La revedere, Stilo! Fiat, Bravo!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 04.04.2006
Fiat renunta la numele Stilo si apeleaza la o solutie destinata publicului fidel marcii. Bravo este denumirea viitoarei generatii a hatchback-ului italian, denumirea fiind prezenta in anii ’90 pe un model de succes al celor de la Fiat.

Italienii de la Fiat vor schimba numele urmatoarei generatii a hatchback-ului de familie numit acum Stilo. Astfel, pe langa schimbarile exterioare, noul Stilo va deveni, din toamna, noul Bravo. Fiat revine in acest mod la o veche iubire, sigla cu acest nume fiind prezenta in anii ‘90 pe un model hatchback cu trei usi de mare succes (foto). Italienii spera ca aparitia acestui nume va revigora vanzarile reprezentantului marcii in acest segment.

Noul Bravo, al carui designer este Frank Stephenson (fost la Ferrari), va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris, in septembrie. Schimbarile de atitudine pe care Stephenson le va aduce modelului italian le dau sperante celor de la Fiat ca noul Bravo se va impune in lupta cu adversari redutabili cum sunt Ford Focus, Opel Astra sau VW Golf.

Un avantaj ar putea fi faptul ca noul Bravo va fi construit pe platforma lui Alfa Romeo 149, beneficiind automat si de o platforma marita, care se traduce prin mai mult spatiu interior. Sub capota, noul Fiat Bravo va fi onorat de prezenta cunoscutelor motoare turbodiesel Multijet de 1.9 litri, pe langa alte versiuni de propulsoare pe benzina.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru