Zero barat

Vacanta de vara din Formula 1 a infierbantat mintile jurnalistilor in cautare de subiecte.

In lipsa de altceva, pentru a nu lasa impresia ca someaza, agentiile de stiri si publicatiile straine s-au intrecut in stiri care mai de care mai “importante”.

Fenomentul poate fi trecut cu usurinta la capitolul tabloidizare a presei, dupa redactarea unor stiri complet inutile si care, din motive lesne de inteles, nici nu au fost publicate si punctate pe Automarket.

M-am gandit ca ar fi interesant sa alcatuim un top al celor mai inutile stiri din aceasta perioada. Incepem cu agentia de stiri GMM, care ne informeaza pe flux ca Adrian Sutil nu vrea sa isi faca prietena. Intr-adevar, o stire de maxima importanta pentru reprezentantele sexului frumos care pot visa in continuare la neamtul nostru, insa inutila pentru noi ceilalti.

Trecem mai departe si aflam ca un blog de Formula 1, GridCasher, a lansat o adevarata dezbatere pe urmatoarea tema: Pletele il fac mai lent pe Nick Heidfeld. Mda, pacat ca baietii au uitat sa ne spuna ca germanul are doua alunite pe picior care il impiedica sa apese corect acceleratia…

Cum orice stire cu Kimi Raikkonen are priza la public, aceeasi agentie GMM s-a gandit sa ne informeze ca figura campionul mondial va aparea in curand pe timbrele postale din Finlanda.

Incheiem, bineinteles, cu stirile senzationale din Asia, unde un arab cu nume imposibil de pronuntat a facut furori intr-o cursa locala de monoposturi. Evident, GMM il vede deja drept un viitor star al Formulei 1…

3 comentarii la “Zero barat”

  1. ally_great spune

    Hamad Al Fardan cumva? :D

  2. SpeedGeorge spune

    sau http://www.forumula1.net/2008/f1/f1-news/hamilton-and-scherzingers-relationship-remains-strong/ by Hamilton and Scherzinger’s relationship remains strong :P

  3. alexandra spune

    oare cum de nu s-a gandit nimeni sa umble dupa raikko sa verifice cu cine umbla si ce face?8-| ca de obicei cu asta se ocupa unele tabloide… :roll: