Mihai Marinescu a reusit!

Dupa ce s-a zbatut cateva luni bune, Mihai Marinescu si-a vazut astazi visul cu ochii: a fost confirmat oficial ca pilot in Formula 2, iar peste numai doua zile va debuta in sezonul 2010 al competitiei.

Ma bucur foarte mult pentru el si impreuna trebuie sa-i tinem pumnii pentru a realiza performante cat mai bune in acest an.

Detaliile le puteti citi in stirea de pe site, insa aici vreau sa remarc numai cateva lucruri observate la cald:

  • competitia este dominata de britanici. Perfect logic, daca ne gandim ca Anglia este supranumita patria sporturilor cu motor
  • exista un pilot bulgar care este sponsorizat de… Bulgaria, probabil printr-un program guvernamental. Se aude, domnule Boc? Exista un pilot rus sponsorizat de Lukoil. Se aude, Petrom? Chiar daca est-europenii sunt mai saraci, iata ca prin alte parti participarea in astfel de competitii nu este o problema majora.
  • se pare ca monopostul lui Marinescu va fi predominant alb. Poate ca acum, dupa ce si-a asigurat prezenta in competitie, va reusi sa gaseasca un sponsor si sa-si “coloreze” monopostul in culorile acestuia.

Unde vom vedea Formula 2 la televizor

Probabil ca sunteti nerabdatori sa aflati daca si mai ales unde putem urmari evolutiile lui Marinescu. Vestea buna este ca Eurosport detine drepturile de transmisie ale curselor. Vestea proasta este ca evenimentele vor fi pe Eurosport 2 (care nu este disponibil la toti operatorii de cablu) si ca unele curse vor fi transmise decalat, nu in direct. Pe de alta parte, este posibil ca TVR sa preia la randul sau drepturile pentru Formula 2. Posesorii de conexiuni stabile la internet se vor bucura insa sa afle ca toate cursele vor fi transmise LIVE pe site-ul oficial al competiei.

Acoperire pe Automarket

Evident, Automarket va va tine permanent la curent cu evolutiile lui Marinescu in Formula 2, atat cu stiri de ultima ora, cat si cu informatii complete despre antrenamente, calificari si curse, iar in urmatoarele zile va vom prezenta toate informatiile despre structura campionatului Formula 2. Bineinteles, nu il vom uita nici pe Doru Sechelariu, care va debuta luna viitoare in GP3.

Sa le tinem pumnii si sa speram ca vom avea parte numai de performante majore din partea lor!

9 comentarii la “Mihai Marinescu a reusit!”

  1. McLaren spune

    Bravo Daniel. Macar acoperire media sa aibe Mihai daca de sponsori inca nu are parte. Mie nu imi vine sa cred ca firme romanesti cu acoperire internationala nu au vrut sa il sponsorizeze. Macar de 10k euro si isi vedeau si ei numele pe masina. Probabil s-au gandit ca o sa fie numai prin spate. In antrenamente a dovedit ca e printre primii. Poate acum o sa se mai sesizeze cineva.

  2. Paul spune

    Buna. Ma bucur mult pentru el! Am avut ocazia sa il si cunosc si este un tip de treaba. Ca o informatie suplimentara si sa va dati seama cat de versatil este: vara trecuta Marinescu a facut cursuri de pilotat avioane in cadrul Aeroclubului de la Brasov.
    Pentru Domnul Popescu Daniel: Aveti idee cumva de la cine au venit banii pentru participarea in F2?
    Multumesc anticipat pentru raspuns!
    P.S.: Nu ar fi rau ca automarket sa incerce sa ii ia un interviu dupa prima cursa pentru impresii la cald si detalii tehnice.
    Numai bine!

  3. Radcargt08 spune

    Super!!!! speram sa aiba o evolutie ff buna :) si sa apara si sponsorii ,dar ma indoiesc ..in romanica..de carton ..O sa-i urmarim evolutiile pe net .

  4. scuderia spune

    Bravo lui. ma bucur pentru el. sa speram ca in 2-3 ani va face pasul spre formula 1. daca nu si mai repede. forza mihai

  5. roxana spune

    ìn sfarsit o veste buna pe ziua de azi! De acum incolo trebuie sa aiba incredere in Dumnezeu ca o sa-l ajute de fiecare data. Mult succes din partea mea!

  6. mad79 spune

    asa cum scriam si pe site,drumul spre F1,va fi mult mai dificil de acum inainte!Automarket,poate reusiti sa ii faceti voi o sponsorizare lui Mihai Marinescu,una simbolica,dar cu monopostul e alb,ma gandesc ca nu ar refuza o astfel de ofertamchiar si sibolica!
    Car despre cu “se aude Petrom?”,acesta nu prea mai e romanesc,dar desigur Petrom,Petromidia,ar putea sa se usureze de ceva maruntis,pentru a-i sponsoriza pe viitori nostri piloti!

  7. florin spune

    Sa-l vedem in F1. La mai mare si mai tare.

  8.   YES!! Mihai Marinescu concureaza in Formula 2! by MOTORSTORY spune

    [...] Daniel spune mai multe aici. [...]

  9. O veste excelentă: Mihai Marinescu va concura în Formula 2 în acest an! | Auto-blog - Despre masini, strazi si soferi spune

    [...] Colegii de la Automarket au acoperit foarte bine evenimentul aici și aici. La fel și GSP cu ceva timp înainte. Hai că poate ne revenim și noi încet-încet la normal! [...]