Frank Spencer

Exista un pilot proaspat (re)venit in paddock-ul Formulei 1 care pare ca nu isi gaseste locul. La prima sa cursa dupa o absenta de 10 ani a fost mai lent cu 1.5 secunde in calificari decat cvasi-debutantul Jaime Alguersuri, insa a reusit sa doboare recordul la numarul de amenzi pentru depasirea vitezei la standuri: patru bucati plus o mustrare!

Cu totii speram ca ca lucrurile sa ii fie mai favorabile in acest weekend, la Spa-Francorchamps, insa distractia continua. Echipa pentru care concureaza a ales sa ii faca legitimatie pentru fiecare cursa in parte, iar baietii au uitat probabil ca Marele Premiu al Belgiei este la numai o saptamana distanta.

Asa se face ca, in momentul in care a ajuns la circuitul de la Spa, s-a lovit de refuzul gardienilor de a intra in paddock. Surprins ca nu este recunoscut in ciuda spectacolului oferit la Valencia, a “imprumutat” in cele din urma o legitimatie de la cineva, intrand pe portile circuitului sub numele de Frank Spencer.

Deloc surprinzator, vorbim despre Luca Badoer.

3 comentarii la “Frank Spencer”

  1. alecstm spune

    Eu am zis ca Marc ar fi fost o alegere mai inspirata, dar cine stie, poate o facea lata si el. Exista sanse sa-l vedem si pe el peste 2 etape, daca Luca repeta isprava si la Spa.

  2. scuderia spune

    :) ))=))))…ce tare ii asta

  3. CONTESTATII.net spune

    Solutii Amenzi – RESTITUIRI PERMISE