F1 Champ 2011: Avem medalii!

Atunci când v-am prezentat primele informaţii despre ediţia 2011 a managerului F1 Champ v-am promis că am ascultat multe dintre propunerile venite de la voi.

A venit momentul să dezvăluim o mică parte din ce va însemna F1 Champ 2011, iar pentru “emisiunea” din acest weekend am ales premiile de etapă.

Dacă nu mă înşeală memoria, timp de aproape doi ani am fost asaltaţi cu solicitarea ca premiile de etapa să includă medalii, pentru a avea o amintire plăcută despre performanţele obţinute în singurul manager de Formula 1 din România. Şi, de ce nu, câţiva dintre voi vreţi să faceţi o diferenţiere clară între numeroasele victorii de etapa obţinute pe parcursul celor patru ani de concurs. Astăzi vă putem confirma oficial că am cedat presiunilor.

Aşadar, fără alte cuvinte inutile, iată ce va câştiga, printre altele, cel mai bun manager în Marele Premiu al Australiei:

f1champ_medalie_small

Înscrierile în F1 Champ 2011 vor începe în 14 martie. Data iniţială de 28 februarie a fost amânată din cauza anularii primei etape a sezonului din Bahrain.

31 comentarii la “F1 Champ 2011: Avem medalii!”

  1. Cosmin spune

    Super tare!!! Imi place initiativa. Sper sa pot castiga macar una :D

  2. helmut spune

    SUPERRRRR !!!!

  3. Flavius spune

    Va multumim ca ne-ati ascultat opiniile. Chiar astept sa inceapa concursul si sper la o medalie ca asta.

  4. misu spune

    NU NE INTERESEAZA. VALOAREA LOR ESTE ZERO. TABLA CU BRONZ GASIM SI PE CASELE DIN STREHAIA.

  5. Cristy spune

    Ideea interesanta Daniel dar deja ma tineti curiosi care este regulamentul nou si suprizele pe care le-ati facut pt noi dar vreau sa stiu cand aparare totul concret si clar sau tot asa pe rand si eu consider ca pe site ar trebui lansata o pagina unde useri sa adreseze intrebari nu ne aparat pe subiectul unui blog asa informarea noastra ar creste cu mult

  6. David46 spune

    sunt din staniol si au ciocolata inauntru :D . Una peste alta , o idee foarte frumoasa .

  7. F1_zone spune

    Suna bine, eu as vrea s-o vad pe cea de final

  8. Daniel Popescu spune

    Asa cum am mai precizat, regulamentul este in mare masura neschimbat.

    Medalia din imagine este una dintre surprize. Urmatoarea va fi anuntata saptamana viitoare si are legatura cu premiul cel mare.

  9. Paul spune

    Daca are legatura cu premiul cel mare nu pot fi decat 2 posibilitati:
    1) nu va mai fi acordat premiu o cursa in “apropiere” ci va fi una in Asia sau chiar peste ocean.
    2) sau modalitatea de acordare a premiului s-a schimbat( ceea ce ma indoiesc )
    Banii mei sunt pe prima varianta.

  10. ally_great spune

    Wow! WOW!! Superb! Nu mai am cuvinte :) Abia astept startul…SA INCEAPA F1 CHAMP 2011!!

  11. hoyad spune

    Am reusit deja prima “victorie” din F1Champ 2011…!
    Administratorii concursului au reusit in final sa-mi promoveze ideea cu medaliile si acum sunt fericit, iar drept recompensa, voi renunta la drepturile de autor pentru aceasta idee si imi retrag de la OSIM brevetul…:)) !
    Va asteptam si cu celelalte “surprize” …
    P.S. Oare mai am din decalogul meu de propuneri si alte “influente” printre urmatoarele surprize ?

  12. ally_great spune

    @hoyad- DA. SI acum sa vezi bataie pe medalii! Jocurile olimpice palesc in fata competitiei care va fi aici :)
    Si daca multi le “contesta” valoarea, pentru noi, fanii adevarati ai F1 si F1 Champ sunt o adevarata comoara, la fel ca orice piesa din colectia adunata de pe Automarket.ro.
    Multa bafta tuturor, dar, mai ales si in special mie :P

  13. ally_great spune

    @ Marele Premiu F1 Champ – Eu am spus de anul trecut ca mi-as dori sa fie o excursie la MP din Korea, asa ca nimic nu se compara cu un Grand Prix din “lumea noua”

  14. Sak spune

    O surpriza ar fi un test drive cu un monopost F1 mai vechi pe un circuit din calendarul actual.

  15. hoyad spune

    Ar fi interesant daca ar primii un premiu si userul cu cele mai multe medalii (iar in cazul egalitatii de medalii, sa se ia de exemplu in considerare, cea mai buna clasare in fiecare etapa pe parcursul anului competitional, dintre echipele userilor aflati la baraj). Astfel ar fi doi castigatori (sau poate unul singur) importanti, desi cel mai “greu” ramane bineinteles tot cel care va cumula cele mai multe puncte la final.
    P.S. Tot isi dorea Bernie un campion bazat pe cumulul de medalii, putem sa fim noi primii care sa acorde un asemenea premiu….

  16. Daniel Popescu spune

    @hoyad

    Intr-un fel, ideea va fi implementata in F1 Champ 2011 :)

    @Paul

    Eu iti recomand sa ai grija in care dintre variante iti plasezi investitia. Ai putea incerca chiar un 50%-50% pe ambele :)

  17. hoyad spune

    @ally_great – Sunt convins ca vizionarea live a unui mare premiu din “lumea noi venitilor” ar fi spectaculoasa, mai ales datorita circuitelor desenate mai provocator si probabil a misterului lumii asiatice (o cursa de noapte cred ca este magnifica sub puterea miilor de becuri ce o lumineaza…), dar sa nu uitam nici de circuitele “clasice” europene: Monza, Silverstone, Monaco si probabil cel mai frumos circuit, cel de la Spa-Francorchamps (!).
    Printre locatile mai noi din Europa, cred ca circuitul de la Valencia ar fi o locatie perfecta de a imbina utilul (cursa de Formula 1) cu placutul (nisipul si apa Mediteranei… si, de ce nu, istoria lui El Cid), astfel incat cred ca este locatia binemeritata de a vedea o cursa F1 pentru castigatorul din 2011 (nu am uitat de Monza – un monstru sacru al automobilismului de viteza – dar fiind fief-ul Scuderiei Ferrari, poate cei inversunati impotriva acestei echipe, nu s-ar simti tocmai confortabil…)
    Oricum, conteaza mai mult sa fi aproape de zgomotul motoarelor, decat sa le urmaresti de la televizor…:))

  18. ally_great spune

    Hoyad ai dreptate in cea mai mare parte, eu insa am fost mereu fascinata de cultura si civilizatia popoarelor cu ochii mici :)
    Conteaza zgomotul si toata trairea de care ai parte la fata locului.

  19. Paul spune

    ….hmmmm…interesant indiciul cu 50-50…..nu sunt departe de adevar dar inca am impresia ca mai e ceva.
    Astept cu interes!( chiar daca anul trecut nu am participat)

  20. hoyad spune

    Interesant raspunsul dat de administrator lui Paul cu privire la sansele de 50/50 vis-a-vis de posibilitatea de acordare a premiului atat ca locatie, cat si ca metodologie…
    Medaliile au fost un pas frumos, dar sa se schimbe cele vechi asa de mult ? (nu de alta dar poate sunt useri care sufera de rau de inltime sau…de mare…:)).
    Sa fie castigatorul cel care a strans cele mai multe medalii….? Nu cred ! De ce ? Deoarece ar putea sa fie cineva care jucand de cateva ori sa castige 2 sau 3 etape si asta ar fi totul… Poate vom avea parte pana la urma de vreo fuziune de concepte… Astept.
    P.S. O remarca as mai face pentru apropiata data de 14.03.2011, momentul in care multi dintre noi ne vom arunca (dupa o panda anterioara de mai multe ore…) sa ne inregistram cat mai repede pe site…:((
    Nu mi se pare corecta metoda de a departaja in caz de egalitate, prin “intaietatea” la inregistrare a unui user fata de altul, ci consider mai cinstit fata de joc, sa se considere pozitiile avute in clasamentul etapei anterioare sau eventual al evenimentului anterior. In acest fel nu vor mai conta secundele sau minutele care ne departajeaza la inregistrare, ci cum ne-am manageriat echipa in competitie !

  21. ionut spune

    era vb ca HRT sa-si prezinte azi masina si sa testeze. inca nimic ?

  22. Daniel Popescu spune

    @ionut: Da, au lansat monopost, dar e posibil sa nu testeze astazi: http://formula1.automarket.ro/stiri/hispania-a-lansat-oficial-noul-monopost-pentru-2011-36792.html

  23. Paul spune

    Daniel,
    Testele au trecut. Pronosticuri pentru sezonul nou? 10 ca anul trecut?

  24. hoyad spune

    Speram ca inscrierile sa se facut dupa ce cunosteam regulamentul…sau cel putin sa se fi anuntat mai multe despre el…, pentru ca oricum nu a mai fost “discutat” cu noi, ca in anii precedenti (nu am uitat de singura “sesiune de calificari” pentru regulament, care a fost insa cu mult timp in urma…)

  25. hoyad spune

    scuze:…sa se facut = sa se fi facut…
    P.S. Pe maine !

  26. Daniel Popescu spune

    Paul, dupa preview-ul cu Red Bull de luni va urma o noua mini-serie de articole in avanpremiera noului sezon, iar unul dintre ele va fi legat de pronosticuri. Cu alte cuvinte, va exista ceva pe acest subiect, insa va fi un articol detaliat, cu argumente, si nu un simplu post pe blog.

  27. Daniel Popescu spune

    hoyad: Probabil nu ai vazut anuntul postat recent pe Facebook: inscrierile in F1 2011 vor incepe miercuri, 16 martie. Tot atunci va fi publicat si regulamentul complet, impreuna cu o serie de articole despre schimbari si un feature despre istoria concursului.

  28. hoyad spune

    Nu v-am urmarit pe facebook, fiind obisnuit ca orice stire importanta despre F1Champ sa o gasesc pe site-ul oficial Automarket la sectiunea Formula 1 (deci se putea anunta si aici, daca tot s-a anuntat pe facebook…:)), dar am retinut ca si acolo vor apare informatii (sper totusi ca nu vor fi postate doar acolo !).

  29. rada spune

    de ce nu pe 19 martie!?

  30. gabriel 32 spune

    pai eu nu vad nimic nici un chenar nici piloti

  31. gabriel 32 spune

    eu vreau sa ma in scriu dar nu vad nimic…