Calendar senzual JCB

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 26.11.2006
Britanicii care au batut recordul de viteza al unui motor diesel au scos la vanzare o serie limitata la 3500 de exemplare dintr-un calendar senzual si artistic.

Sezonul auto de toamna este plin de calendare. Dupa ce la inceputul saptamanii trecute v-am prezentat in premiera imagini ale fotografiilor din Calendarul Pirelli, ultima aparitie in peisajul artei fotografice auto vine din partea celor de la JCB, un constructor care s-a remarcat acum ceva timp prin doborarea recordului mondial de viteza pentru un motor diesel.

Pe langa Dieselmax, modelul de superviteza destinat recordurilor, cei de la JCB se ocupa in principal cu producerea de excavatoare si de vehicule de mare tonaj. In aceste conditii, publicarea unui calendar care prezinta interes din partea artistilor era un amanunt cel putin ciudat.

Si totusi, fotograful Georges Bamford, un profesionist al fotografiei de arta, a acceptat sa lucreze pentru JCB in proiectul 2007 al calendarului. Acesta ne prezinta 12 siluete feminine sugerate prin lumina care pune in evidenta vopseaua galbena care acopera o parte din corpul modelelor.

Daca va tenteaza acest calendar, el este pus la vanzare pe site-ul JCB iar pretul nu este foarte piperat: 20 de lire sterline.

Singurul impediment ar putea fi faptul ca publicatia JCB este tiparita intr-o editie limitata de 3500 de exemplare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru