F1 Champ 2011: Surprize, surprize

Cu exact trei luni în urmă v-am solicitat opinia despre îmbunătăţirile pe care le putem aduce managerului F1 Champ pentru sezonul 2011. Am citit, am analizat, am alcătuit o listă scurtă de priorităţi şi am luat decizii.

Acum a venit momentul să vă oferim primele informaţii despre F1 Champ 2011 şi mă bucur să vă spun că am ascultat o mare parte dintre sugestiile voastre. Pe scurt, cu buline:

  • premiile din clasamentul general sunt pur şi simplu superbe. Nu pot intra în detalii, însă vă asigur că F1 Champ nu a avut niciodată premii finale atât de frumoase. Şi nu numai pentru marele câştigător, ca până anul trecut, ci şi pentru următorii doi clasaţi
  • premiile din clasamentul de etapă respectă, printre altele, o dorinţă exprimată de numeroşi participanţi în ultimii ani. Cine ştie, cunoaşte
  • înscrierile în noua ediţie a managerului vor începe în 28 februarie, cu două săptămâni înainte de prima cursă (cu voia arabilor din Bahrain)

Atât pentru început. Mai multe detalii veţi afla la momentul potrivit. Cert este că a cincea ediţie a managerului F1 Champ se anunţă cea mai spectaculoasă din istorie.

17 comentarii la “F1 Champ 2011: Surprize, surprize”

  1. ctlnmihai spune

    Surprize,surprize..Și care dintre admini e Andreea Marin Bănică

  2. hoyad spune

    Asteptam de ceva timp acest mesaj…!
    De acum inainte pot sa “visez la revenimentul acestui concurs si la revenirea in …cockpit-ul F1CHAMP !
    ” I’ll be back ! “

  3. 21bos spune

    eu sper sa nu mai fie probleme ca anul trecut cu punctajul acordat pe etapa…de ex… anul trecut am pierdut mai mult de 140puncte din cauza voastra ca s-a facut gresit punctajul la unii piloti la sfarsitul etapei . va recomand daca sunt calculate punctele gresite sa se acorde retro….punctele :)

  4. toreador023 spune

    eu sunt gata de ATAC :) )….sa cistig acest Champ(ionat)!!!..
    Succes tuturor!

  5. konicika spune

    21bos la ce etape ai pierdut puncte ca eu mereu am verificat si nu am gasit niciodata greseli.

  6. georgespeed spune

    de cand asteptam mesajul asta !!!

    abia astept sper sa revenim la premiile mai considerabile ca in editia 2008 ca sa stim si noi pentru ce ne pierdem timpul pe site atatea ore :)

    ps:Daniel popescu nu a facut niciodata greseli la punctaje,e ok baiatul mai are putin si il ajunge din urma pe interior pe mircea.mester :D

    bravo baieti !!!haideti cu F1champ e jocul meu preferat si vreau sa castig din nou multe premiile de la voi,ca am acasa o colectie de tricouri,machete,premii foarte multe si foarte ok :D

    go go go baieti,sa incepem treaba :D !

    haideti si cu inditii despre regulament,etc :D

  7. b09wml spune

    dupa 2 ani de criza grava, cred ca e momentul cel mai bun sa revenim la niste premii mai ok ca in sezonul 2008 de F1champ,pt. ca CRIZA s-a dus !!

    p.s : Daniel e ok si e foarte profesionist nu a facut greseli.cine zice ca a facut el greseli in concurs nu e informat cum functioneaza acest site inseamna… :)

    p.s 2 : 2008 a fost sezonul de glorie al F1champ,sper ca 2011 sa fie mai tare din toate punctele de vedere !

    p.s 3 : In 2008 imi aduc aminte ,era foarte spectaculos concursul,ca sa fac fata in concurs ( nr.sa termin in top 10 ) la evenimente oficiale Vinerea eram la liceu si chiuleam mai devreme de la scoala :) ca sa vin acasa sa imi fac echipele pt. evenimente,era ceva de nedescris era VIATA MEA JOCUL asta( nr. editia 2008)…dar se merita pentru ca premiile erau foarte ok si chiar eram unul din top 3 in concursul asta :D

    SPER la un 2011 la fel de atractiv ca in vremurile bune al F1champ-ului…cu multe surprize si multe “atractii ” pt. noi,managerii fideli al portalului automarket .
    Oricum nu cred ca merge asa rau trustul imedia.plus group pt. ca la sediu,pe BD.pierre de coubertin aveti o fortareata acolo,in cladirea aceea :)

    Cat mai chinuit ca sa vin sa-mi iau premiile,bodyguardul de la intrare e foarte “aspru” nu lasa pe nimeni sa lase “neinvitat” :)

    Go la distractie baieti

    p.s 4 :sper la reintroducerea punctarii stirilor,e mult mai atrctiv asa !!!

  8. ally_great spune

    Si uite cata lume buna pe aici dintr-o data :) Premiile de etapa, ce sa fie, ce sa fie? Medalii? Pana acum suna bine. Asteptam startul in F1, si mai ales in F1 Champ!!

  9. Bogdan spune

    abia astept sa inceapa noul sezon de F1 champ. :D

  10. ally_great spune

    Incepe azi F1 Champ?

  11. Daniel Popescu spune

    @ally_great: Din cauza amanarii primei etape a sezonului, am decis sa amanam si noi inscrierile in F1 Champ 2011 pentru doua saptamani.

  12. ally_great spune

    @ Dani : Merci de raspuns :) Banuiam ca asa se va intampla, dar am vrut sa fiu sigura. Oricum, “baietii” din F1 ne tin cu sufletul la gura, se amana totul. Pana la urma vom avea un sezon cu 10 curse, ca si acum 50 de ani :D

  13. Daniel Popescu spune

    10 curse? No way! Are grija Bernie sa faca curse si in Antarctica daca e nevoie :) )

  14. ally_great spune

    Sau in Romania :) ) De ce nu? Pe o pista suspendata peste Marea Neagra sau Cheile Bicazului. Sa nu ii vina asemenea idei mosului!! Nu de alta, dar nu avem infrastructura, ne chinuim de 10 ani aici in Arad pt ca nu se face un pasaj peste calea ferata de la centura …
    Parerea mea e ca o cursa in plus sau in minus se va simti in economia campionatului numai daca rezultatele vor fi la fel de stranse ca si in 2010. Altfel, daca un pilot reuseste sa se detaseze de restul plutonului, va fi nesemnificativa :)

  15. ally_great spune

    Si daca revenim la F1 Champ, poti sa ne dai teasere…asa ca sa ne tii in tensiune : 220 sau 380, dupa caz :D

  16. Daniel Popescu spune

    @ally_great: Teasere nu vom avea in acest an pentru ca schimbarile de regulament sunt minime. Marile schimbari sunt la premii :)

  17. Daniel Popescu » Blog Archive » F1 Champ 2011: Avem medalii! spune

    [...] când v-am prezentat primele informaţii despre ediţia 2011 a managerului F1 Champ v-am promis că am ascultat multe dintre propunerile [...]