Schumi = Hamilton x7

Hamilton este elogiat din nou. De data aceasta nu de Ron Dennis, ci de Martin Whitmarsh. La cum decurg lucrurile, Whitmarsh pare sa ii calce pe umeri lui Dennis in privinta laudelor aduse “copilului teribil” al echipei McLaren.

Am aflat astfel, din nou, ca Hamilton poate dobori recordul lui Schumacher. Poate, dar oare chiar va reusi?

Mi se pare mult prea devreme sa vorbim despre astfel de lucruri. Hamilton este DEPARTE de performantele obtinute de Schumacher in F1, asta si pentru ca este foarte tanar.

Schumacher a ajuns in varful piramidei fara sa scrie vreo carte dupa primul sau sezon in Formula 1. In schimb, Hamilton este laudat, laudat si iar laudat ca un adevarat Mesia ce coboara printre muritorii de pe pista pentru a le preda o lectie de pilotaj.

Haideti sa lasam toate supozitiile deoparte si sa privim acest duel de la distanta Hamilton – Schumi asa cum este el in realitate. In acest moment, Schumacher este de 7 ori mai bun decat Hamilton. Punct.

35 comentarii la “Schumi = Hamilton x7”

  1. ally_great spune

    Si de la capat :D

  2. scuderia spune

    ;) chiar imi place k ai scris cu bold…nimeni nu o sa-l ajunga pe schumacher:D…forza SCHUMIIII

  3. michelle_b spune

    pentru ca e muuuuult prea lung comentariul, prefer sa pun linkul catre parerea mea exprimata in articolul http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/18038/whitmarsh-hamilton-il-poate-bate-pe-schumacher.html
    si pe care, evident, nu mi-am schimbat-o …

  4. TeamClown spune

    Domnu’ autor, mare fan Ferrari, nu ne spune si cum a inceput seria de 5 titluri consecutive ale lui Schumacher? Alea 7 ar fi fost mult mai putine fara ajutorul FIA. Sunt curios daca stie cineva despre ce vorbesc?!

  5. raul spune

    Stiu la ce te referi TeamClown.La primul titlu la care Schumi a trisat in 1994.Totul a fost demonstrat dar Scumi a ramas cu titlul.Singurul care cred ca are sanse,nu neaparat ca o sa reuseasca sa se apropie de performantele lui Schumacher este : VETTEL.In niciun caz Hamilton desi este preferatul meu Lewis.

  6. Articol partinitor spune

    CERTITUDINEA este ca la aceeasi varsta cu HAMITON, cel preaslavit in articol nu realizase mare lucru. Se zbatea in mediocritate. Timp este pentru a fi egalat, depinde de modul in care Lewis il va fructifica.

  7. Andrei spune

    @TeamClown

    Nu prea stim noi despre ce vorbesti tu, dar si primul titlu al lui Lewis, este din pacate tras de par si fara acelasi ajutor al lui Fia… acest titlu nici macar nu ar fi existat. Personal as fii ceva mai discret in legatura cu aceste declaratii pentru ca nici Lewis nu este chiar usa de biserica.

    Parerea mea!

  8. Catalin spune

    bine punctat Dani ;) faza cu Mesia ii mortala :) )

  9. alecstm spune

    “Schumacher este de 7 ori mai bun decat Hamilton. Punct”. Este cu 6 daca calculezi bine, pt. ca Hamilton are deja 1. Faza e, ca Schumi a dat un interviu pt. F1 Raceing anul trecut, si el insusi a declarat, ca Hamilton are foarte multe sanse sa ii doboare recordul, deoarece este tanar.
    Voi reveni cu ce a declarat Schumi, (trebuie sa gasesc in ce nr. al revistei declara acest lucru).

  10. TeamClown spune

    Hopa, Lewis a castigat titlul cu ajutorul FIA. Alea in rosu ajutate de FIA sunt Ferrari nu McLaren. Domnu’ autor ar putea sa ii informeze pe fani de banarea beriliului de catre FIA in 1999. Beriliul era utilizat de doua echipe in Formula 1, acestea fiind McLaren si Peugeot. Sigur ca domnu’ autor nu o sa povesteasca aceste lucruri fiind fan Ferrari.

  11. ShArKy spune

    @andrei

    tu vezi ce scrii ???

  12. Cyrus spune

    “Schumacher este de 7 ori mai bun decat Hamilton. Punct”. Este cu 6 daca calculezi bine, pt. ca Hamilton are deja 1. – a zis corect, simpla aritmetica 7/1=7.

    Faptul ca Schumi a declarat ca Hamilton are sanse sa-i doboarea recordul nu inseamna ca deja l-a si batut. In plus, ar fi din cale afara de arogant sa declare ca NIMENI nu-i poate bate recordul sau nu in viitorul apropiat

  13. michelle_b spune

    alecstm – Dani are dreptate si Cyrus mi-a luat-o inainte :P
    Dani a zis DE 7 ori (nu CU 7 titluri), deci : de 7 ori 1 = 7 :D

  14. michelle_b spune

    Dani – este atat de repetitiva ideea amuzanta ca esti fan Ferrari (lolicei multi si tavaliti =)) ) incat parca devine leitmotiv :P
    Pe mine ma amuza copios pentru ca (dupa cum unii stiu deja) sezonul trecut am sustinut ca esti fan McLaren :P
    Sunt curioasa la ce echipa vei fi “alocat” sezonul urmator ? =)) =)) =))
    TeamClown, desi teoretic nu pot garanta pentru nimeni, iti spun ca Dani NU este fan Ferrari, si cu atat mai putin mare, stai chill …

  15. Daniel Popescu spune

    alecstm, declaratia lui Schumi despre posibilitatea ca hamilton sa-i doboare recordurile este si pe Automarket: http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/15860/schumacher-hamilton-poate-castiga-7-titluri-mondiale.html

  16. scuderia spune

    @team clown
    tztztz…fanii astia mclaren vad numai ce vreau:)…asta e…asa sunt toti din pacate…in `99 nu vedea hakkinen titlu…dak nu aranja cv cu ferrari..mai tineti minte faza cu irvine….cand a venit la boxe si mecanicii se trageau pe fund…fara cu cauciucul ala…si tot mclaren a fost dezavantajata…asta e….poate gasesc si linku sa va arat:)

  17. Daniel Popescu spune

    TeamClown: No, not again, please! Parca am mai avut o data discutia pe blog ca as fi fan Ferrari :)

  18. scuderia spune

    @ teamclown
    http://www.youtube.com/watch?v=wqlbr9CpBIU am gasit despre ceea ce vorbeam mai tarziu…uite cum a castigat hakkinen titlu in `99…asa k mai taceti..nu imi ziceti mie k nu s-a aranjat nik..sa astepti masina la boxe doar cu 3 cauciucuri noi..mai ales la ferrari…dar mno

  19. TeamClown spune

    Scuderia du-te frate si numara motocicletele din MotoGP cu NeoGalaxy. Numai imbecilitati poti sa scrii. Mecanicii Ferari pot umbla la motor, dar il saboteaza pe Irvine asteptandu-l cu 3 roti.

  20. scuderia spune

    stii ce imi place??…ca adevarul supara omu….mai ales pe voi astia (fanii Mclaren)

  21. TeamClown spune

    Care adevar amice? Pacat ca nu exista un buton ignore care sa ma ajute sa nu-ti mai vad elucubratiile.

  22. scuderia spune

    de eram io adminu nu mai pupai u site-ul asta…dar mno…asta e..asa sunteti voi

  23. chellobari spune

    asta este adevarul daca Shumi ar fi fost englez poate azi avea un templu in centrul Londrei, Hamilton nu va avea nici odata 7 titluri mondiale.
    Hamilton are psihicul lui Ralf Schumacher, nu are putere sa piloteze sub stres.

  24. TeamClown spune

    Daca erai tu admin imi stergeam contul si plecam din tara.

  25. ShArKy spune

    @scuderia

    amice…aberezi total . CUM SA ARANJEZE HAKKINEN CEVA CU FERRARI CAND EI ERAU IN DISPUTA PENTRU TITLU ??? ce sa le zica hakkinen ? baieti , lasati-ma pe mine anu` asta sa castig ca o sa-l las pe schumi sa castige sezonul care vine . ca multe minunatii va mai trece prin cap .

  26. scuderia spune

    @chellobari
    exact asa este..intodeauna pilotii care au inceput bine termina prost…exact asa si hamilton…r schumacher cum a fost…la inceput toata lumea il lauda…chestii trestii..iar in ultimi 3 ani ai carierei a fost pasta…@sharky & teamclown de voi nu mai zic nik…k nu are rost sa discut cu voi…timp irosit degeaba…ferrari nu vroiau sa-l aiba pe irvine campion…dar mno …nu are rost sa discut cu voi..si in `99 ferrari a castigat titlu la constructori..deci…muclez

  27. Cyrus spune

    Sunt piloti care incep bine; sunt piloti care se plafoneaza repede; sunt piloti care se dezvolta incet, dar au potential foarte mare si muncesc foarte mult pt a obtine rezultate. Pana acum Hamilton a avut rezultate pe pista foarte bune pt timpul scurt ca pilot de F1. Dar pt a ne pronunta ca este la fel de bun ca Schumi consider ca e prematur. Timpul o sa arate. Sper doar sa avem un spectacol pe cinste si sa castige cel mai … de treaba ;)

  28. ShArKy spune

    @scuderia

    nici eu nu are rost sa imi stric tastatura pe tine . rad copios pe seama commenturilor tale.

  29. ctlnmihai spune

    Nu cred k Lewis va dobori recordul lui Schumacher ,
    deoarece nicio echipa de F1 nu va mai domina campionatul timp de cativa ani la rand cum a fost cazul echipei Ferrari care a dominat F 1 intre anii 2000-2004.
    Ca talent ,insa Lewis aminteste de perioada lui Schumi din perioada Benetton -Renaultcu singura diferenta este k Lewis n-a scos de pe circuit niciun adversar de-al lui de pe circuit si nu cred sa faca asta vreodata.Oricum ramane cel mi bun pilot din generatia lui.Cat despre faptul ca Lewis a avut norocul sa concureze ptr.Mclaren Mercedes si nu sa-si faca ucenicia intr-o echipa mai mica ,atunci trebuie sa ne amintim k nici schumacher nu a avut rezultate la debutul lui la jordan,acestea venind dupa ce a trecut la Benetton -Ford .,respectiv Benetton Renault

  30. alecstm spune

    @michelle_b, Cyrus si alti matematicieni. Faceti un calcul de cate x ar fi fost Schumi mai bun daca Hamilton nu castiga nici un campionat mondial, sau castiga mai multe, sa va vad, mai iasa socoteala voastra stralucita?

  31. michelle_b spune

    alecstm – acum ai vrut doar sa fii obraznic, deci sa raspund la fel: daca Lewis Nu ar fi cistigat nici un campionat era, comparativ cu Shumacher un zero! Deci nu imparteam cele 7 la 0, ci Lewis era un zero pentru ca nu avea rost discutia! Iar daca cistiga mai multe, de exemplu doua, Schumacher era DE 3.5 ori mai bun decit Lewis. Simple as that! Si daca vrei sa iti fac impartirea la 3 sau 4 sau orice alta cifra, te rog sa imi spui, ca te ajut cu placere daca tu nu o poti face. Chiar nu trebuie decit grupa mare pregatitoare pentru a face o impartire. Si NU sunt matematician(a). Daca nu imi mentionai numele nici nu ma oboseam sa raspund, avind in vedere ca nu ma incadrez in cei pe care ii soliciti :P

  32. michelle_b spune

    Si mentionez pentru cei care vor deveni isterici la catalogarea lui Lewis zero, ca ea se refera STRICT la comparatia cu Scumacher si la operatia de impartire a titlurilor de campion mondial. Oricum, daca cineva doreste sa isi exprime parerea despre mine sau opiniile mele, fell free!

  33. wolf spune

    Sa incercam sa fim rationali:
    Schummi face primul titlu cu o echipa care nu era pe nicaieri.
    L.H. face titlul la o echipa care de ani buni este in top si se lupta pentru titlu si aacolo a mai si fost impins inainte in detrimentul unui mare campion ( ALONSO) care, la fel ca Schummi a facut campion mondial o echipa care parea de mana a doua.
    Daca e sa vorbim de FIA, regula cu gumele care nu se schimbau in 2005 parca, a fost clar antiferrari si pro McLaren dar a intrat Alonso pe fir si cu un Renault mult sub McLaren a facut praf sagetile argintii.
    In anul urmator a luptat martial cu un Schummi dezlantuit. Acolo este valoarea si nu la baiatul de ciocolata impins din spate de managerul Ron Dennis.

  34. cip 79 spune

    Bai fratilor nu va mai omorati atat pe “cine va ajunge pe cine”. N-are “stofa” Hamilton asta sa-l faca pe Schumi. Se va pierde pe drum de-a lungul campionatelor. Dar sa fim totusi corecti, nici Schumi nu prea a luat numai pe bune toatre acele 7 campionate. Asta nu inseamna ca toate au fost manevrate dar s-a lucrat la cateva (va aduceti aminte cand l-a scos pe Frentzen de pe circuit intentionat -chiar intr-un ac de par – in ultima cursa a unuia dintre campionate si nu a fost descalificat). Cu toate astea valoarea lui nu se pune pune la indoiala dar au fost anumite incidente care au mai dat de gandit. Oricum fortza SCHUMI.

  35. neluschumi spune

    MichaelSchumacher,este o legenda vie a f1.Super OM