Cum va fi Formula 1 la Digi Sport

Aşa cum mă aşteptam, preconizata mutare a Formulei 1 de la TVR la Digi Sport începând de anul viitor a trezit un interes foarte mare din partea fanilor. În contextul numeroaselor necunoscute inerente în absenţa unui anunţ oficial, voi încerca să fac o sinteză a schimbărilor pozitive şi negative rezultate din acest trasfer (care, în opinia mea, este 99% sigur):

  • există şanse mari să vedem pentru prima oară în România sesiunile de antrenamente libere în direct. Digi Sport este o televiune de nişă, dimineaţa nu există în principiu nicio transmie live din alte competiţii, iar costurile pentru antrenamente sunt probabil suportabile.
  • promovarea Formulei 1 în România va fi mai puternică. Vom scăpa de rigiditatea unei televiziuni de stat şi vom da peste una privată care are tot interesul să-şi promoveze produsul prin toate mijloacele, inclusiv în spoturile publicitare. Asta ar putea duce la creşterea interesului pentru Formula 1 în România la modul general.
  • pericolul de a nu vedea o cursă din cauza suprapunerii cu alte evenimente este practic inexistent. Chiar dacă Digi Sport transmite numeroase competiţii, Formula 1 va fi transmisă în cel mai rău caz pe Digi Sport Plus. De asemenea, F1 are loc de obicei la ora 15:00 sau chiar dimineaţa devreme în cazul curselor din Asia, atunci când fotbal există doar în Liga 1 şi Italia. În plus, cursele de F1 nu se suprapun aproape niciodată cu cele de MotoGP, o altă competitie transmisă de Digi Sport.
  • comentariul va fi asigurat SAU NU de Miki Alexandrescu. În acest moment nu se ştie nimic concret despre echipa de comentatori, dar Digi Sport ar avea numeroase avantaje financiare dacă l-ar coopta pe Miki în echipă. La TVR, Miki nu primeşte bani nici pentru comentariu, nici pentru deplasări. Îmi este greu să cred că Digi Sport va rata ocazia de a avea un comentator la faţa locului pe care să nu îl plătească deloc, indiferent de criticile fanilor.

Dacă totuşi Digi Sport nu îl ia în calcul pe Miki, îmi place să cred că există variante de rezervă foarte bune. Aş vrea ca Formula 1 să fie comentata de Alex Cocu (comentator Formula 2 la Eurosport),  Adrian Cheltuitoru (fost comentator Formula 1 la PRO TV) sau Laurenţiu Mandu (şşşt, nici el nu ştie de propunerea asta, abia aştept reacţia lui).

  • acoperirea Digi Sport este limitată şi condiţionată de accesul la serviciile RCS-RDS. În mod paradoxal, o promovare mai agresivă a Formulei 1 vine la pachet cu o limitare importantă de acces. Digi Sport poate fi recepţionat numai în reţeaua RCS-RDS, astfel încât clienţii altor operatori de cablu ar trebui să se transfere la RCS-RDS pentru a recepţiona Formula 1.

O altă problemă este acoperirea. În prezent, reţeaua RCS-RDS acoperă cele mai multe oraşe din ţară, însă la nivel naţional acoperirea este de circa 40% (dacă nu mă înşeală memoria). Varianta de rezervă este serviciul de televiziune digitală Digi TV, accesibil prin clasica “farfurie” oriunde în România.

Cât despre legalitatea de a transmite Formula 1 pe un post cu acces limitat şi condiţionat (vezi celebrul caz Liga 1), lucrurile sunt foarte simple: Nu există nicio reglementare care să interzică unei televiziuni să transmită un sport doar pe o anumită reţea de cablu sau doar în anumite zone ale României. Pe de altă parte, singura cerinţă a lui Bernie Ecclestone în această privinţă este ca Formula 1 să fie transmisă “la liber”, fără solicitarea unei taxe speciale pentru acest serviciu.

Pentru cei care nu au şi nici nu doresc un abonament la RCS-RDS, soluţia va fi una deja utilizată de ceva timp: stream-urile mai mult sau mai puţin legale de pe internet. Oferta este una destul de consistentă şi câteva streamuri oferă o calitate foarte bună a imaginii prin intermediul transmisiei BBC.

51 comentarii la “Cum va fi Formula 1 la Digi Sport”

  1. Hell spune

    Ar fi o pierdere pentru mine sa nu ma mai pot uita la F1, am urmarit 75% din curse din 91 incoace dar din pacate RCS-RDS nu imi ofera ceea ce am eu nevoie in materie de programe pentru restul zilelor asa ca din pacate…… Pentru 6 ore la doua trei saptamani plus o pauza lunga din Noiembrie pana in martie nu merita efortul de a studia oferta Digi sa nu mai vorbim de a semna un contract cu ei. Ok strugurii sunt acrii pentru ca in zona din CJ unde locuiesc eu nici macar nu au tras macar o urma de sfert de cablu…. Asa cum am mai zis voi pierde dar mai putin decat daca as opta pentru RCS-RDS…..

  2. Test spune

    Va fi un dezastru !
    Nu se poate face asa ceva !
    Pe TVR accesul este liber pentru toata lumea. Eu am abonament la UPC. Ca sa vad F1 trebuie sa-mi fac un abonament la Digi !?!
    Este ceva absurd, iesit din comun !

  3. Mandu spune

    Mersi pentru propunere, Daniel!

    Eu nu imi fac nici un fel de iluzie vizavi de comentat, sper doar ca Formula 1 sa devina o competitie din ce in ce mai atractiva, astfel incit actiunea de pe pista sa ofere cit mai multe subiecte de comentat.

  4. aa spune

    Mie imi pare bine. Sunt client RDS si cred ca au printre cele mai bune oferte. Ce, cand era pe PRO TV, acum foarte multi ani, era acoperita toata tara? Cei cu UPC sa se descurce! Stiu ca sunt rau, insa nu e problema mea. De altfel nu trebuie sa iti faci abonament la Digi. Trebuie doar sa treci pe RDS, este o diferenta. Plus ca la RDS ai un internet MULT mai bun si mai ieftin ca la UPC.

  5. Daniel Popescu spune

    Mandu, si eu sper la fel, dar asta se va intampla probabil atunci cand vom avea un regulament stabil, adica prin 2013.

  6. Andrei Alexandru Dragan spune

    De fapt acces-ul la TVR nu este liber deloc, ba chiar ne costa sute de milioane de euro, au niste programe… patetice, o infrastructura… sub nivelul solului si niste comentatori… extraordinar de patetici. Singurul avantaj este ca se prinde peste tot. Evident… se prinde peste tot, dar nu are nici un fel de calitate, nu este interesata de client (nici nu are de ce este o institutie bugetara), nu ofera nici un fel de concurenta pentru ca oricum orice alta televiziune este mai buna. Dar daca ne referim doar la Formula 1, aici intervine pasiunea.

    Un fan adevarat nu este cel care se lamenteaza tot timpul gen: mama ce prost se vede, dar lasa ca nu ma deranjeaza; mama ce prost comenteaza aia dar lasa ca opresc sunetul; mama ce conteaza ca nu dau antrenamentele, bine ca dau cursa, vreau prea mult oricum. Tot ce am spus mai sus este caracteristic mentalitatii romanilor. Din pacate sau din fericire (depinde de situatie) oamenii din Ro, sunt descrisi de situatiile de mai sus.

    Evident… eu as putea spune ca ma uit la Formula 1 cu bucurie, chiar cand pierd favoritii mei pentru ca nu ma deranjeaza nici Miki, nici transmisiile TVR-ului si nici fanii care nu sunt in stare sa sa-si faca auzite pasurile. Dar nu toti… stim ce vrem, marea majoritate doar ne facem ca discutam de dragul de a trece timpul. Fanii adevarati ai Formulei 1 sunt putini, dar in Ro sunt maxim 100.

  7. Daniel Popescu spune

    As aprecia daca cei care comenteaza s-ar semna si ar trece o adresa de e-mail valida. Altfel, comentariile pur anonime isi pierd din valoare.

  8. robert spune

    daca poate sa imi dea cineva un link catre un astfel de stream unde pot urmari cursele as fi foarte recunoscator. multumesc!

  9. drako spune

    Ar fi mare pacat sa transmita digi sport Formula1!
    O groaza de fani care nu au acces la internet sau RDS ar pierde cursele care pe moment pot fi receptionate pe teritoriul tarii noastre cu un tv care poate avea ca antena o banala sarma!
    Recunosc ca dpv al comentariului TVR este sub nivelul acceptabil insa acesta conteaza mai putin.
    Un alt aspect ar fi calitatea slaba a imaginii transmise de Digi Sport comparativ cu cea a TVR.

    Sper sa nu fie adevarat!

  10. Johann spune

    ce bine e ca s-a inventat parabolica si pirateria, exista in momentul de fata siteme dht (max tv, digi s.a) la preturi acceptabile, dar iti cumperi o parabolica si un receiver bun pe care sa-l poti pirata putin si vezi c-am tot ce vrei, atat programele romanesti cat si cele straine, la toate sistemele de codare prin satelit s-a gasit deja key asa ca nu e greu, sunt siteuri specializate in domeniu in care gasesti cum sa-ti constuiesti un cablu pentru update la receiver sau sa pui un patch, pentru 10 min pe saptamana ai toate canalele pe care le doresti, poti vedea f1 in transmisie, eu zic aproape hd pe premiere, pe RTL, si pe alte canale, asa ca este doar o investitie si apoi nici un abonament doar putina cercetare, codurile de la digi tv se gasesc relativ repede, cereti

  11. ctlnmihai spune

    Mie-mi plac programele televiziunii nationale si Digisport se prinde excelent..daca nu doriti vreo ,,palarie”
    in curtea d-voastra ,mai exista digicablu :)

  12. Hell spune

    Am vazut ca cineva sare in sus si ne anunta pe noi cei cu UPC sa ne descurcam….. multumim, ne vom descurca pentru ca uni dintre noi sunt si majori si vaccinati….. adica pur si simplu multi vom spune pas….. Sunt curios daca acesti utilizatori fanatici de servicii RDS ar fi la fel de fericiti daca F1 ar fi difuzat de UPC? Mi se pare penibil felul cum pun unii problema….. dar asta este …. romanul tot roman ramane….. Sunt jenante serviciile UPC dar sa fim seriosi nici cu cele RDS nu ne putem lauda…..

  13. ctlnmihai spune

    off-topic- Kubica a semnat un nou contract cu Renault pana la sfarsitul lui 2012

  14. mad79 spune

    desi ieri am scris un mega comentariu pe aceasta tema,noaptea m-a facut sa vad altfel lucrurile,in sensul ca DA,am sa pot sa vad Formula1,pe DIGISPORT,dar nu cred ca am sa ma uit acolo,decat atunci cand sunt cursele din ASIA si AUSTRALIA,si n-am sa ma trezesc sa ma pun la calculator.Ar mai fi o varianta,aceea in care comentariul este bun si de calitate,si am sa renunt la BBC.Deja mi-a dat dependenta transmisiunile lor,si imi va fi foarte greu sa renunt la ei,sunt in dilema!!!
    am consultat si oferta UPC,si nu vad o diferenta intre cei 2 operatori de CATV,ba cred ca cei de la RDS,au o grila/pret mult mai buna!!!!!

  15. mad79 spune

    @hell-special pentru tine
    am vorbit cu mai multi abonati UPC,din Bucuresti,si mi-au spus citez:fii fericit ca nu esti la ei.Au servicii proaste,preturi exagerate si numai ghinionul de a fi intr-o alta zona(decat cea a RDS)ne face sa stam la ei!!!!!

  16. mad79 spune

    *diferita de cea a RDS

  17. Mariusr22 spune

    Mad79 spune-ne si nou un link bun cu transmisia curselorde f1 prin bbc te rog. Si eu sunt addicted de curseletransmise pe bbc…insale vad in reluare… :(

  18. schumy1969 spune

    @mad79
    ai dreptate
    eu locuiesc intro zona cu RDS (cart. Militari) iar prietena mea locuieste intro zona cu UPS (Gara de Nord) iar serviciile UPC sunt mult mai proaste decat RDS.

  19. Andrei Alexandru Dragan spune

    @schumy1969: Frumos, cel putin Militari-ul are o acoperire foarte buna RCS, si la internet si la cablu :P Cat despre UPC, nici daca ati lucra la ei nu cred ca i-ati lauda :)

  20. Vlase spune

    @Andrei Alexandru Dragan
    Nu cred ca parerea ta fata de TVR este una obiectiva si iti spun de ce.
    1. TVR transmite si in format HD, ceea ce multe televiziuni nu au aceasta posibilitate.
    2. Grila de programe ale unei televiziuni publice nu poate sa fie la fel ca al unei televiziuni private, iar intr-un fel ma bucura acest lucru, deoarece la ProTV, Antene, Kanal D etc. vezi mai mult o manelizare a Romaniei, show-uri penale si rusinoase, balacareli publice etc.
    3. Ai afirmat ca TVR are “o infrastructura…(…)… Singurul avantaj este ca se prinde peste tot” Daca au o infrastructura asa patetica, cum se face ca se receptioneaza peste tot?
    In ceea ce priveste comentatorii iti dau dreptate, sunt penibili cateodata…
    Si eu sunt abonat UPC, insa iau in considerare o schimbare a furnizorului si sa trec pe Digi. Inainte sa ma mut in Cluj am fost abonat Digi si pot sa spun ca sunt multe peste UPC in ceea ce priveste serviciile.

    On topic:
    Sper, chiar sper din suflet, sa scapam de Miki. Si totusi, cred ca Digi se poate gandi la o despartire de Miki…sunt multi fani ai F1 care urmaresc cursele pe RTL, pe net si alte alternative…ei bine, daca pleaca Miki, exista mari sanse ca “dezertorii” sa se intoarca pe un canal romanesc :) )

  21. Andrei Alexandru Dragan spune

    @Vlase: Da se transmite in HD, scuze… si pe Digi TV TVR-ul este in HD :P Iar cursele de Formula 1 nu se transmit in HD real adica 720p, 1080p decat in Japonia si asta pentru ca baietii de acolo sunt mai nebuni ca restul :)

    Cred ca ai inteles gresit… eu nu ma mai uit la TVR/ProTV/ Antene de ani de zile. Pentru mine exista doar AXN & Hallmark (le iubesc pe ambele), Discovery si Animal Planet. In rest nu prea sunt stresat exista torrente/cinema/blu ray pentru filme :)

    Au o infrastructura patetica, nu m-am referit peste tot, ci doar la sediul din Bucuresti… nu vrei sa stii cum arata :) )) Se prinde peste tot de pe vremea lui Ceausescu pentru ca sunt relee in toata tara, stii antena colectiva… (poate iti suna cunoscut :P ).

    Iar de calitatea transmisiilor TVR-ului… poate imi spui si mie ce cantau cei care au cantat la festivitatea de deschidere a cupei FIFA WORLD Cup 2010 din Africa :) Poate imi spui… de ce se aud atat de tare microfoanele celor din studioul TVR, la o cursa de Formula 1 si cel mai comic… poate imi spui de ce tipa unii la altii in timpul transmisiilor… cand exista butoane pentru inchisul microfoanelor :) ))))))))))))))))))

  22. moa spune

    nu cred ca exista comentatori mai prosti si chiori decat cei doi dobitoci de la TVR…

  23. jonex spune

    Pana la urma ce audienta are F1 pe TVR? Si ce audienta va avea pe Digi? Dar probabil nu gasca de entuziasti F1 au contat ci prestigiul de a transmite F1.

    Pacat ca Romtelecom&UPC nu s-au miscat asa cum au facut cu Liga Campionilor&Campionatul Mondial si cel mai pacat e ca TVR a pierdut … daca a pierdut. Asa cum se preciza pe undeva in Germania RTL + Sky transmit F1. Sper sa ramana (si) la TVR si in anii viitori. Iar cei super excitati de catre RDS, nu le-as dori sa fie nevoiti sa isi rezilieze contractele cu penalitati doar ca sa poata sa vada F1 pe alt operator. Si apoi sa isi dea seama ca nu au acces la alt operator.
    Daca e sa compari calitatea, eu personal spun ca Dolce si UPC sunt peste RDS. Insa e o parere personala dupa ce am avut ocazia sa vad ore bune de transmisii la toti operatorii mentionati.

    Iar parerea d-lui D.P. e doar o opinie personala, nimic mai mult. A afirma ca Digi va promova mai mult F1 e o aberatie. Cu ce a promovat mai mult decat Boom campionatele Spaniei/Italiei de exemplu. Tot vis a vis de opinia dansului nu-mi amintesc sa fi fost vre-o cursa netransmisa de TVR pe vre-un canal doar ca era un alt eveniment in acelasi timp. Intotdeauna au gasit un spatiu unde au pus transimisie directa si nu inregistrari cum face de multe ori Digi (nu luam in calcul TVR HD unde au facut o greseala nu cu mult timp in urma). Daca va fi F1 la concurenta cu un meci de fotbal, sa vedem ce va fi in direct pe Digi si apoi mai vorbim.

    Si pana la anul viitor mai savuram comentariile d-lor de la TVR. Iar la anul vom vedea ce va mai fi … vizionare placuta tuturor la cursa de duminica si o zi buna in continuare.

  24. dany spune

    …cica Victor Bonifaciu comenteaza chiar mai prost decat Miki Alexandrescu…ha! ha!…Miki cel putin are sarm chiar daca e cu capul in nori (pardon, este distrat)

  25. Hell spune

    @mad79 nu prea am inteles mesajul asa ca se poate sa iti raspund foarte pe langa: Sunt abonat UPC de 3 ani poate patru :D si nu as putea sa zic ca sunt fantastici, mai degraba as putea sa zic ca sunt mediocrii si submediocrii in relatia cu clientii, dar cu toate astea internetul merge bine, televiziunea digitala la fel si oricum alta oferta in zona nu am deci….. RDS-RCS cel putin in CJ este interesat strict de blocuri zonele de case fiind complet neglijate…. Sa am TV de la o firma si internet/telefon de alta inseamna o bataie de cap in plus (asa cum am mai zis grila rcs de programe este slaba rau deci…..) deci in concluzie : Nu voi mai urmarii Formula 1, ma voi uita la Indy si Nascar si alte minuni pe Motors TV :D

  26. diesel spune

    Sunt abonat RDS insa nu sunt foarte sigur ca “miscarea” este 100% benefica. Spun asta pentru ca nu sunt consumator de televiziune comerciala. Nu spun ca DIGITV ar fi comerciala insa e prea de nisa. In plus la TVR era in regula pentru ca au acoperire, nu toata lumea are net, stream-uri, cabluri. Tin minte ca o data eram pe munte la o cabana si acolo prindeau TVR, asa ca am reusit sa nu pierd cursa. Nu asta e solutia, nu vad de ce romanii nu pot vedea la televiziunea nationala F1, asa cum se intampla la unguri, nemti. In fine, daca asa vor sta lucrurile ma voi uita pe DIGITV insa F1 va pierde o buna parte din audienta din Romania, in principiu acea parte a audientei de “duminica”…fanii care frecventeaza siturile de profil vor ramane insa acestia nu sunt prea multi.

  27. ctlnmihai spune

    Cred ca intr-un viitor apropiat il vom regreta pe Miki and Co :)

  28. mad79 spune

    @mariusr22
    http://www.viewtv.co.uk…pentru BBC1,si se vede clar,aproape de HD,as zice.vezi ca nu intra din prima,trebuie sa mergi in stg la viewtv channels,iar dupa ce ai apasat aici iti apar mai multe patrate albastre,acolo il alegi pe primul din partea stanga!
    daca vrei si alte canale,descarca VLC player,intra pe myp2p.eu,mergi la forums si cauta uktv.daca ai nevoie de parola ea este titlul sitului mai putin.eu
    sper sa te ajute
    @hell-nu ma plang de serviciie de internet oferite de RDS,de 6 ani deja.I-am mai auzit pe unii plangandu-se,dar aici ln Sibiu,nu exista probleme,cunoscute de mine cel putin.Am un amic,care a trecut de la RDS,la o retea de cartier,pentru ca dupa 6 luni sa revina la RDS!!!!!!

  29. mad79 spune

    @diesel
    atunci cand a fost povestea cu licitatia de la fotbal,am citit ca RDS,a luat licenta pentru 4 posturi TV,dupa modelul GSP,care atunci avea tot 4 posturi,asa ca nu e nici o sansa sa scapam o cursa de Formula1 pe RDS!!!!!
    comentariul sa fie bun,ca si cei de la RDS,au incepand din aceasta vara HD,pentru 4 posturi parca,unul era TVR HD,unul e Nat Geo,unul e DIGISPORT si unul cred ca e Sport.ro,dar nu stiu exact!!!!!!!

  30. mad79 spune

    vezi ca se vede si finala CM de duminica si meciul din seara asta pe BBC1!

  31. Mariusr22 spune

    Mad79 iti multumesc mult. Apreciez mult mai mult comentariile tehnice ale celor de la bbc decat astia de pe tvr care la fiecare cursa trebuie sa ne explice ce inseamna grip si debrie-uri… Imi place de miki dsr il prefer pe brundle in orice zi a saptamanii.

  32. Bobomar spune

    Nu mi se pare corect, am contract la Dolce si chiar trebuie sa urmaresc aceste curse.Nu pot sa imi schimb operatorul de cablu oricand,transmisia curselor de F1 trebuie sa ramana la o televiziune cu acoperire nationala.

  33. diesel spune

    mad79-comentariile cred ca vor fi de calitate, ramane sa vedem un anunt oficial. Pana una alta felicitari Spaniei:)

  34. mad79 spune

    IVA ESPAGNA!!!!!!!!!!!!!!!!

  35. mad79 spune

    VIVA ESPAGNA!!!!!!!!!!

  36. diesel spune

    da, felicitari Barcelonei, fotbalul lor sclipitor s-a regasit si in cel al echipei nationale:)

  37. Mandu spune

    Vad ca v-ati lansat intr-un duel fani RCS vs fani UPC.
    Eu ma inscriu in a doua categorie din doua motive: au mai multe posturi HD si au ESPN America, un post care imi da non-stop sporturi americane (eu fiind fan de baschet, fotbal american si hochei, pe linga motorsport).
    Drept urmare, nu o sa-mi schimb niciodata provider-ul, voi astepta ca Formula 1 sa fie disponibila live, contracost si HD pe net, asa cum se poate vedea NFL sau NBA pe nfl.com, respectiv nba.com (adica pe site-urile lor oficiale).
    Cit despre cei care spun ca netul este prost la UPC, chiar nu ma intereseaza, eu am net de la Romtelecom si sint foarte multumit.

  38. Ivanoff spune

    RDS? Cred ca glumiti?…
    Cu sau fara comentarii nasoale,TVR este disponibil pt TOTI si sincer,nu ma deranjeaza catusi de putin ca platesc in ‘nspe locuri sa vad TVR atata timp cat nu sunt stresat la gandul ca aceste posturi comerciale imi vor intrerupe obsesiv vizionarea cursei cu tot felul de reclame agasante care nu se mai termina,plus ca in ultima vreme TVR aloca foarte multe resurse,bani si interes pt aceasta ramura a sportului.
    Cocalarii,spargatorii de seminte si bautorii de bere sa ramana ei linistiti pe RDS cu Liga lu’ Mitica ca oricum F1 e prea “grele” pt ei!
    PS: Intrati putin de curiosi pe net si cautati pe “Goagle” cate sesizari si nemultumiri sunt vis a vis de serviciile RDS…la preturile lor si serviciile sunt deplorabile si spun asta in cunostinta de cauza,am o sesizare comuna cu toti vecinii dinbloc inca din data de 28.06.2010 pt nefunctionarea internetului,problema nerezolvata nici acum dupa 11 zile,unde mai pui ca nu exista repriza de ploaie sau adiere a vantului peste 30 km/h fara sa nu pice cate un serviciu…

  39. Andrei spune

    Daca trece pe Digi tv ne vom bucursa de 2 lucruri importante: 1. toate sesiunile de antrenamente, digitv transmite deja antrenamente de la moto gp si cursa.
    2. un comentariu cu siguranta mult mai bun, baietii de acolo chiar stiu meserie.
    Singurul lucru nasol o sa fie atunci cand ploua!!! “Farfuria” are probleme mari in caz de ploaie mai puternica, iar cu acoperirea de cablu stau foarte prost baietii.

  40. Radcargt08 spune

    Pana in 2011 mai este..,dar nu cred ca vine si miki..ca nul suporta nimeni!!!!..mai bine raman pe stream!!!!
    Care vrea stream…
    http://eplsite.com/

  41. Radcargt08 spune

    LM zice bine….oricum sper a nu vina si miki ..pana in 2011 mai este asa ca sa ne bucuram de acest sezon!!!
    Pt cei ce vor stream…

    http://eplsite.com/

  42. Radcargt08 spune

    LM zice bine….oricum sper a nu vina si miki ..pana in 2011 mai este asa ca sa ne bucuram de acest sezon!!!
    Pt cei ce vor stream…

    http://eplsite.com/
    Scz dubla postare:(

  43. mad79 spune

    @mariusr22
    te-ai uitat la meciul de fotbal?cum s-a vazut pe bbc?

  44. mirceasuciu69 spune

    nu se compara transmisiile formulei 1 de catre TVR cu cele ale ungurilor de la RTL KLUB.Cat despre comentariile d-lui MIKI una e pe pista si alta spune el.VADIM VAJEU era peste el cu 10 clase atunci cand PRO TV-ul transmitea cursele de formula 1.

  45. DRAKo spune

    Inca un lucru important legat de posibila transmitere de catre Digi. Cand va fi cursa mai interesanta o sa auzim: Pauza publicitara! Revenim in cel mai scurt timp!

  46. misu spune

    in mun. zalau cei de la RCS au angajat personal nou pentru a promova acest serviciu pe zona unde au retea. in cea mai mare parte a orasului exista reteaua in blocuri de minim doi ani, dar nu au fonduri de magistrala. am facut tabele cu locatari, am facut cereri si nici o miscare din partea rds-ului. sper sa ramana F1 la TVR, au si calitate. sanatate

  47. mihai spune

    Omule …RDS-RCS au acoperire in toata tara cum ziceai si tu .. nu inteleg de ce zici ca este limitat?In alta ordine de idei, Miki nu va comenta pentru digi ..iar transmisia va fi in direct tot timpul indiferent de intervalul orar ….in acest scop rcs pregateste un nou canal sportiv..Toate cele bune …si nu mai dezimforma lumea ca nu poate vedea competita de oriunde…isi ia o antena si un abonament la rds si a rezolvat ..

  48. Ciprian spune

    Sunt foarte indignat de faptul ca nu voi putea vedea Formula 1. Nu sunt nici abonat RDS si nici UPC. Am un operator mai mic din Buzau dar de care sunt foarte multumit atat in ceea ce priveste calitatea cat si in ceea ce priveste costul. Nu mi se pare corect sa fiu nevoit sa ma mut la RDS pentru a putea viziona sportul pe care il iubesc cel mai mult!
    @Daniel Popescu toate avantajele pe care le-ati enumerat (corecte de altfel) palesc in fata dezavantajului de a nu putea vedea F1 decat in reteaua RDS…trist…

  49. Daniel Popescu spune

    @Ciprian: In cazul tau, iti recomand articolul http://www.automarket.ro/blog/popescu/formula1/unde-vezi-formula-1-in-2011/ Vei gasi acolo trei alternative la RDS, poate una dintre ele ti se potriveste.

  50. Adrian spune

    Off topic: Daniel, esti cumva din Timisoara? Si ai vreo adresa pe str. Bujorilor?

  51. Daniel Popescu spune

    @Adrian: Nu, sunt din Bucuresti :)