O nouă secţiune de motorsport pe Automarket

Aşa cum ne aşteptam, anunţul anularii concursului F1 Champ pentru sezonul 2013 a fost primit cu dezamăgire de fanii Formulei 1 din România, care au încercat să ne ofere soluţii de ultim moment pentru depăşirea impasului.

Vă mulţumim tuturor pentru opiniile, criticile şi sugestiile formulate în acest sens şi vă asigurăm că îi respectăm pe toţi fanii sporturilor cu motor.

Tocmai de aceea, ne bucurăm să vă anunţăm că rămânem fideli liniei editoriale pe care am plecat încă de la lansarea site-ului Automarket în 2006 şi vrem să vă oferim informaţii şi opinii de calitate din cât mai multe competiţii din lumea sporturilor cu motor.

Astfel, începând din acest sezon, pe lângă informaţiile din Formula 1 şi Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) cu care v-am obişnuit până acum, vă vom oferi noutăţi şi din Campionatul European de Raliuri (ERC) şi Campionatul Naţional de Raliuri (CNR).

În plus, pentru a avea o imagine globală a tuturor informaţiilor pe care le publicăm despre sporturile cu motor, am creat pentru voi o secţiune specială numită simplu Motorsport.

Pe aceasta pagină veţi regăsi toate ştirile despre sporturile cu motor de pe Automarket, grupate după un model similar cu cel al homepage-ului Automarket, la care se adaugă calendarele şi clasamentele din Formula 1, WRC, ERC şi CNR.

În plus, dacă sunteţi interesaţi doar de informaţiile dintr-o anumită competiţie, există pagini special realizate pentru fiecare dintre aceste patru discipline: Formula 1, WRC, ERC şi CNR.

Aceste patru competiţii vor beneficia de cea mai mare expunere pe Automarket Motorsport, însă vă vom relata şi cele mai importante informaţii din Cursa de 24 de ore de la Le Mans, Raliul Dakar, DTM sau NASCAR.

Sperăm ca aceste noutăţi editoriale să facă experienţa de utilizare a site-ului Automarket mai plăcută şi mai uşoară şi să elimine măcar parţial dezamăgirea produsă de întreruperea temporară a concursului F1 Champ.

În plus, am ascultat deja o parte din sugestiile primite şi vom publica şi orele de desfăşurare pentru antrenamentele, calificările şi cursele de Formula 1, pe lângă o serie de alte lucruri utile pe care le veţi putea găsi în perioada următoare pe Automarket.

Aşteptăm în continuare opiniile, sugestiile şi sfaturile voastre pentru a îmbunătăţi periodic secţiunea de Motorsport de pe Automarket.

2 comentarii la “O nouă secţiune de motorsport pe Automarket”

  1. prudentul spune

    Digi Sport va transmite in 2013 si 2014 campionatul DTM.

  2. Daniel Popescu spune

    Stim si ne bucura acest lucru. orice fel de promovare a sporturilor cu motor in Romania este binevenita.