Oficial: Mustang Bullitt renaste mai devreme

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.11.2007
Ford a dezvaluit primele imagini si informatii oficiale ale noii generatii a modelului Mustang Bullitt. Pretul de pornire: 31.075$.

Asa cum va anuntam cu mai bine de o saptamana in urma, Ford renaste legendarul model Mustang Bullitt. Embargoul insa a fost rupt mai devreme si avem ocazia sa ne bucuram de primele imagini si informatii oficiale inainte de debutul oficial la Salonul de la Los Angeles. Lansarea noii generatii coincide cu aniversarea a 40 de ani de la lansarea primului Bullitt, in 1968 in filmul lui Steve McQueen.

Bazat pe versiunea standard a modelului Mustang GT, Bullitt primeste in plus componente din gama de accesorii Ford Racing Technology. Sub capota se ascunde un propulsor V8 de 4.6 litri care dezvolta 315 cai putere si un cuplu motor de 440 Nm.

Pentru a tine in frau puterea de sub capota soferul va fi ajutat de o suspensie sportiva modificata de Ford si de un pachet performant de frane. La exterior, noul Bullit se individualizeaza prin vopseaua verde inchis, jantele Euroflange din aluminiu cu aspect satinat si etrierele modificate.

Mustang Bullitt va intra pe piata la inceputul anului viitor, colectionarii si fanii modelelor americane urmand sa scoata din buzunar 31.075 de dolari pentru versiunea de baza.

Europenii nu vor avea insa motive de bucurie, pentru ca modelul se va vinde doar in Statele Unite si Canada si va fi disponibil intr-un numar limitat de doar 7700 de exemplare.

Comentarii (8)

  • .
    superba...
    0 0
  • aleksys13
    KKO
    o mashina americana vopsita in verdele englezesc??? CE KKO!!! da ce americanii n-au o culoare a lor pt curse?trebuie sa imprumute sau sa cupieze de fiecare data pe "engleji"? niste kkcioshi
    0 0
  • aleksys13
    put a sock on it!
    0 0
  • AndreiRN
    Superb
    O adevarata Muscle Car la un pret deosebit de bun. Datorita productiei limitate se va vinde pe strada la mult mai mult si este posibil ca deja cele 7000 de exemplare sa fi fost vandute.
    Culoarea este istorica si oricum americani nu sunt asa de nationalisti.
    0 0
  • saracie de masina
    Asa uratanie nu am vazut de mult; botul este sinistru, iar din lateral arata mai bine un mustang din 1970 decat asta.
    Eu nu cred ca nici unul din cei care comenteaza nu ar da banii pe masina asta (trebuie sa adaugati si taxe vamale)
    0 0
  • cineva
    avea dreptate "multi cunosc putini stiu"
    0 0
  • PS ONU
    Nu vreau sa te jignesc cum fac altii dar masina asta exprima exact ceea ce este!!! Incearca sa cauti pe google despre ford racing si vino iar cu pareri!!! repet nu vreau sa facem polemica aiurea
    0 0
  • Onu Campionu'
    Deci masina cu tot cu taxe (fara TVA) ar costa in Europa vreo 23.300 euro. Daca s-ar vinde si in Europa asi lua cel putzin 2.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru