Step by step

Vettel are toate sansele sa ajunga un pilot reprezentativ pentru Formula 1.

Poate pentru multi pasul facut spre Red Bull Racing nu pare semnificativ, insa germanul prefera sa faca lucrurile pas cu pas. Un an la Toro Rosso, cativa la Red Bull si, probabil, va ajunge la o echipa de top exact la varsta potrivita pentru a lupta pentru titlu. Acesta este secretul succesului.

Putini piloti care au aterizat din prima la o echipa de top au reusit sa intre in istoria F1. Daca vreti sa ma contraziceti prin exemplul lui Hamilton, spuneti-mi si mie la ce echipe au debutat in F1 ultimii doi campioni mondiali, Kimi Raikkonen si Fernando Alonso?

Etichete:

2 comentarii la “Step by step”

  1. undispudet spune

    DA,aveti dreptate in legatura cu Sebastian Vettel,pot sa zic asa da cariera,sa pleci de la o echipa mica si sa devii tot mai experimentat cum a facut la Torro Rosso,Acum ca a plecat la red bull va face alte surprize pot sa zic ca acest lucru ar fi trebuit si lui Hamilton ,nu sa se afirme el ca este un pilot talentat la echipa mclaren(ce sa mai pila e tot pila). Un pilot talentat a fost si Mihael Shumacher plecand de la o echipa mica si restul il stiti voi.Poate ca Sebastian Vettel are sanse sa devina un pilot talentat ca SHUMACHER…Cine stie ?!Asta vom afla in curand…Va salut

  2. adi spune

    sauber si minardi parca