Schumi, regele circuitului de la Spa

Marele Premiu al Belgiei a fost plin de evenimente de la inceput pana la sfarsit, insa nimeni nu a putut uita semnificatia acestui weekend: 20 de ani de la debutul lui Michael Schumacher in Formula 1. Controversele generate de uzura prematura a pneurilor, accidentul provocat de Lewis Hamilton sau greseala de incepator comisa de Bruno Senna au ramas o simpla amintire imediat dupa final pentru a-l sarbatori pe regele circuitului de la Spa.

Mai intai, Ferrari i-a oferit un cadou inedit, “stampilat” cu performantele obtinute de Schumi la volanul Scuderiei:

schumacher_ferrari

Ulterior, a primit si un poster cu masina cu care concura in sportscar in sezonul 1991. Pacat ca din peisaj lipseste Peter Sauber, cel care a avut o contributie importanta la debutul germanului in Marele Circ.

schumacher_sportscar

Iar ce a facut Schumacher la start ne-a reamintit tuturor de modul in care a pilotat de fiecare data pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Plecat de pe ultima pozitie a grilei, Schumi a ajuns pe 15 la finalul primului tur si pe 13 la finalul celui de-al doilea, inainte de a termina cursa pe un excelent loc 5. Cum s-au vazut primele tururi din cockpitul germanului vedeti in clipul de mai jos:

Nu putem incheia fara sa ne reamintim de cele mai bune momente ale carierei lui Schumacher, prin intermediul celor de la BBC:

7 comentarii la “Schumi, regele circuitului de la Spa”

  1. chris spune

    bravo, excelent material! no comment, pt ca vorbele multe strica frumusetea materialului.bravo again!

  2. Radu spune

    Epic!

  3. Diesel spune

    Foarte buna materialul si oportun!Bravo Daniel!

  4. Diesel spune

    scuze pt acord:)

  5. Raul spune

    Schumacher este si va fi intodeauna nr 1…mult noroc in continuare Schumi

  6. emerson spune

    Ce a facut la Spa confirma…a cata oara..clasa pilotului Schumacher. Bravo lui!! Macar de ar merge lucrurile in continuare la fel…in alt context..Lauda a negat inaintea cursei de la Spa la RTL ca ar fi recomandat retragerea lui Schumacher, afirmand ca nu a spus asa ceva, ca reporterul englez ar fi scos din context si ar fi dat o interpretare personala celor spuse de Lauda.

  7. bogdan spune

    http://www.youtube.com/watch?v=1fFBSAeKeo0&feature=related

    Sunt emotii pe care cuvintele nu au cum sa le descrie la adevarata lor intensitate. Si atunci … mai bine taci.