Ikea a mobilat metroul japonez!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.04.2008
Ikea nu face furori doar la noi. Suedezii se promoveaza inedit in Japonia, unde au mobilat complet o garnitura de metrou.

Esential

55 de canapele a postat Ikea in garnitura de metrou inchiriata pentru o luna.

Desi nu este o stire din linia celor cu care Automarket v-a obisnuit, ineditul situatiei ne pune in postura de a va prezenta o informatie in care punctul central de referinta este o garnitura de metrou. Este vorba, de fapt, de un metrou monorail aerian japonez in care suedezii de la Ikea au hotarat sa se promoveze interesant: prin mobilarea completa a tuturor vagoanelor si tranformarea lor intr-un showroom mobil.

Campania de promovare vine dupa ce Ikea a deschis, in aceasta luna, un nou magazin in Port Island. pentru "renovarea" garniturii, Ikea a pus la bataie 55 de canapele si cateva zeci de seturi de perdele, bonusul fiind un design foarte colorat si atractiv pentru exteriorul trenului. Trenul Ikea poate fi admirat si va ramane in uz pana in 6 mai.

via | Carscoop

Comentarii (21)

  • Ce legatura?
    Extrem de funny dar ce legatura are asta cu un site auto? ok, e si metroul un mijloc de transport.
    0 0
  • lol
    marfa nu fac si la noi asa :D
    0 0
  • no name
    daca...
    Daca ikea le-a facut la astia metroul asa de funny... atunci presupun ca nu se mai inghesuie ca aici http://www.220.ro/In_Japonia_se_asigura_ca_metroul_e_plin-68235.html :)))))
    0 0
  • tare rau
    la noi cand vin sa faca?...eventual pe alea vechi care sunt ink in uz :)
    0 0
  • Un priceput
    Legatura cu auto
    Nici eu nu am vazut legatura cu piata auto. Ikea deschide magazin in Japonia, si pentru asta folosesc acest mod de crestere a notorietatii. Numai ca au ales lucruri atat de violent colorate, atat de kitch-oase, care ar merge numai in Suedia. Japonezii sunt mult mai... Zen si Feng-Shui ca sa ajunga sa le placa porcariile ieftine gandite in Europa si fabricate in China. Succes Ikea.
    0 0
  • Ikea e naspa
    C urate sunt canapelele si ca design si ca model, parerea mea,nus din localitate LOL
    0 0
  • Un destept
    laser frate
    Poi da....asa mai zic si eu.....civilizatie nu porcaleala ca la noi. Daca s-ar face si la noi asa ceva cred ca in 2 ore ar fi demontate si furate :)) :|
    0 0
  • Vladus
    te doare capul
    @ un priceput si Remus...ma baieti, macar in cazul lui Remus gusturile nu se discuta... si atat zic, dar priceputeanu baga din el niste aberatii abisale... fara sa tina cont ca japonezii au cu totul alta cultura decat noi si el habar nu are cum e acolo unde nici pe departe nu e zen si alte prostii. Asta era acum 100 de ani. Cat despre Ikea... ma expertule nu de prosti le merge asa bine... mai pune si tu mana si invata ceva inainte sa spui tampenii... stii tu, marketing, publicitate, din astea...
    0 0
  • made in romania
    felicitari Ikea
    ce sa stie niste tarani prost crescuti de prin te miri ce cartiere mizere ale unor orase saracacioase din Romania ce este art-designul. Ikea e naspa, ikea e asa si pe dincolo, dar daca te duci la ei acasa sigur nu vei gasi nimic de bun gust, kitch la toata lumea ca la romani incepand de la mobilier si pana la sanitare....numai ca asa e la noi, romanul dupa ce ca e prost, mai e si fudul. E vorba de advertising desteptilor, intr-un mod inedit intr-adevar. Va plac lucrurile made in romania? cumparati-le!! sunt de cea mai proasta calitate (si scumpe)
    0 0
  • Gigel din Petrosani
    Lasa-neeeeeeeeee Lasa-neeeeeeeee
    bah baieti sunteti jenibili.... va recomand sa scrieti la revista Casa mea si sa nu mai aberati pe un site de profil cu ce mai croseteza altii si care e ultima moda in materie de canapele si broderii textile
    0 0
  • Vladus
    @ gigel
    gigel... de tine se vorbea mai sus... baga la cap.
    0 0
  • Simona
    ok ok ok
    ok stirea, ok ideea, ok si mobila. nu-nteleg de ce faceti atata caz. ati mai aflat azi ceva. e dreptul fiecaruia sa aleaga daca-i place sau nu ceva, insa eu cred ca va avantati in afirmatii necugetate spunand despre ikea ca furnizeaza 'kitch'.
    0 0
  • P redactorii Automarket
    Salut!Daca toto ati "intrat" pe calea ferata, si aveti resurse, ma gandeam ca ati putea face un articol sau o serie de articole despre trenurile, in special locomotivele, folosite in alte tari. Poate asa se va mai gandi si SNCFR-ul nostru sa mai schimbe "utilajele" ceausiste si asa mai aflam si noi ce mastodonti cu herghelii sub "capota" folosesc altii.Merci!
    0 0
  • ALX CT
    @ADMIN
    Destul de interesanta ideea lui Rares,daca ne poate da adminu un mesaj ceva?daca s-ar putea sa se introduca si o categorie sau cate o stire si despre alte miloace de transport,decat automobile.Va salut
    0 0
  • pfff
    ala cu linku.........esti praf bah....... aia nu sunt japonezi .......
    0 0
  • lauand
    ikea
    inedit as putea sa spun.felicitari pt idee dep.de marketing din cadrul IKEA.
    0 0
  • nyivus
    Ptr. mars
    Ba da, sunt japonezi - desi eu n-am vazut niciodata aglomeratie asa mare acolo, mi s-a povestit ca se intampla dimineata devreme, cand mase enorme de oameni merg spre serviciu.
    0 0
  • misto
    Foarte misto stirea, daca s-ar face si la noi asa poate ar mai renunta lumea la masini si ar merge cu metroul :D ( nu ca nu are merge si asa)
    0 0
  • Sunt CHINEZI
    DUpa structura anatomica poti observa ca sunt chinezi !
    0 0
  • Kek
    Nu-mi vine sa believe ce jenibile sunt metrourile. Mai ales on the outside
    0 0
  • Nice
    Mi se pare o idee foarte buna. La noi nu e cazul sa se intample asa ceva pentru ca trebuie sa treaca 200 de ani (timp in care se presupune ca toti ceilalti stau pe loc) pentru a putea doar sa scriem IKEA pe metrou. Pentru o natie de retardati avem metrouri pe masura. Iar pentru cei care intreaba ce legatura are asta cu site-ul auto puneti-va urmatoarea intrebare: Ce legatura aveti voi cu viata? Raspunsul: NONE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru