Omelette a la Hamilton

Daca nu stiati cu ce sa va delectati papilele gustative in timpul cursei din acest weekend, Lewis Hamilton vine cu o oferta de neegalat: o omleta spaniola de fabricatie proprie!

In cadrul unui eveniment de marketing organizat de Vodafone la Barcelona, Hamilton a demonstrat ca nu este numai un campion al Formulei 1, ci si un campion in bucararie. Ajutat de Pedro de la Rosa, pilotul echipei McLaren a spart oua in fata publicului si a pus de o omleta in cel mai traditional stil spaniol.

Va avertizam ca imaginile de mai jos pot crea pofte nebanuite!

Foto: LAT Photographic.

Etichete:

6 comentarii la “Omelette a la Hamilton”

  1. Andrei spune

    Impresionant, trebuie 2 oameni ca sa faci o amarata de omleta.. Super tare :) )) Ma gandeam ca ideile tampite ale celor de la Vodafone cu telefoanele au fost uitate, dar faza cu omleta este bestiala. La asa idei publitare nici de mirare ca Vodafone pierde in fiecare an vreo 15 miliarde de euro. La mai multa baieti :) )))

  2. ally_great spune

    Nu mi-e pofta, dar mi-e o foameeeee …..

  3. wolful spune

    Este sugestiv,
    L.H. este in situatia de a se da bucatar pentru a atrage atentia asupra erchipei si asta mai ales pentru ca nu prea se vad in curse.
    Sper ca se vor reface pentru ca altfel ma tem ca cei cu steaua in 3 colturi se vor limita la a fi furnizori de motoare, mai ales ca se zvoneste ca si cei de la RBR de la anul vor incerca acest furnizor.

  4. Mandu spune

    nu stiu de ce, dar am impresia ca Pedro este un bucatar mai bun decit Hamilton

  5. PREOTU spune

    Foarte foarte interesant. Nu stiam ca HAMILTON are abilitati si de bucatar. Bravo lui.

  6. Masini noi spune

    Bravo lui, stie sa conduca si sa faca si mancare, este barbastul ideal :)