Acesta este noul Audi S3!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.08.2006
Desi Audi nu a facut inca public comunicatul oficial, presa germana a facut rost de primele imagini si informatii legate de noul Audi S3.

Auto Motor und Sport a publicat primele fotografii oficiale ale noului Audi S3. Iata primele date ale modelului german.

Asa cum se anticipa, motorul Turbo-FSI de 2.0 litri primeste un boost de putere, ajungand la 265 de cai (exact aceeasi cifra cu cea a lui BMW 130i), in timpce cuplul trece la 350 Nm/2000 rpm. Tractiunea integrala si transmisia cu sase trepte ii permit noului S3 sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 5.7 secunde, viteza maxima fiind limitata electronic la 250 km/h. Consumul mediu ajunge la 9.1 litri/100 km. Pentru a face o diferentiere exacta, sa notam ca 130i ajunge de la 0 la 100 km/h in 6.1 secunde, consumul mediu mixt fiind de 9.2 litri/100 km.

Modelul va fi disponibil doar in versiune cu trei usi, imaginea exterioara sportiva fiind completata de jantele de 18 inch si de pneurile 225/40. Garda la sol a fost coborata cu 25 de milimetri, partea frontala iesind in evidenta prin grila single frame cu margini cromate si prin amplele prize de aer integrate in spoiler.

La interior observam scaunele acoperite cu o mixtura de piele si material textil, multiplele decoratiuni din aluminiu si instrumentarul de bord cu design interesant. Echipamentul standard cuprinde aer conditionat automat, un display multifunctional si faruri cu xenon.

Preturile noului S3 pleaca, in Germania, de la 25.150 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru