Kia Kee Sports Coupe Concept

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.09.2007
Coreenii au prezentat prototipul sportiv pregatit pentru aceasta editie a salonului de la Frankfurt.

Kee Sports Coupe Concept este noutatea absoluta lansata de Kia la Frankfurt. Noul concept a fost desenat si creat la centrul kia din Europa, sub bagheta designerului sef Peter Schreyer, fost component al echipei Audi.

Acest lucru se vede, Peter nu a plecat cu mana goala de la audi, aducand putina inventivitate germana si pentru acest concept Kia. Sub capota zace un V6 de 2.0 litri si 200 CP. Printre detalii merita enumerate blocurile optice LED si jantele de 20 inch.

Acest concept semnat Kia este o privire in viitorul coupe-urilor sportive coreene.

Comentarii (1)

  • georges
    stand kia
    buna , cand puneti poze de la stand-ul kia ? sunt interesat destul de mult de pro_ceed !
    si apropos , desi am vazut ca sunt multe comentarii jignitoare la adresa articolelor , sa stiti ca eu sunt foarte incantat de automarket. articolele voastre sunt compacte si fair scrise. cu parere de rau insa , majoritatea comentariilor pe care le-am citit si la alte articole de presa online sunt scrise de oameni care s-au certat cu apa si asculta manele. romani puri sunt foarte putini..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru