Maserati Quattroporte din aur

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.03.2007
Studio M a realizat un Maserati Quattroporte de lux. Vopseaua din aur si pietrele pretioase nu lipsesc.

Ultima noutate in materie de lux: Maserati Quattroporte din aur. Ineditul model va fi dezvelit la a doua editie a salonului "Scrigno Tesori" din Italia, dedicat "frumosului si luxului". Maserati Quattroporte SM a fost modificat de specialistii de la Studio M, care i-au dat o nota extrem de exlusivista.

Spoilerul fata a fost restilizat pentru un look mai agresiv. Interiorul a capatat o nota antica multumita finisajelor si scaunelor imbracate in piele. Habitaclul este presarat cu numeroase insertii din piele de strut pe panourile portierelor si pe locurile din spate. Optional, pielea de strut poate fi inlocuita cu piele de crocodil, cayman, sarpe sau rechin.

Consola de bord si masutele de interior au fost vopsite intr-o nuanta neagra, tratate cu lac si apoi acoperite de o rasina ceramica acrilata. La capitolul finisaje se poate opta si pentru cusaturi din aur si motive personalizate. Maneta schimbatorului si celelalte elemente de interior sunt realizate la cerere si batute cu 48 de tipuri de pietre pretioase.

Vopseaua a fost realizata pe baza de email si tratata cu pudra de aur de 24 de karate. Exista posibilitatea amestecarii vopselei exterioare si cu pulbere de argint, pentru cei care nu indragesc aurul.

Comentarii (20)

  • Marius
    Super tare
    0 0
  • blackfire
    pt tarani
    0 0
  • Asta-i pentru GIGI bai!
    Asta-i pentru GIGI bai!
    0 0
  • este penibila !
    daca pot intelege partea artistica dint-o bijuterie, care e musai sa fie de aur sa argint, opulenta exhibitionista a celor ce si-ar dori o caraghiosenie de genul asta ma face sa rar cu lacrimi. chiar cine si-ar dori-o? un gen de om care ar tipa -unt bogat!!! dar ce bogat!!! da` ma vedeti catde bogat? cel mai bogat. sa va zic ce bine imi e cand sunt bogat? si restul.... bine zis blackfire! dar nu ai completat. taranii ar fi prin definitie oameni cumpatati. deci, e pt taranisme:)
    0 0
  • sergiu
    Maserati
    bai fratzilor...altii isi permit dacie...altii alte marci...daca mi-as permite o masina de genul de ce nu mi-as cumpara una?pt tarani...aberati amandoi...oricum ii tare si totusi ii vb de un Maserati
    0 0
  • nykyta
    f tare ideea
    Inteleg ca cei cu banuti se plictisesc,si dau in SF,dar si cei care modifica masini?f ok ideea cu schimbarile exterioare,pana la culoarea aceea cu aur.ptr tarani care n-ar avea altceva de aratat decat o masinuta de tinut doar in salon auto(ca titlu de prezentare a celor 2 firme: Maserati & Studio M)
    0 0
  • asa sunt romanii
    studio m nu a realizat acceasta masina pentru romani si nu cred ca unu care merge cu o masina de cateva milioane de dolari e taran... sa nu par taran o sa-mi cumpar dacie --- desteapta-te romane!!!
    0 0
  • ce sa mai zici?...
    Mah, altii mor de foame prin alte parti si altii nu mai pot de bine si nu stiu cum sa iasa in relief si sa arate cat de multi bani au... Ganditi-va la cei care nu au macar o coliba unde sa doarma noaptea si la cei care "merita" sa aiba masini poleite cu aur, (ca vopseaua nu mai e la moda)... Crezi ca te simti mai fericit cand ai asa ceva, sau cand stii ca ai dat unui sarac o bucata de paine? Nu vb de mine, ca am tot ce-mi trebuie, zic de altii...care nu-si pot permite sa-si ia o haina, ce sa mai vb de masina...
    0 0
  • gabriela
    masina e tare rau..insa ce om cu bani si -ar lua-o avand in vedere cata grija trebuie sa-i poarte..fiind din aur..avand in vedere ca oamenii cu bani isi iau f multe masini si le schimba destul de des
    0 0
  • AndreiRN
    Taranisme
    O masina pt cei ce vor sa atraga atentia si mai mult asupra lor si nu ia inzestrat natura cu ceva mai bun. Maserati mai bine investea ceva in a face motorul mai fiabil ca s-au facut de rahat in ultimi 20 de ani cu motoare care mor dupa 50k mile sau mai putin. Au ajuns la mana doua mai ieftine ca un Logan si cate uni le pun motorizarea de la Toyota.
    0 0
  • Baieti, prost nu-i ala care cere, prost e ala care da.
    0 0
  • johndoe
    "pentru bogati", "pentru tarani" faza e ca masina asta a fost facuta ca sa le ia banii celor cu fite care si-o permit si pentru ce sa iasa de 2 ori cu ea si apoi sa o uite in garaj,pazita bine ca na e din aur, dar cel mai important sa apara in ziare si reviste numele lor inca o data si cati bani a avut de si-a luat masina ...... grandomanisme :(
    0 0
  • fain
    dragut
    n-am eu bani, ca l-as cumpara eu
    0 0
  • kitsch-os
    .... na bine ... nu pt tzarani, ca unu de la tzara nu are bani de asa ceva , dar e pentru unu f prost care nu stie nimic de masini ... o ia ca pe o casa sau o blana sa-si umfle bilele dupa aia ..... pentru neamuri proaste gen becali.... dgeaba iei un maseratti daca nu mergi cu turometrul in capat si o arati cunoscutilor numa din garaj ...........plina lumea de tampiti
    0 0
  • masina..
    nu ma bag de aiurea...da mai bine spui ce crezi despre masina..cum arata..si daca merita..nu cine o cumpara..sau cum e ala care o cumpara...ca unu care isi cumpara maserti zice:"uite si taranul ala..se crede smecher cu loganu.." ..parerea mea..sa postati ce credeti despre masina..
    0 0
  • Stefan
    Trazni-v-ar
    Vreu sa o vad in intersectie sa o ciobesc putin...Un ciob dintr-o aripa e un salar in Ro.
    Felicitari fratilor. E un kitsch perfect.
    Soferu' cand il suflati in aur si ii faceti piercing cu diamante, ca nui imi pot inchipui un om pe care nu sunt zorzoane de metale pretioase ca pe manelisti sa conduca o asemenea atractie pt traznete.
    0 0
  • BA TARANI SUNT AIA CARE SPUN CA "CE PORCARIE"
    BA TARANILOR MAI CITITI ARTICOLUL SI DUPA ACEEA MAI VB, MASINA ARE IN COMPONENTA VOPSLEI PUDRA DE AUR SI NU ESTE EA DIN AUR. AIA NU VALOREAZA MARE LUCRU. MAI MULT COSTA MANOPERA, ASA CA DECE SA NU FIE CUMPARATA, IAR PT EA SUNT SI ASIGURARI ASA CA NU VAD CE PROBLEMA AR FII IN A CUMPARA O ASA MASINA.
    0 0
  • oldcioco
    :))))))))
    Fratilor sincer Maserati merita un tuning la motor mai intai si dupaia sa umble si la exterior, apropo e mai ok sa iasa in evidenta cu un motor mai puternic decat k un exterior aurit...
    0 0
  • florin marin
    frumos
    Exista un arab care are o colectie de autoturisme foarte impresionanta transmisa dintr-o generatie in alta.
    Deci oameni din acest model exista si astfel sau creat aceste masini.
    Va salut
    0 0
  • ileana
    maserati
    orice om siar dori un maserati din aur ; dar noi sintem prea incuiati ' asa ca catalogam maserati din aur ca fiind pentru tarani.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru