Maserati redefineste luxul la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.01.2008
Maserati a dezvaluit la Detroit o editie limitata a sedanului Quattroporte, botezata Collezione Cento.

Esential

100 de exemplare Maserati Quattroporte Colezzione Cento vor fi produse.
400 de cai putere dezvolta propulsorul cu care este echpata editia speciala Colezzione Cento.

Salonul Auto de la Detroit a marcat si premiera unei editii limitate a sedanului de lux Maserati Quattroporte. Botezata Collezione Cento, editia speciala a sedanului de lux redefineste conceptul limuzinelor si sarbatoreste succesul de care s-a bucurat modelul pe piata mondiala.

Exclusivitatea Colezzione Cento este asigurata de numarul de exemplare limitat anuntat pentru productie, constructorul italian de nisa anuntand ca vor fi asamblate doar 100 de unitati.

La exterior, Colezzione Cento impresioneaza prin vopseaua de culoarea fildesului, jantele de 20 de inch cu sapte spite, pragurile laterale si grila fata cu aspect cromat.

Marile modificari se observa insa la interior unde pasagerii vor descoperi un confort deosebit. Luxul este sugerat de tapiseria din piele Poltrona Frau Cuoio cusuta manual, insertii de perle si lemn nobil de culoarea Wenge.

Dincolo de aceste accente exclusiviste, interiorul editiei Colezzione Cento se remarca si prin multitudinea gadget-urilor menite sa usureze sarcinile soferului si sa sporeasca senzatia de confort a pasagerilor de pe locurile din spate.

Sistemul audio video preofesional, controlat cu ajutorul functiilor prezente pe consola centrala a locurilor din spate, conexiunile Bluetooth, de internet (accesibil prin simpla apasare a unui buton inglobat in cotiera) si cele pentru iPod precum si DVD-ul si ecranul touch screen de 10.4 inch, completeaza arsenalul dotarilor interioare.

In ceea ce priveste partea mecanica, editia Colezzione Cento imprumuta trenul de rulare al versiunii standard. Propulsorul de 400 de cai putere conectat la cutia automata cu sase trepte insufla limzinei si un aer mai nervos.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru