O vizita la Spa-Francorchamps

Nu cred ca gresesc daca afirm ca circuitul de la Spa-Francorchamps este unul dintre cele mai frumoase din Formula 1, atat prin configuratia acestuia (virajul Eau Rouge este cel mai indragit de piloti), cat si prin locatia aleasa (pista este inconjurata de paduri).

Tocmai de aceea, m-am bucurat cand una dintre cele mai fidele cititoare de Automarket.ro mi-a trimis prin mail cateva fotografii realizate recent chiar la Spa-Francorchamps. Chiar daca accesul pe circuit nu a fost permis din cauza reparatiilor efectuate la un tunel prabusit, cred ca imaginile pe care le puteti vedea mai sus sunt suficient de elocvente.

Fotografiile au fost realizate de Mihaela Bosneag, cunoscuta in comunitatea Automarket drept michelle_b. Click pe fiecare fotografie pentru zoom.

6 comentarii la “O vizita la Spa-Francorchamps”

  1. Ghiri spune

    De departe e cel mai spectaculos circuit. Intotdeauna astept cu sufletul la gura cursa de la Spa. Anul acesta sper sa ma duc la cursa. Mai sunt si alti doritori? Ar fi interesant sa ne intalnim mai multi fani sa mergem impreuna. Numai bine

  2. Paul spune

    Ghiri, ai idee cat e cel mai ieftin bilet, sau daca se poate sta pe gazon( cum era in Malaiezia)? Eu intotdeauna am fost amator dar niciodata nu mi-am realizat ambitia din motive pecuniare:D.

  3. Radcargt08 spune

    super circuit..vrem si noi unul in Carpatii!!!!

    eu ma jocFormula1 2007 e favoritul meu alaturi de Suzuka si Interlagos

  4. Ivanoff spune

    Daniel: dc m-ai putea ajuta sa dezleg ënigma” jantelor pe 13 ti-as ramane super recunoscator! :)
    Cu toate ca urmaresc F1 de cand ma stiu,am luat dimensiunea jantelor “de buna” considerand ca e c m buna solutie dat fiind faptul ca rotile sunt expuse”(monoposturile neavand aripi) si este nevoie de cauciucuri “groase in carne”,insa citind aceste noutati ma intreb,oare a fost doar o chestie de regulament sau intradevar era singura solutie tehnica.
    Merci si astept un raspuns “profi” ;)

  5. Dana spune

    Salutare
    As fi si eu interesata sa merg la Spa anul asta. Ghiri sau cine a mai fost, ati putea sa ne dati mai multe detalii? Cum se ajunge mai usor, care sunt cele mai bune locuri (bronze ca restul e cam scump)? Ar fi frumos sa ne intalnim mai multi. Multumesc
    Enjoy the race tomorrow!

  6. Ghiri spune

    @paul. Biletul la general admission e 130 acum si da se poate sta pe iarba. Partea frumoasa la Spa e ca ai peste tot ecrane si poti fi la curent cu situatia din cursa. Biletul e mult mai ieftin decat era in anii precedenti. Eu am fost in 2008 la Hungaroring si a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. Aveam in plan sa merg si in 2009 dar am avut probleme financiare. Anul acesta sper sa decurga totul bine si sa ajung la Spa