Stiri Video

Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa E facelift, surprins în trafic: modelul producătorului german debutează în cursul acestui an

Mercedes-Benz pregătește o serie de modificări pentru Clasa E. Nemții vor veni cu mici îmbunătățiri de ordin estetic, vor pregăti un interior cu elemente noi și vor actualiza motorizările. Debutul lui Clasa E facelift este programat pentru acest an.
Sambata, 11 Ianuarie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S, spionată în trafic: vârful de gamă debutează anul acesta

Mercedes pregătește o nouă generație Clasa S. Modelul a fost surprins în timpul unor teste, urmând ca prezentarea să aibă loc în cursul anului. Viitorul Clasa S va primi motorizări hibrid și sisteme de conducere autonomă de nivel 3.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Mercedes-Benz Clasa C, surprinsă în timpul testelor: modelul va fi prezentat în cursul anului

Mercedes-Benz pregătește o nouă generație Clasa C. Modelul de segment mediu va fi prezentat în cursul anului și, conform primelor informații, nemții pregătesc modificări estetice minore și elemente de interior inspirate de cele ale actualului Clasa A.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | TV: Reclame

VIDEO: Kimi Raikkonen promovează versiunile îmbunătățite ale modelelor Alfa Romeo Stelvio și Giulia: clipul a fost filmat pe traseul Marelui Premiu din Monaco

La finalul anului trecut, Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Stelvio și Giulia. Pentru promovarea modelelor, italienii au apelat la serviciile pilotului Kimi Raikkonen. Clipul a fost filmat pe traseul Marelui Premiu din Monaco.
Joi, 02 Ianuarie 2020 | TV: Underground

VIDEO: Distracție cu un kart de 700 CP cu motor AMG

Un monstru din fibră de carbon cu motor AMG de 700 CP și cu cockpit deschis. Doar americanii puteau să inventeze o astfel de arătare mecanică.
Marti, 31 Decembrie 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Omagiu emoționant adus de Volkswagen iconicului Beetle

Volkswagen Beetle a ieșit oficial din producție în 2019 după 70 de ani de preznță pe piață. Germanii au pregătit un spot emoționant dedicat modelului-simbol al mărcii.
Sambata, 28 Decembrie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser pentru Mercedes-AMG GT 73: sedanul de performanță va fi prezentat în 2020

Mercedes-Benz a publicat un teaser video care anticipează lansarea unui sedan de performanță Mercedes-AMG GT 73 în cursul anului 2020.
Marti, 24 Decembrie 2019 | TV: Comparative

VIDEO: Duel pe sfertul de milă: Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe față în față cu noul Porsche 911 Carrera S

Noul Porsche 911 Carrera S și Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe sunt modelele care au fost așezate în drepul liniei de start. Versiunea cu patru uși a lui AMG GT dezvoltă 639 CP (AMG GT 63 S 4Matic), în timp ce 911 Carrera S generază "doar" 450 CP.
Luni, 23 Decembrie 2019 | TV: Comparative

VIDEO: Duel în segmentul SUV-urilor de performanță: BMW X3 M Competition față în față cu Jaguar F-Pace SVR

Noul BMW X3 M Competition și Jaguar F-Pace SVR sunt cele două SUV-uri de performanță care au fost așezate în dreptul liniei de start. Modelul german dispune de un motor de 3.0 litri cu 510 CP, în timp ce SUV-ul britanic are un V8 de 5.0 litri cu 550 CP.
Duminica, 22 Decembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul AMG GT R Black Series, spionat la Nurburgring: modelul va fi prezentat în 2020

Anul viitor, Mercedes-AMG va lansa noul AMG GT Black Series, unul dintre cele mai "extrovertite" modele dezvoltate până acum de producătorul german. Unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unei sesiuni pe circuitul de la Nurburgring.
Sambata, 21 Decembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz Clasa E Coupe facelift, surprins în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 2020

Merceds-Benz Clasa E Coupe facelift a fost surprins în timpul testelor. Constructorul german pregătește modificări minore de design, un interior cu elemente noi și motorizări îmbunătățite. Debutul modelului german este programat pentru 2020.
Joi, 19 Decembrie 2019 | TV: Prezentari

VIDEO: Walter Rohrl prezintă cinci dintre cele mai importante modele de raliu dezvoltate de Porsche

Porsche a realizat un top cu cele mai importante modele de raliu dezvoltate până în prezent în cadrul companiei din Stuttgart. Pentru prezentarea acestora, nemții l-au adus în fața camerelor pe Walter Rohrl, dublu campion mondial de raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Decembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație Mercedes-Benz Clasa S, spionată în timpul testelor: vârful de gamă al constructorului german debutează în 2020

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S a fost spionată în timpul unor teste desfășurate pe drumurile publice. Modelul producătorului german va fi expus în 2020 și va integra tehnologii de conducere autonomă de nivel 3 și motorizări hibrid.
Marti, 17 Decembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz EQS, spionat în timpul testelor: modelul electric ar urma să fie prezentat în cel mult doi ani

Viitorul model electric Mercedes-Benz EQS a fost surprins în timpul testelor. Conform zvonurilor, modelul va fi echipat cu două motoare electrice, iar autonomia oferită va fi de până la 700 de kilometri. Prezentarea lui EQS ar urma să aibă loc în 2021.
Luni, 16 Decembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Hyundai Tucson, surprinsă la Nurburgring: SUV-ul producătorului asiatic debutează la finalul anului viitor

Hyundai testează viitorul Tucson pe circuitul de la Nurburgring. SUV-ul dezvoltat de asiatici va primi atât modificări estetice consistente, cât și îmbunătățiri pentru interior. Prezentarea noului Tucson ar urma să aibă loc la finalul anului viitor.
Joi, 12 Decembrie 2019 | TV: Trailere

VIDEO: Cadre noi din viitoarea ediție specială a show-ului The Grand Tour: Clarkson, Hammond și May vor traversa delta Vietnamului cu bărci

Amazon Prime a publicat câteva cadre noi din viitoarea ediție specială a show-ului auto The Grand Tour. Episodul în care Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May vor traversa delta Vietnamului cu bărci va fi lansat în 13 decembrie.
Marti, 10 Decembrie 2019 | TV: Funny

VIDEO: Ken Block testează noul Mustang Mach-E: "E prima electrică pe care o conduc"

Celebrul Ken Block trece pentru câteva minute de la volanul "monștrilor" cu motoare termice la cel al noului Ford Mustang Mach-E, noul model electric al mărcii americane.
Duminica, 08 Decembrie 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Renault Megane RS Trophy-R este cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de la Suzuka: turul de referință văzut din interiorul Hot Hatch-ului

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul de la Suzuka. Hot Hatch-ul producătorului francez a avut nevoie de 2 minute și 25.454 secunde pentru un tur complet.
Sambata, 07 Decembrie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Duel în familia McRae: tatăl, fratele și nepotul lui Colin McRae se întrec pe macadam la volanul unui Subaru Impreza WRC din 1997

Tatăl, fratele și nepotul lui Colin McRae și-au dat întâlnire pe macadam. Cei trei au pilotat un Subaru Impreza cu care Colin a câștigat Safari Rally în 1997. Pe scaunul din drepta s-a aflat Nicky Grist, unul dintre copiloții lui Colin McRae.
Vineri, 06 Decembrie 2019 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche detaliază punctele forte ale noului Taycan

Porsche continuă seria clipurilor Top 5 cu un episod dedicat lui Taycan. În cadrul clipului, unul dintre specialiștii Porsche scoate în evidență punctele forte ale primului model electric de serie dezvoltat de constructorul german.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru