Road to Formula 1

Cea mai scurta distanta dintre doua puncte este linia dreapta. Si totusi, cand vine vorba de sporturi cu motor, calea de la karturi la Formula 1 poate fi presarata cu multe drumuri ocolitoare.

Pat Symonds ne-a dezvaluit miercuri ca Robert Kubica ar fi putut concura pentru Renault, intrucat facea parte din programul de tinere talente al francezilor. Din motive ce nu au tinut de el, Kubica a fost indepartat din acest program si a fost nevoit sa porneasca pe un alt drum. A reusit si a ajuns la BMW-Sauber.

Cu ceva mai mult de o luna in urma, Patrick Head dezvaluia ca Hamilton a fost la un pas sa semneze cu Williams, britanicul fiind nemultumit de tratamentul lui Ron Dennis.

Sunt doar doua exemple de piloti a caror cariera in Formula 1 ar fi putut avea un cu totul alt sens in absenta acestor factori exteriori. Totusi, ei au reusit, prin munca si talent, sa ajunga in Formula 1 si sa-si masoare fortele in cea mai importanta competite a sporturilor cu motor.

Insa oare toti pilotii tineri si talentati reusesc in cele din urma sa-si indeplineasca visul de a concura in F1? Oare cati dintre pustii teribili din alte competitii nu izbutesc sa-i convinga pe sefii de echipa, din cauza unor factori ce nu depind de ei, ca merita un loc printre cei 22 de combatanti?

2 comentarii la “Road to Formula 1”

  1. Gigi spune

    Da, si?

  2. ally_great spune

    Asta e un blog adevarat. L-am citit de mai multe ori…chiar mi-a placut! felicitari;)