Sportivitate

Poate unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a adus aceasta lupta pentru titlu intre Hamilton si Massa este sportivitatea desavarsita dintre ei din afara pistei.

Conferinta de presa de joi de la Interlagos a demonstrat ca, poate pentru prima oara dupa multi ani, lupta pentru titlu se da exclusiv pe pista si nu si in afara ei.

Cati dintre voi s-ar fi asteptat ca Lewis si Felipe sa se prezinte in fata presei cu zambetul pe buze inaintea unei confruntari decisive? Si cine ar fi anticipat ca tot ei vor rade impreuna in timpul declaratiilor si ca isi vor da mana cu multa sportivitate?

Hamilton si Massa au demonstrat ca asta este inca posibil in Formula 1 si ca aceasta competitie este, mai presus de orice, un sport. Un sport in care la final cel mai bun castiga.

Exact asta ne dorim si noi si speram sa avem parte de o cursa palpitanta, la finalul careia sa il felicitam pe noul campion mondial mondial, oricare va fi el. Cel mai bun sa castige!

sne22343.jpg

Mai multe fotografii de la conferinta de presa gasiti aici.

Etichete: /

6 comentarii la “Sportivitate”

  1. ctlnmihai spune

    :) Poate ultima cursa se va decide pe circuit.: ) In sezonul acesta s-au decis prea multe rezultate in afara circuitului:)

  2. Aur spune

    Va rog un link unde se poate de privit sesiunile de antrenamente de la Interlagos live.
    Merci.

  3. alexandra spune

    http://nl.justin.tv/andrespn3 link pt fp ;)

  4. ctlnmihai spune

    @Aur http://www.soccer-live.pl/ITVF1/formulajeden.php prin amabilitatea scuderiei

  5. alecstm spune

    de multe ori se vede ca dupa cursa, tatii celor 2 se felicita si se imbratiseaza, asa ca de ce sa nu o faca si baietii lor.

  6. Max spune

    sorry dar mi se pare … Marketing…ar fi fain sa fie real