realizat unul dintre cele mai interesante clipuri video despre Formula 1 din ultima perioadă. Într-un interval de numai 100 de secunde am aflat multe lucruri inedite despre Lewis Hamilton şi Jenson Button, atât despre cariera lor de piloţi, cât şi despre activităţile din viaţa privată.

Aşadar, dacă vreţi să aflaţi ce stil de pilotaj preferă cei doi, care este circuitul lor preferat sau ce preferă intre… blonde şi brunete, urmăriţi cu atenţie clipul de mai jos.

Principala conluzie este uşor de tras: Hamilton şi Button se potrivesc ca nuca în perete.

Etichete: / / /

Un comentariu la “Faceţi cunoştinţă cu Hamilton şi Button”

  1. Marius spune

    Cred ca fanii Ferrari dupa vizualizarea acestui clip, ar da niste voturi negative pentru cei care ar comenta pro la acest filmulet si evident ar fi fan McLaren. Cu siguranta daca ar face si Ferrari asa ceva, rezultatul ar fi cam la fel, adica, se potrivesc ca nuca-n perete…asta ca sa-l citez pe Daniel. Cred ca si mai prapastios ar fi rezultatul, intrucat cei doi de la Ferrari sunt latini si se stie foarte bine temperamentul celor doi in sanul echipei ferrari, mai ales de cand a poposit in ograda acestora, mai marele Alonoso. Spre deosibire de cei doi de la McLaren care sunt total diferiti din toate punctele de vedere, adica unu + si altui -, in concluzie se vor atrage si vor completa unul pe altul, pe cand cei de la Ferrari au aceeasi polaritate si pot aparea “devieri” foarte mari in cadrul Ferrari >:) Ontopic: frumoasa comparatie….Asteptam astfel de comparatie si din partea Ferrari :D