Glock, inamicul public

Brazilia a luat foc dupa ce Timo Glock a fost depasit (sau s-a lasat depasit, dupa alte versiuni) de Lewis Hamilton in ultimul viraj al cursei de la Interlagos.

Imaginatia unora a mers atat de departe incat pe internet circula si un “filmulet” foarte amuzant despre “intelegerea strict secreta si confidentiala” dintre cei doi:

1386821hamilton-f1.gif

Astept cu interes articole bomba despre prietenia care ii lega pe cei doi in GP2 si cum au planuit ei totul inca de pe atunci. Astept si stenogramele comunicatiilor prin radio ale celor de la Toyota, sa vedem, poate inginerii sai au fost si ei la mijloc. .

Si nu in ultimul rand, FIA ar trebui sa declanseze o ancheta amanuntita si sa dea un verdict in acest caz. Dar, in stilul ei caracteristic, sa anunte rezultatul undeva prin 16 noiembrie 2009, in functie de numele campionului din sezonul viitor.

Etichete: /

23 comentarii la “Glock, inamicul public”

  1. scuderia spune

    asa mai merge:|

  2. scuderia spune

    usurel sennuca..nu te enerva…dak asta ii adevarul:))…hai k am glumit..pur si simplu zic eu ca a fost coincidenta sa se afle glock in momentul acela acolo

  3. alexandra spune

    da.felicitarile mele pt lewis.merita sa castige.era mare pacat sa piarda iar la un punct.nu era altceva decat pur ghinion.abia astept sezonul 2009.probabil lupta se va da intre mai multi piloti;alonso va avea si el un cuvant de spus,poate si vettel,kubica…dar kimi va castiga :D

  4. DRAKo spune

    M-ati distrat teribil cu stirea asta!

  5. scuderia spune

    :) )..lol ce rad…iar i-a sters adminul stirea lui senna18=)))

  6. scuderia spune

    @alexandra…sa speram ca kimi va castiga la anu…el tot asa a mers de cand il stiu…un am mai rau si unul bine:))…sa speram k la anul va castiga

  7. DRAKo spune

    scuderia – nu era stire! :) ) Era doar un comentariu.

  8. scuderia spune

    scuze…rectific…comentariu ii l-a sters:)):P

  9. cobra spune

    foarte tare animatia si mai grav e ca reflecta realitatea

  10. cobra spune

    imi palce de voi ca ii enumerati pe toti in batalia pt titlu…..si iar il scapati pe felipe din vedere…..a 2-a oara nu va mai rata ocazia ;)

  11. Cyrus spune

    Felipe a fost fantastic anul acesta. Daca la anul va avea masina buna, sigur se va bate pt titlu

  12. hakkinen spune

    Se incearca “umbrirea” succesului lui Hamilton obtinut doar prin talent,nu prin puncte primite de pomana de la FIA. Manevrele de la ferrari nu le-a pus nimeni in astfel de caricaturi. Oricum,daca a facut-o intentionat,Glock a crescut in ochii mei cu 3 nivele.

  13. Daniel Bogdan spune

    Am inteles ca Glock nu a fost singurul care a ramas pe pneuri de uscat. Stie cineva ce timpi au facut in ultimul tur ceilalti doi?

  14. hakkinen spune

    http://www.grandprixgames.org/read.php?3,818957,page=22

    Compara timpul lui Glock (1:44:731)cu cel al lui Trulli (1:44″800) pe ultimul tur . Eu cred ca si pe Trulli l-au platit ca sa o lase moale…………………….

  15. hakkinen spune

    Singuri piloti cu 2 pitt-stop-uri sunt cei de la Toyota………..

  16. michelle_b spune

    Glock a fost mai rapid decit Trulli pe sectorul 1 si 2 insa a pierdut teren pe sectorul 3

    pe graficul din link se vede mai bine diferenta dintre piloti http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2008/11/braziliangp2008lapchart.gif

  17. cobra spune

    inca nu m-a sunat nimeni pt tricoul luat etapa asta

  18. scuderia spune

    cobra tata mai ai de asteptat:))

  19. max spune

    Asa cum a spus chiar Massa : “that’s racing” … in rest totul este “teoria conspiratiei” … felicitari lui Hamilton, succes mai departe lui Massa.. toate bune!

  20. ruxanda spune

    Sincer eu sunt fan Ferrari, dar numai cu KIMI tin, in schimb chiar cred ca Hamilton merita mai mult decat Massa. Eu nu-l suport, dar mai bine Hamilton, decat Massa,
    La anul sper sa castige KIMI.

  21. bizkit2oo4 spune

    Nu cred ca nu este ceva putred la mijloc si “Ham-Ham”sa nu fii facut vre-un aranjament cu cineva din campionatul f1,sa castige in ultima cursa a campionatului,si mai ales cand toti am vazut cursa cu amanuntul,si in momentul in care Glock era depasit de Vettel,si nu de una ci de doua masini,mai mult ca sigur Glock isi are o implicatie majora la aceea depasire ciudata.Tot respectul pentru Vettel pt demonstratia de pilotaj si de umilinta adusa lui ham-ham,marele “campion” de doi lei care sper sa ii ajunga tot ce a castigat pe “bani”si sa stea in cusca lui.respect inca o data pentru Vettel.

  22. rtl spune

    Bizkit cred ca Ray Charles scria mai corect ca tine in limba romana.

  23. sharky_raduku spune

    @cobra

    despre premii … eu inca nu miam primit premiul din etapa de la spa (locul 3 ) si premiul din etapa din china (locul I ) . nu stiu ce sa mai zic , oricum nu ne ia nimeni in seama .