Istoria F1 in 6 minute

Sa realizezi un clip video de numai 6 minute in care sa cuprinzi istoria de peste 50 de ani a Formulei 1 pare la prima vedere o utopie.

Si totusi, materialul video de mai jos demonstreaza contrariul. Fara alte comentarii, va invit sa fiti martorii evolutiei acestei competitii de la nasterea sa din 1950 si pana la finalul sezonului 2007.

Enjoy!

Care dintre secventele de mai sus vi s-au parut cele mai reprezentative pentru ceea ce inseamna Formula 1?

Etichete: /

4 comentarii la “Istoria F1 in 6 minute”

  1. ally_great spune

    Cred ca tot ce s-a intamplat din 1950 incoace e reprezentativ. Dar totusi, am remarcat cate ceva : reprezentativ e INCEPUTUL F1, duelurile electrizante (la propriu) intre Gilles Villeneuve si Rene Armoux , celebrele Senna – Prost . Cateva GP-uri care, cei care cunosc, vor sti : Nurburgring 1976, Zolder 1982, Imola 1994 , Jerez 1997, Silverstone 1999, Zeltweg 2002, Indianapolis 2005, Monza 2006. Si peste toate astea, un singur nume, Michael Schumacher.

  2. radcargt08 spune

    Cele 6 decenii de Formula 1..sunt foarte bine prezentate…Un omagiu marilor piloti si se observa progresul in Sigurantza.tehnologie,design si forma circuitelor,a evoluat mult .Sa vedem prezentul si viitorul Marelui Circ cum va evolua…..Au mai ramas 52de zile pana la GP Australia ala’CRIZA

  3. scuderia spune

    perioada `90 -`04 cea mai faina…parerea mea…pe langa astea 2 nume mari…. Senna si Schumi

  4. ally_great spune

    @scuderia – You’re God damn right! Din pacate, pe Senna l-a gasit moartea in momentul de apogeu al carierei sale. In viziunea sa, “În Formula 1 eşti tot timpul expus la pericole. Pericolul de a te răni, pericolul de a muri. Este parte a vieţii şi ori o accepţi într-un mod profesionist, ori o abandonezi şi nu o mai faci. Mie îmi place însă aşa de mult încât nu mai pot să o abandonez.”

    A dat totul pentru cea mai mare pasiune a sa … competitia.