Fa-ti ucenicia la Rolls-Royce

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.06.2006
Daca una dintre dorintele tale era sa lucrezi pentru un constructor de lux, aceasta poate deveni realitate. Rolls-Royce recruteaza tineri pentru ucenicie.
Fa-ti ucenicia la Rolls-Royce

Rolls-Royce recruteaza tineri intre 16 si 24 de ani pentru a deveni ucenici la uzina constructorului de lux din Goodwood, Marea Britanie. Trebuie doar sa aveti varsta potrivita, sa va doriti sa aflati cat mai multe despre autoturisme, sa iubiti acest domeniu si sa aveti patru ani la dispozitie pentru a invata cum se lucreaza profesionist la Rolls-Royce.

Programul de ucenicie este deja o traditie la Rolls-Royce, fiind implementat in fiecare an de constructorul britanic. O mare parte din cei alesi vor fi, evident, tineri britanici, insa nu va costa nimic sa va incercati sansa.

Daca vreti sa va aflati printre cei 15 norocosi care vor avea ocazia sa isi petreaca patru ani din viata la uzina Rolls-Royce din Goodwood in sectii ca vopsitorie, constructie, asamblare, intretinere si asa mai departe, trebuie doar sa trimiteti un CV la recruitment@rolls-roycemotorcars.com si de restul se ocupa britanicii. Good luck!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru