Stiri Video

Sambata, 30 Ianuarie 2021 | TV: Reclame

VIDEO: Toyota Supra ne face o demonstrație de forță, inspirată de show-urile aviatice

În prezent, Toyota Supra este cel mai spectaculos model de serie al producătorului japonez. Prin urmare, un film de promovare pentru sportivă nu putea fi altfel decât spectaculos.
Sambata, 30 Ianuarie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Comparație între clasicul Ford Mustang și electricul Mustang Mach-e

Fost prezentator la Top Gear, Rory Reid este și proprietar de Ford Mustang. Așa că nu a ratat ocazia de a compara mașina sa cu proaspăt sositul Ford Mustang-e, primul SUV electric al americanilor.
Vineri, 29 Ianuarie 2021 | TV: Prezentari

VIDEO: Primele drifturi cu cel mai puternic BMW al momentului, M5 CS

Noul BMW M5 CS abia ce a fost lansat. Este cel mai puternic BMW creat vreodată, fiind echipat cu un motor de 635 de cai putere. Bineînțeles, primul clip al noului sedan de performanță ne arată ce știe să facă cel mai bine mașina.
Joi, 28 Ianuarie 2021 | TV: Comparative

VIDEO: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, liniuță cu Mercedes-AMG A45 S

Italienii de la Alfa Romeo nu ratează nici o confruntare cu rivalii germani premium. Versiunea de performanță Giulia Quadrifoglio se ia de gât cu hot hatch-ul Mercedes-AMG A45 S.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Video | 1 comentariu

VIDEO: Liniuță în off-road cu Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler

Englezii au vrut să tranșeze supremația în off-road a trei modele care au o istorie impresionantă în teren accidentat: Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler.
Miercuri, 06 Ianuarie 2021 | Video | 6 comentarii

VIDEO: Trecut vs. prezent în confruntarea dintre Toyota Yaris și Toyota Celica

Jurnaliștii Fifth Gear au pus la cale un comparativ inedit, între două mașini despărțite de 20 de ani. Este vorba despre Toyota GR Yaris și clasica Toyota Celica GT-Four ST205.
Vineri, 25 Decembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz EQS, spionat în timpul testelor: sedanul electric va fi prezentat în 2021

Prototipurile viitorului Mercedes-Benz EQS au fost surprinse în timpul unor teste realizate pe drumurile publice din Germania. Lansarea modelului electric cu autonomie de peste 700 de kilometri va avea loc în 2021.
Luni, 21 Decembrie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Modelele importante lansate de Seat în cei 70 de ani de la înființare: de la micuțul Seat 600 la noile SUV-uri Arona și Tarraco

În 9 mai 2020, Seat a aniversat 70 de ani de la înființarea companiei. Acum, producătorul spaniol a publicat un clip cu 48 dintre cele 75 de modele dezvoltate de Seat în toată această perioadă.
Duminica, 20 Decembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Lamborghini SC20, surprins în timpul testelor de la Monza: supercar-ul unicat are 770 CP

Lamborghini SC20, supercarul unicat realizat de divizia Squadra Corse, a fost spionat pe circuitul de la Monza în timpul testelor organizate înaintea prezentării oficiale. Modelul italian este echipat cu un V12 de 6.5 litri care oferă 770 CP și 720 Nm.
Sambata, 19 Decembrie 2020 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum funcționează noul head-up display cu realitate augmentată dezvoltat de Volkswagen

Volkswagen a publicat un scurt clip video în care detaliază o parte dintre funcțiile viitorului head-up display cu realitate augmentată. În primă fază, acesta va fi introdus pe modelele electrice ID.3 și ID.4.
Luni, 14 Decembrie 2020 | TV: Reclame

VIDEO: Lewis Hamilton apare în cel mai nou clip de promovare dedicat viitorului hypercar Mercedes-AMG Project One

Mercedes a publicat un nou clip de promovare pentru AMG Project One. De această dată, alături de hypercar-ul german apare și pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. Modelul va fi produs în doar 275 de unități, toate exemplarele fiind deja rezervate.
Sambata, 12 Decembrie 2020 | TV: Teste

VIDEO: Cum testează Mercedes-Benz în simulator noul hypercar Mercedes-AMG Project One

Mercedes-Benz explică modul în care folosește simulatorul AMG pe circuitul de la Nurburgring pentru a dezvolta noul hypercar Mercedes-AMG Project One cu ajutorul pilotului de teste Maro Engel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Decembrie 2020 | TV: Teste

VIDEO: Noul supercar Maserati MC20, spionat în timpul unor teste pe circuitul de la Fiorano

Maserati testează pe circuitul de la Fiorano deținut de Ferrari noul supercar MC20. Modelul italian are un motor V6 de 3.0 litri care generează 630 de cai putere, în timp ce viteza maximă ajunge la 325 km/h.
Joi, 10 Decembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarele Mercedes-Benz EQA și EQB, spionate în timpul testelor: noile SUV-uri electrice vor debuta în 2021

Prototipurile viitoarelor Mercedes EQA și EQB au fost surprinse în timpul testelor efectuate pe drumurile publice din Germania. Cele două SUV-uri electrice ar urma să fie echipate cu baterii de 60 kWh, iar lansarea este programată pentru 2021.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Gymkhana 11: Travis Pastrana debuteză în seria video alături de un Subaru WRX STI de peste 850 CP

Anul acesta, cascadorul și pilotul american Travis Pastrana i-a luat locul lui Ken Block în seria Gymkhana. În plus, în prim-plan s-a aflat un Subaru WRX STI cu 862 CP. Filmările noului episod au avut loc în Annapolis, orașul în care s-a născut Pastrana.
Marti, 08 Decembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Skoda Kodiaq facelift, spionat în timpul testelor: SUV-ul va fi prezentat în 2021

Unul dintre prototipurile viitorului Skoda Kodiaq facelift a fost spionat în timpul testelor realizate pe drumurile publice. Conform rapoartelor, SUV-ul va fi prezentat în 2021 și va miza pe o serie de noutăți estetice, dar și pe îmbunătățiri la interior.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | TV: Prezentari

VIDEO: Cum se produc Skoda Kodiaq, Karoq și Superb la uzina de la Kvasiny

Skoda a publicat un clip video în care detaliază modul în care are loc producția de mașini la uzina din apropierea localității Kvasiny din Cehia. Constructorul produce aici Kodiaq, Karoq, Superb și versiunea plug-in hybrid Superb iV.
Marti, 24 Noiembrie 2020 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot de promovare dedicat proiectului Mercedes-Benz EQC 4x4²

În urmă cu câteva săptămâni, Mercedes-Benz a lansat proiectul EQC 4x4². SUV-ul electric are punți pe portale, o gardă la sol de 293 mm și poate traversa un vad cu adâncimea de 400 mm. Acum, nemții au publicat primul spot de promovare dedicat lui EQC 4x4².
Joi, 19 Noiembrie 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Trailer pentru viitoarea ediție specială a show-ului The Grand Tour: aventurile lui Clarkson, Hammond și May în Madagascar

Emisiunea auto The Grand Tour prezentată de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May pe serviciul de streaming Amazon Prime va avea o nouă ediție specială. Aceasta a fost filmată în Madagascar, iar premiera va avea loc în 18 decembrie.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipurile viitoarelor Mercedes-Benz Clasa C și GLC, surprinse în timpul testelor

Prototipurile viitoarelor Mercedes Clasa C și GLC au fost spionate în timpul testelor realizate pe drumurile publice. Conform surselor, noul Clasa C ar urma să fie prezentat până la finalul anului, în timp ce noul GLC este programat pentru debut în 2022.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru