La un pas de accident

Romain Grosjean a fost foarte aproape sa repete isprava lui Muhammed bin Sulayem din luna aprilie, cand arabul a distrus un monopost R28 in cadrul unui Renault Roadshow desfasurat in Dubai.

La prima iesire pe Bulevardul Libertatii din cadrul evenimentului de la Bucuresti, pilotul francez al echipei Renault a lovit usor cu aripa fata unul dintre parapetii umpluti cu apa de pe marginea pistei. Din fericire impactul a fost foarte usor, iar monopostul Renault nu a avut nicio avarie, insa francezul a lasat in urma apa care s-a scurs din parapet (click pe foto pentru zoom).

grosjean_accident

Nu am vazut incidentul intrucat eram “pozitionat” in fata semicercului, insa imaginile prezentate pe proiector pareau intr-adevar sa indice un impact. Ulterior, cand am vazut ca monopostul este ok, am crezut ca a fost doar o iluzie optica.

Nici Coulthard nu a fost scutit de probleme la demonstratia din India. Scotianul a fost informat inainte de eveniment ca nu are voie sa depaseasca 100 km/h pe pod, insa monopostul Red Bull a fost inregistrat cu 260 km/h – vorbim totusi de Formula 1. Urmarea: Organizatorii au pierdut un depozit de 18.200 de lire sterline constituit tocmai in acest scop…

Foto: Dan Nichitiu

Etichete: / /

2 comentarii la “La un pas de accident”

  1. RADCARGT08 spune

    Fumos Showl eu eram acasa faceam treaba pe casa mea ..da vazut fragmente….cat depre mosh Coulthard….are talpa grea..si naoah.. ;) )

  2. vlad spune

    Un fleac…..se intampla , nu a avut loc de manevra, a luat viraj prea din scurt chiar daca a incercat sa faca o intoarcere 180 de grade cu burnout. A fost de show :)
    Dar cele de 2 megane-uri coupe care s-au pupat in timpul demonstratiei le-ati vazut ;)