Formula One sau Formula None

Vineri, 19 iunie 2009. Ziua in care intreaga suflare a Formulei 1 ar trebui sa fie cu ochii pe circuitul de la Silverstone pentru cele doua sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii.

Din pacate, asa cum ne-am obisnuit de cateva luni bune, toti fanii Formulei 1 vor sta cu mana pe magnificul buton F5 al tastaturii in asteptarea comunicatului de presa al FIA.

Formula 1 se va destrama in cazul in care FIA si FOTA nu ajung la o intelegere in privinta regulamentul pentru sezonul 2010. Ce rost vor mai avea restul curselor din acest sezon, daca incepand de anul viitor vom sti ca nimic nu va mai fi la fel?

Eu inca mai am un dram de speranta ca, in ultima secunda, Mosley, Montezemolo si restul sefilor de echipe vor intelege ca despartirea va ruina cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor.

Formula One sau Formula None? Aceasta-i intrebarea.

Etichete: / / /

7 comentarii la “Formula One sau Formula None”

  1. ally_great spune

    ZERO, ca si Cola :(

  2. RADCARGT08 spune

    ZERO ca si neuronu’

  3. f1_alonso spune

    Nu cred ca se va destrama,sunt multi bani la mijloc,ceea ce cred eu despre aceasta batalie este ca FIA vrea ca pe viitor sa-si mentina singura acest sport cu motor,in nici un caz Fota.Vom vedea bomba F1 in curand…….

  4. westmclaren spune

    Eu mai am sperante, putine dar mai am.

  5. Alexandra1710 spune

    Formula NONE :|

  6. danilucii spune

    Abureli, F1 RAMANE ,E VORBA DE BANI MULTI .!!

  7. Johann spune

    sper sa se despartă, pentru ca cei ce pierd suntem NOI, nu mai este spectacol, dacă FOTA FACE COMPROMISURI SE COMPROMITE ȘI EA, asa ca o sa avem o alta competiție în care ECHIPELE VOR FACE SHOW ADEVARAT