VIDEO: Accident cu monopostul Renault F1 la o demonstratie in Dubai

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 10.04.2009
Campionul Emiratelor Arabe Unite la raliuri a avariat grav un monopost Renault F1 in timpul unui duel demonstrativ cu un Ford GT.

In prima zi a evenimentului pe care Renault F1 l-a organizat in Dubai, pe circuitul Dubai Autodrome, campionul campionatului de raliuri din Emiratele Araba Unite a lovit grav monopostul pe care il pilota intr-un duel demonstrativ contra unui Ford GT. Muhammed bin Sulayem nu a apucat sa parcurga decat 100 de metri pe linia dreapta dupa start, pierzand controlul monopostului Renault, care a sfarsit in zidul lateral din beton.

Conform oficialilor Renault prezenti la eveniment, monopostul pilotat de bin Sullayem a pierdut aderenta imediat dupa start. Masina a devenit incontrolabila, lovind peretele dupa ce a evitat la mustata un contact cu exemplarul Ford GT cu care concura.

Desi Sulayem nu a fost accidentat in urma impactului, masina are nevoie de schimbari majore pentru a putea concura din nou.

Taguri: Dubai, F1, Ford, GT, Renault, accident

Comentarii (8)

  • video corect:)
    http://www.youtube.com/watch?v=0w5RsG7mnDA&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eautomarket%2Ero%2Fstiri%2Fvideo%2Daccident%2Dcu%2Dmonopostul%2Drenault%2Df1%2Dla%2Do%2Ddemonstratie%2Din%2Ddubai%2D20052%2Ehtml&feature=player_embedded
    0 0
  • mircea
    @mihai
    Thanks, s-a adaugat :)
    0 0
  • hehe
    Asta e noul circuit din campionatul F1 2009 ?
    Tinand cont ca pneurile sunt slick-uri .Combinatia slick-nisip ...deloc reusita ,reiese din video-ul asta.
    Inainte de accidentul asta a fost o mica intrecere dintre un Mercedes SLR si Ford GT, am vazut clipul intreg pe youtube cu imagini dinaintea F1 car - Ford GT.
    0 0
  • ??? nu ma prind
    "rotile din dreapta fiind primele care au primit tractiune ulterior."
    Pai .....
    0 0
  • Ghetzon
    Nu va faceti griji pentru pilot Sullamea, masinile de F1 de astazi sunt foarte sigure si pe deasupra am auzit ca seicul Hussein al Sullalui va acoperi toate pagubele din buzunarul propriu. Circuit de F1 le trebuia la astia ca petrol inca mai au destul.
    0 0
  • Andrei
    Maestre... intre "Sullamea" si "Sulayem" este o mare diferenta. Nu cred ca iti doresti un Jihad prin Romania...
    0 0
  • mentiune
    Nu pe Dubai Autodrome se va desfasura campionatul de F1, ci la Abu Dhabi. Desi Emiratele sunt cam singura tara cu 2 circuite acreditate FIA. Tare, cand ai petrol...

    Dragi redactori, zgarie rau formularea "campionul campionatului", nu puteati sa puneti macar "castigatorul"?
    0 0
  • ....
    probabil arabu la volan facea vreo tranzactie cu petrol prin telefon si-a ratat si el startu....na,asta e, se mai intampla...las k repara k are de unde
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru