Cum să asamblezi un monopost de F1

Aproape de fiecare dată, câştigătorul unei curse de Formula 1 îşi începe discursul de la conferinţa de presă mulţumind mecanicilor şi inginerilor pentru munca depusă pentru asigurarea unui monopost fiabil şi competitiv.

Nu de puţine ori, se spune că aceste declaraţii sunt mai mult de faţadă, pentru a “gâdila” orgoliul membrilor unei echipe, întrucât piloţii, plătiţi regeste cu sume de ordinul milioanelor de euro, se uita în realitate de sus la mecanicii şi inginerii pentru care cele câteva mii de euro încasate lunar înseamnă o mică avere.

McLaren încearcă şi, cred eu, reuşeşte să ne demonstreze că Lewis Hamilton şi Jenson Button fac parte din categoria piloţilor care apreciază munca echipei. Chiar dacă vorbim de o simplă reclama pentru sponsorul principal, Hamilton şi Button par foarte naturali în misiunea pe care o primesc: aceea de a asambla un monopost de Formula 1.

PS: Când văd cât de bine se înţeleg Hamilton şi Button în declaraţii şi în această reclamă, nu pot să nu-mi amintesc de reclama în care Hamilton şi Alonso, pe atunci coechipieri la McLaren, păreau să se înţeleagă de minune pe holurile unui hotel.

Etichete: / /

4 comentarii la “Cum să asamblezi un monopost de F1”

  1. Jolerto spune

    Chiar foarte interesant:D , stiu care problema la Ferrari! :) ))))

  2. mad79 spune

    imi aminteste de episodul de la TopGear,cand cei 3 se pun sa asambleze o masinuta,in timp ce Stig o conduce,din Londra pana in nordul Scotiei !
    ps.Aici parca este alta ‘chimie’,mai ales ca amandoi sunt britanici,ce concureaza pentru o echipa britanica….cred ca este pe undeva vorba si de orgoliu britanic,hai sa le aratam ce putem noi britanicii,ceva de genul asta!!!!!

  3. diesel spune

    Mi-a placut mult, excelenta expunerea:)

  4. Daniel Popescu » Blog Archive » Pune-i la treaba pe Hamilton şi Button! spune

    [...] pentru fanii Formulei 1. Clipuri video precum cele în care Lewis Hamilton şi Jenson Button asamblează un monopost McLaren de la zero sau discută despre unul dintre monoposturile cu care Ayrton Senna a scris istorie în [...]