Si finlandezii stiu sa faca reclame

Mai tineti minte clipul publicitar realizat de BBC Sport pentru sezonul 2009? Ei bine, se pare ca si finlandezii se pricep sa faca reclame bune pentru Formula 1.

Chiar daca Heikki Kovalainen nu este neaparat cea mai buna alegere (evident, a fost ales pentru ca este singurul finlandez din competitie), realizarea celor de la MTV3 merita 48 de secunde din viata.

Via | Lotus F1 Racing

Etichete: /

27 comentarii la “Si finlandezii stiu sa faca reclame”

  1. mirco spune

    nice

  2. scuderia spune

    frumos. chiar se pricep finlandezii.

  3. mad79 spune

    oare cum ar fi fost si cu KIMI:)

  4. ally_great spune

    Daca performantele lui Heikki in F1 sunt asa cum le stim toti, in acest clip, exrem de bine realizat, demonstreaza ca are valente de promoter excelente. Cine stie ce exclama Kova in finalul clipului? :P

  5. ctlnmihai spune

    eu nu-mi fac nicio speranta in ceea ce priveste rezultatul intrecerii dintre cei 2 ..kova poate sa aiba si un avans de 500 m tot pierde ..remember sezonul 2009 cand desi se califica binisor pe grila de start kova mai mereu rata startul :D

  6. scuderia spune

    @mihai. la ce se refera reclama si la ce te referi u:)).

  7. ally_great spune

    @scuderia Iti ia ceva timp sa incepi sa il intelegi pe mitza :D Se refera la intrecerea dintre Heikki si calul din reclama. Iar plecarea strategica de pe grila o stim toata lumea. A plecat de pe 4 cu o strategie castigatoare si a dat-o in bara pentru ca a terminat pe 6.

  8. Cyrus spune

    Dar mie mi se pare oleaca trasa de par reclama.
    Poate pt ca nu-i Kova omul potrivit in ea…. Totusi ceva nu se leaga

  9. Johann spune

    reclama e super, îmi place, cât despre Kimi și fițele lui m-am saturat sa-l tot ridicați in slavi, a câștigat titlu la bulan, în rest s-a chinuit și el cum a putut sa nu se facă de ras după titlu, o fi fost un geniu dar s-a stins, cu regret scriu – nu va mai face fata în F1.

  10. diesel spune

    Eu n-as fi atat de categoric despre stiinta lui Kova de a lua startul. Personal l-am vazut si in alte echipe, nu doar la McLaren, si chiar lua starturi bune. Si-o fi pierdut indemanarea la volanului Mclarenului, cine stie:)

  11. Alexandra1710 spune

    @Johann iar eu m-am saturat de mult sa vad cum il critica toti degeaba :) cei care il “ridica in slavi” sunt cei care il sustin din 2001 si care in 9 ani,s-au convins peste poate de valoarea lui atat ca pilot cat si ca om. Iar daca Kimi e “fitos”,eu ma inchin si ma intreb cum sunt alonso,hamilton,massa si altii :) cat despre “titlul castigat la bulan”,Kimi a recuperat 28 de puncte in cateva etape,a pilotat magistral la Spa (sa nu uitam ca vorbim de KING of Spa !),cursa excelenta pe ploaie la Shanghai si in plus…daca sunt asa tari,de ce n-au reusit Alonso sau Hamilton sa ia acel titlu? Pentru ca nu au psihicul suficient de puternic si pentru ca s-au increzut prea tare?Stii cum e,cine rade la urma,rade mai bine.Iar vulpea care nu ajunge la struguri,zice ca sunt acrii…cam asa si voi ;)

  12. ctlnmihai spune

    @Alex, de luni o sa-mi schimb numele in Kimi :D

  13. Speed george spune

    f1champ ce se mai aude @daniel.popescu ?!

  14. Alexandra1710 spune

    @Mihai,esti tare simpatic :) ) Dar nu e nevoie sa te numesti Kimi,tu oricum ai farmecul tau ;) si in plus,tot n-ar fi ok daca nu te-ai numi “Kimi Matias Raikkonen”,nascut in 1979,casatorit cu Jenni (bine,asta-i optional :) ))))) glumesc ),si n-ai avea in spate 9 ani de F1 :) )

  15. ctlnmihai spune

    Alex – ai dreptate :D

  16. michelle_b spune

    E o reclama bine realizata si gindita. @Alina: marmota injura :) E un fel de “la dracu” in limba noastra. E un cuvint foarte uzual printre finlandezi. “Perkele” e un spirit rau, daca vrei sa spui asa … @Fetele lui Kimi: lasati pe cei care il vorbesc de rau sa continue. Pentru ca nu veti ajunge la nici un numitor comun in ciuda oricaror explicatii sau dovezi. Inca sunt “invidizi” care il numesc “alcoolic”, desi daca sunt rugati nu sunt in stare sa aduca vreo dovada recenta care sa sustina acest lucru. Traiesc dupa “birfe” si le folosesc fara documentare sau gindire indelunga. Orice e bun atit timp cit pot jigni. Orice greseala, chiar si din scutece, e actualizata si exploatata. Iar o discutie cu ei nu ajuta cu nimic. Am fost pe acel drum si nu duce nicaieri :( Se spune ca fiecare idol isi merita fanii si reciproc. Nu mi-as dori ca absolut oricine sa fie fan Kimi sau asociat cu numele lui). Let it go girls, just ignore them …

  17. ally_great spune

    @Michelle stiam ca injura in clip, de aceea am adus in discutie asta. Dar baietii sunt interesati de alte chestii mondene, pe care eu le-am trecut la IGNORE :D

  18. Alexandra1710 spune

    @michelle_b Dap,e injuratura si inseamna cam acelasi lucru ca si Saatana (o alta injuratura a lor :P ).Si intr-adevar si fanii sunt ca si cel pe care il sustin,e o chestie demonstrata :)

  19. ctlnmihai spune

    Ptr. admiratoarele lui kimi :D http://www.autotrader.co.uk/f1/story/0,,3213_5970277,00.html

  20. ctlnmihai spune

    wb michelle :)

  21. michelle_b spune

    ctlnmihai – ty [desi citisem deja stirea :P ]. Eu tot spun acelasi lucru de acusi un an, am si pariat cu Dani, am si cistigat pariul desi nu stiu daca Dani stie asta sau recunoaste. Evident ca m-ar bucura mult revenirea lui Kimster in F1, insa “de-o fi una, de-o fi alta… ce e scris si pentru noi, bucurosi le-om duce toate, de e” F1 sau WRC :P
    Ty again, insa n-am fost plecata niciunde. Am preferat doar sa imi tin parerile ptr mine :)

  22. Daniel Popescu spune

    @michelle_b: Scuze, nu imi aduc aminte pe moment despre ce pariu e vorba :) Poti sa detaliezi, te rog? Merci.

  23. michelle_b spune

    Dani – http://www.automarket.ro/blog/popescu/piloti/kimi-raikkonen/kimi-si-red-bull/ :)

  24. Daniel Popescu spune

    Ah, acum mi-am amintit :) Dar nu stiu in ce masura ai castigat pariul pentru ca Raikkonen nu a ajuns la Red Bull in 2010, iar existenta negocierilor a fost negata la vremea respectiva :) http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/25776/red-bull-exclude-un-contract-cu-raikkonen-in-2010.html Dar daca vrei sa scrii un guest post, esti invitata mea :)

  25. michelle_b spune

    Nope, nu vreau, multumesc. Insa l-am cistigat pentru ca am avut dreptate [citeste din nou, insa mai atent, am subliniat de citeva ori ca nu e vorba de semnat, ci doar de negocieri :P ]. Kimi a negociat atunci cu Red Bull. Si ca urmare a semnat cu ei. Ghici ptr cine alearga in WRC si cine ii sponzorizeaza ? ;) Si chiar cred ca e si un etc ptr anul viitor :)

  26. Daniel Popescu spune

    @michelle_b: Pai noi vorbeam despre Formula 1, nu despre WRC :) Plus ca Raikkonen concureaza pentru Citroen, nu pentru Red Bull, care este doar sponsor principal.

  27. michelle_b spune

    lol Dani :p Cu tine niciodata nu am cazut la pace ptr ca amindoi o intoarcem pe partea paishpe’. Nu am zis si atunci si acum decit ca, Kimi a negociat cu Red Bull. Insa, asa e ! Tu ai dreptate. Nu au fost negocieri intre Kimi si Red Bull. Nu a semnat contract de sponzorizare cu ei, iar ei nu il sponsorizeaza pe el decit din intimplare, nu s-a discutat asta si nici nu va concura vreodata la Red Bull. My bad … :)