Pune-i la treaba pe Hamilton şi Button!

McLaren este una dintre cele mai deschise echipe atunci când vine vorba despre realizarea unor materiale speciale pentru fanii Formulei 1. Clipuri video precum cele în care Lewis Hamilton şi Jenson Button asamblează un monopost McLaren de la zero sau discută despre unul dintre monoposturile cu care Ayrton Senna a scris istorie în Formula 1 s-au bucurat de o popularitate foarte mare.

Cei doi campioni mondiali vor realiza în curând un material asemănător pentru emisiunea Mobil 1 The Grid, care este difuzată în România de postul Sport Klub. Eu unul aş vrea să-i văd pe cei doi întrecându-se în două probe, alese în funcţie de pasiunile şi abilităţile fiecăruia. De exemplu, ar fi interesant să vedem dacă Hamilton este capabil să ţină pasul cu Button la un triatlon sau dacă Button este capabil să piloteze la fel de agresiv ca Hamilton o maşină puternică.

Dacă aveţi idei de subiecte pentru o astfel de emisiune nu ezitaţi le împărtăşiţi cu noi în secţiunea de comentarii. Cine ştie, poate cei de la Mobil 1 care se ocupă de emisiune aruncă o privire şi spre acest blog şi capătă o idee frumoasă de la voi.

Etichete: / /

6 comentarii la “Pune-i la treaba pe Hamilton şi Button!”

  1. mad79 spune

    nu stiti un stream ca eu nu vad acest post:(

  2. ctlnmihai spune

    @ mad79.. abonează-te la dolce tv :)

  3. alecstm spune

    @ ctlnmihai Daca te abonezi la Dolve, nu mai vezi F1 de la RCS ;) , sau platesti 2 abonamente.

  4. mad79 spune

    AIUREA!Pierd o emisiune si ce daca!Macar am ce vedea la Digi de calitate!

  5. schumy 1969 spune

    @mad79
    probabil o gasesti cu 1 – 2 zile intarziere pe youtube

  6. Flori spune

    Button il impusca mortal pe Hamilton.
    Button devine erou.
    THE END.